teletabis56
Poznat
- Poruka
- 9.294
Pričaj te bajke malom Perici.Niko nikoga ne sili.
Nas u Srbiji je spasao Ivandan 2020. ali u Kanadi, Australiji,... je bilo baš zeznuto.
Prisilna vakcinacija i to kakva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pričaj te bajke malom Perici.Niko nikoga ne sili.
Nije bilo prisile i postoji odredjen % ljudi koji se nije vakcinisao i u Kanadi i u Australiji. U Kanadi je to nesto preko 16% stanovnistva. Pricas napamet o necemu o cemu nemas pojma i to je generalno problem vas teoreticara zavere.Pričaj te bajke malom Perici.
Nas u Srbiji je spasao Ivandan 2020. ali u Kanadi, Australiji,... je bilo baš zeznuto.
Prisilna vakcinacija i to kakva.
Nije prisila samo kada ti dođu čike u uniformama i odvedu te na vakcinaciju.Nije bilo prisile i postoji odredjen % ljudi koji se nije vakcinisao i u Kanadi i u Australiji. U Kanadi je to nesto preko 16% stanovnistva. Pricas napamet o necemu o cemu nemas pojma i to je generalno problem vas teoreticara zavere.
Toga nije bilo.Nije prisila samo kada ti dođu čike u uniformama i odvedu te na vakcinaciju.
ista takva je prisila i ako ti me daju da podigneš novac u banci, da kupiš lekove u apoteci, da se lečiš u domovima zdravlja, da plaćaš račune,...
Nije šija, nego vrat.
I gde se to desilo? U Kanadi nije, nisu na silu ni Djokovica vakcinisali u Australiji iako je probao na prevaru da se uvuce tamo.Nije prisila samo kada ti dođu čike u uniformama i odvedu te na vakcinaciju.
ista takva je prisila i ako ti me daju da podigneš novac u banci, da kupiš lekove u apoteci, da se lečiš u domovima zdravlja, da plaćaš račune,...
Nije šija, nego vrat.
Ko govori o nasilnom?I to je kao nasilno.
To su tvoje reči.Ko govori o nasilnom?
Vakcinisanje staraca u staračkim domovima je prisilno, jer nemaju izbora (ako nećeš - marš napolje).
Nije šija - nego vrat.
To je bila direktiva svuda, pa i kod nas.To su tvoje reči.
To je tvoja mišljenje.To je bila direktiva svuda, pa i kod nas.
Ne zelim da se ubjedjujemo. Izgleda ti bolje znas od mene koji tu zivim? Kcerka je pohadjala univerzitet i vrsen je veliki pritisak na studente. Nije to ni bitno, djevojka je umrla naprasno od druge doze, a bila je zdrava, koliko ja znam.Vakcinisanje ucenika protiv korone u srednjim skolama nije bilo obavezno ni u Ontariju kao ni u ostatku Kanade. Nije bilo obavezno ni na univerzitetima. Tako da je nisu mogli izbaciti iz skole zbog toga sto se nije vakcinisala te je pitanje sta je pozadina cele price iz Kitchenera i sta carsija stvarno "zna"..
A jaran iz Vancouvera nije isao protiv svojih uverenja pa je zbog toga debelo ispusila cela porodica. Nisu morala deca da mu se vakcinisu vec on sam da bi ostao na tom poslu, nije morao da se vakcinise da bi ostao u Kanadi ili da nadje drugi posao, nije morao da se vakcinise da bi otisao u prodavnicu ili kod frizera. No, nije mogao da se zaustavi sa tiradama o fasistickoj drzavi, sistemu, ispranim mozgovima onih koji nisu videli ono sto je on "jasno" znao, nije mogao da se zaustavi da ostalima govori da su glupi i budale.
Danas je opet u Vancouveru, ne vidja se sa svim onim ljudima koje je pljuvao, kojima je govorio da su glupi, ima neki svoj novi zivot ali se iskljucio iz zivota nase zajednice ovde, ne dolazi vise u crkvu, nase restorane, nema ga na fudbalu na poljancetu... a hoce to kad si nalozen, kad nemas kocnicu, kad ne vodis racuna o drugima, obicno odvalis glavom o zid.
Lazete potpuno. Ja sam zamalo izgubio posao, medicinske sestre su sve od reda izbacene sa posla ako su odbile pelcovanje, kao i svi policajci i vatrogasci. Oficiri i vojno osoblje sve je istjerano, njih na stotine i nikad vraceno na posao.Nije bilo prisile i postoji odredjen % ljudi koji se nije vakcinisao i u Kanadi i u Australiji. U Kanadi je to nesto preko 16% stanovnistva. Pricas napamet o necemu o cemu nemas pojma i to je generalno problem vas teoreticara zavere.
I ja zivim u Kanadi i imam decu koja su bili studenti ( u tom trenutku, sad su svoji ljudi, oboje) i znam bolje od tebe koji ne govoris istinu. Niko nikoga nije terao da se vakcinise, studirali su dve godine online, starije dete je tako i zavrsilo studije, nije se ni pojavio na fakultetu.Ne zelim da se ubjedjujemo. Izgleda ti bolje znas od mene koji tu zivim? Kcerka je pohadjala univerzitet i vrsen je veliki pritisak na studente. Nije to ni bitno, djevojka je umrla naprasno od druge doze, a bila je zdrava, koliko ja znam.
Ako bas ne vjerujes, pogledaj nezavisne izvore o excess death po drzavama fza ne-kovid uzroke. Usput pogledaj na you tubu sta se desilo Dustin Beaver-u i zeni, pa i Erik Clapton-u . . .
I gde se to desilo? U Kanadi nije, nisu na silu ni Djokovica vakcinisali u Australiji iako je probao na prevaru da se uvuce tamo.
Dakle, dragi anivakseru nista od toga nije istina, nista sto lupetas.
nemoj se dzabe muciti..za par godina ce reci da nista nije bila direktiva, da mediji nisu nista govorili, da ljude nisu maltretirali po ulicama...da su to oni tamo drugi nevakcinisani sve izmislili...To je bila direktiva svuda, pa i kod nas.
sad ces dobiti kratak odgovor - izmislio si..Lazete potpuno. Ja sam zamalo izgubio posao, medicinske sestre su sve od reda izbacene sa posla ako su odbile pelcovanje, kao i svi policajci i vatrogasci. Oficiri i vojno osoblje sve je istjerano, njih na stotine i nikad vraceno na posao.
Konkretno, moja dobra prijateljica isutana iz bolnice, kao i njena djeca koji su med sestre. Kolega dobio otkaz u skoli, sin moga prijatelja inzinjer dobio otkaz . . .
Lazete potpuno. Ja sam zamalo izgubio posao, medicinske sestre su sve od reda izbacene sa posla ako su odbile pelcovanje, kao i svi policajci i vatrogasci. Oficiri i vojno osoblje sve je istjerano, njih na stotine i nikad vraceno na posao.
Konkretno, moja dobra prijateljica isutana iz bolnice, kao i njena djeca koji su med sestre. Kolega dobio otkaz u skoli, sin moga prijatelja inzinjer dobio otkaz . . .
Znaci, sem sto umes da rastumacis slova moras i da razumes sta pise.Ovo mora da ispisem na ovoj temi, u Kanadi sam upoznao u kraju jednog naseg coveka, inace diplomiranog elektroinzenjera sa sarajevskog univerziteta pre rata iz 1992. U medjuvremenu se desila korona a on ogorcen protivnik vakcina, zagovornik belosvetskih zavera itd. Posto je radio u jednoj gradskoj sluzbi odnosno drzavnom poslu a kanadske vlasti su uvele do ako se dobro secam 1.nov 2021 obavezu da se svi zaposleni u drzavnim preduzecima moraju vakcinisati sem oni sa medicinskim izuzetcima, pretilo mu je da izgubi odlican posao (posto je bio PEng - licencirani inzenjer, imao je preko 170 hiljada c$ ili preko 115 hiljada eura bruto plate, 6 nedelja placenog godisnjeg i jos gomilu drugih pogodnosti).
Pod 2 - usao je na laziranu potvrdu da je prelezao koronu neku nedelju pre toga, drugi su usli na potvrdu o vakcinaciji, sem njega je izbacena jedna teniserka koja je dosla na istu foru kao i on.pod 1 ne lupetaj..nije on usao na prevaru, vec legalno ko i drugi teniseri...to sto se nastimalo da nadal uzme to je drugi par opanaka...dok su djokovica izbacili druge tenisere koji su usli na isti nacin ko nole su igrali ne manjim turnirima..o necemu o cemu nemas pojma nemoj pisati i jos dodati antivakseri izmislili..nisu antivakseri drzali medije koji su pricali da nema ovoga ako nemas ausvajs..

U Kanadi nije vakcinisano 16% stanovnika, Ottawa odakle je ovaj snimak ima 1 milion stanovnika pa bi ispalo ako cemo se drzati proseka u Otawwi ima 16 hiljada stanovnika koji nisu vakcinisani. Sa onima koji dodju iz okolnih gradova Ontarija i zabarskog Kvebeka to je mozda 40-50 hiljada ljudi koji nisu vakcinisani a zive u krugu od 150km. I onda njih cak 4-54 hiljade dodje da se buni jer citaju iste sajtove kao ti... samo na engleskom koji ti ocito ne znas jer nisi razumeo sta Guardian prica u ovom videJu.pricas gluposti..da vidimo sta kazu mediji..
Nigde nije ni dokazano da je prelezao koronu u periodu za koju su mu zdravstvene vlasti u Srbiji izdale potvrdu. Neki su onda navodili da se datumi i brojevi sa potvrde ne slazu, a posto nije izasao vas predsednik zenskih usana da kaze da je potvrda apsolutno tacna i da on garantuje da je to istina cisto sumnjam da neverujuci nisu bili u pravu.to su vase price...nigdje nije dokazano da je uso na laznu potvrdu...drugo, sve je u sustini politicka odluka gdje su sami sebe ukakili, jer cim je dosla nova garnitura cak i zabrana od 3 godine je nestala...cukni malo glavom od zid...
a pazi tek ove gluposti - I understand he [Djokovic] had it [coronavirus] but, believe it or not, the immunity from the vaccination is better than the immunity from catching the disease,” Dr McRae said.![]()