Četiri godine od korone

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pričaj te bajke malom Perici.
Nas u Srbiji je spasao Ivandan 2020. ali u Kanadi, Australiji,... je bilo baš zeznuto.
Prisilna vakcinacija i to kakva.
Nije bilo prisile i postoji odredjen % ljudi koji se nije vakcinisao i u Kanadi i u Australiji. U Kanadi je to nesto preko 16% stanovnistva. Pricas napamet o necemu o cemu nemas pojma i to je generalno problem vas teoreticara zavere.

Nije bilo prisile i postoji odredjen % ljudi koji se nije vakcinisao i u Kanadi i u Australiji. U Kanadi je to nesto preko 16% stanovnistva. Pricas napamet o necemu o cemu nemas pojma i to je generalno problem vas teoreticara zavere.
Nije prisila samo kada ti dođu čike u uniformama i odvedu te na vakcinaciju.
ista takva je prisila i ako ti me daju da podigneš novac u banci, da kupiš lekove u apoteci, da se lečiš u domovima zdravlja, da plaćaš račune,...
Nije šija, nego vrat.

Nije prisila samo kada ti dođu čike u uniformama i odvedu te na vakcinaciju.
ista takva je prisila i ako ti me daju da podigneš novac u banci, da kupiš lekove u apoteci, da se lečiš u domovima zdravlja, da plaćaš račune,...
Nije šija, nego vrat.
I gde se to desilo? U Kanadi nije, nisu na silu ni Djokovica vakcinisali u Australiji iako je probao na prevaru da se uvuce tamo.

Mogao si podignes novac u banci ne na bankomatu, niko ti nije trazio potvrdu da si vakcinisan, samo si morao da rezrvises termin jer nisi mogao da udjes ako nisi imao dogovoreno. Mogao si da udjes u aopoteku bez ikakve potvrde, uzmes lekove, kod lekara nisi mogao sem ako nije bilo hitno itd. Doduse u Kanadi, USA i Australiji nisi mogao da udjes u restoran neko vreme ako nisi imao potvrdu o vakcinaciji, nisi mogao da sednes na avion za EU ako nemas tu potvrdu jer su zemlje EU trazile da svi putnici odavde imaju potvrdu o vakcinaciji ali si zato mogao da odletis u Srbiju iz Kanade bez te potvrde - nisi ulazio na teritoriju EU ako si bio u tranzitnoj zoni aerodroma.

Dakle, dragi anivakseru nista od toga nije istina, nista sto lupetas.

Vakcinisanje ucenika protiv korone u srednjim skolama nije bilo obavezno ni u Ontariju kao ni u ostatku Kanade. Nije bilo obavezno ni na univerzitetima. Tako da je nisu mogli izbaciti iz skole zbog toga sto se nije vakcinisala te je pitanje sta je pozadina cele price iz Kitchenera i sta carsija stvarno "zna"..

A jaran iz Vancouvera nije isao protiv svojih uverenja pa je zbog toga debelo ispusila cela porodica. Nisu morala deca da mu se vakcinisu vec on sam da bi ostao na tom poslu, nije morao da se vakcinise da bi ostao u Kanadi ili da nadje drugi posao, nije morao da se vakcinise da bi otisao u prodavnicu ili kod frizera. No, nije mogao da se zaustavi sa tiradama o fasistickoj drzavi, sistemu, ispranim mozgovima onih koji nisu videli ono sto je on "jasno" znao, nije mogao da se zaustavi da ostalima govori da su glupi i budale.

Danas je opet u Vancouveru, ne vidja se sa svim onim ljudima koje je pljuvao, kojima je govorio da su glupi, ima neki svoj novi zivot ali se iskljucio iz zivota nase zajednice ovde, ne dolazi vise u crkvu, nase restorane, nema ga na fudbalu na poljancetu... a hoce to kad si nalozen, kad nemas kocnicu, kad ne vodis racuna o drugima, obicno odvalis glavom o zid.
Ne zelim da se ubjedjujemo. Izgleda ti bolje znas od mene koji tu zivim? Kcerka je pohadjala univerzitet i vrsen je veliki pritisak na studente. Nije to ni bitno, djevojka je umrla naprasno od druge doze, a bila je zdrava, koliko ja znam.
Ako bas ne vjerujes, pogledaj nezavisne izvore o excess death po drzavama fza ne-kovid uzroke. Usput pogledaj na you tubu sta se desilo Dustin Beaver-u i zeni, pa i Erik Clapton-u . . .

Lazete potpuno. Ja sam zamalo izgubio posao, medicinske sestre su sve od reda izbacene sa posla ako su odbile pelcovanje, kao i svi policajci i vatrogasci. Oficiri i vojno osoblje sve je istjerano, njih na stotine i nikad vraceno na posao.
Konkretno, moja dobra prijateljica isutana iz bolnice, kao i njena djeca koji su med sestre. Kolega dobio otkaz u skoli, sin moga prijatelja inzinjer dobio otkaz . . .

Ne zelim da se ubjedjujemo. Izgleda ti bolje znas od mene koji tu zivim? Kcerka je pohadjala univerzitet i vrsen je veliki pritisak na studente. Nije to ni bitno, djevojka je umrla naprasno od druge doze, a bila je zdrava, koliko ja znam.
Ako bas ne vjerujes, pogledaj nezavisne izvore o excess death po drzavama fza ne-kovid uzroke. Usput pogledaj na you tubu sta se desilo Dustin Beaver-u i zeni, pa i Erik Clapton-u . . .
I ja zivim u Kanadi i imam decu koja su bili studenti ( u tom trenutku, sad su svoji ljudi, oboje) i znam bolje od tebe koji ne govoris istinu. Niko nikoga nije terao da se vakcinise, studirali su dve godine online, starije dete je tako i zavrsilo studije, nije se ni pojavio na fakultetu.

Mozda kod vas u seoskom Ontariju i jeste vrsen pritisak ali recimo u Torontu nije, jesu studenti (i ostali) podstuicani da se vakcinisu ali nije vrsen pritisak nigde i niko nikoga sem zaposlenih u drzavnoj sluzbi nije primoravao da se vakcinise. Sve ostalo je laz kao i tvoja prica antivakseru.

I gde se to desilo? U Kanadi nije, nisu na silu ni Djokovica vakcinisali u Australiji iako je probao na prevaru da se uvuce tamo.

Dakle, dragi anivakseru nista od toga nije istina, nista sto lupetas.

pod 1 ne lupetaj..nije on usao na prevaru, vec legalno ko i drugi teniseri...to sto se nastimalo da nadal uzme to je drugi par opanaka...dok su djokovica izbacili druge tenisere koji su usli na isti nacin ko nole su igrali ne manjim turnirima..o necemu o cemu nemas pojma nemoj pisati i jos dodati antivakseri izmislili..nisu antivakseri drzali medije koji su pricali da nema ovoga ako nemas ausvajs..

Lazete potpuno. Ja sam zamalo izgubio posao, medicinske sestre su sve od reda izbacene sa posla ako su odbile pelcovanje, kao i svi policajci i vatrogasci. Oficiri i vojno osoblje sve je istjerano, njih na stotine i nikad vraceno na posao.
Konkretno, moja dobra prijateljica isutana iz bolnice, kao i njena djeca koji su med sestre. Kolega dobio otkaz u skoli, sin moga prijatelja inzinjer dobio otkaz . . .
sad ces dobiti kratak odgovor - izmislio si..

Lazes ti antivakseru. A izgleda ne umes ni da rastumacis sta neko napise da ti postiram prvi pasus moga posta:
Ovo mora da ispisem na ovoj temi, u Kanadi sam upoznao u kraju jednog naseg coveka, inace diplomiranog elektroinzenjera sa sarajevskog univerziteta pre rata iz 1992. U medjuvremenu se desila korona a on ogorcen protivnik vakcina, zagovornik belosvetskih zavera itd. Posto je radio u jednoj gradskoj sluzbi odnosno drzavnom poslu a kanadske vlasti su uvele do ako se dobro secam 1.nov 2021 obavezu da se svi zaposleni u drzavnim preduzecima moraju vakcinisati sem oni sa medicinskim izuzetcima, pretilo mu je da izgubi odlican posao (posto je bio PEng - licencirani inzenjer, imao je preko 170 hiljada c$ ili preko 115 hiljada eura bruto plate, 6 nedelja placenog godisnjeg i jos gomilu drugih pogodnosti).
Znaci, sem sto umes da rastumacis slova moras i da razumes sta pise.

Dakle, samo su zaposleni u drzavnoj sluzbi imali obavezu da se vakcinisu, sve drugo sto napises je laz, cista i bezocna antivakserska, zatucana balkanska neistina koju siris. Zabole me za medicinsku sestru, pandura, vatrogasca, lekara, sluzbenika u drzavnim i gradskim kacelarijama, ne moraju da rade tamo ako se boje vakcina, ako veruju budalama sa portala teoreticara zavere, drzava ih placa i propisuje im sta ce raditi, ako smatraju da su uskraceni za nesto neka tuze drzavu (tuzili su neki i popusili na sudu koliko znam, niko nije vracern na posao od tih 6-7% koji su odbili vakcinaciju i dobili otkaze).

I ti spadas u grupu nasih iseljenika koji smatraju da je kanada fasisticka zemlja a Bosna je zemlja slobode? Da pocnemo da ti skupljamo novac za povratak u zavicaj?

pod 1 ne lupetaj..nije on usao na prevaru, vec legalno ko i drugi teniseri...to sto se nastimalo da nadal uzme to je drugi par opanaka...dok su djokovica izbacili druge tenisere koji su usli na isti nacin ko nole su igrali ne manjim turnirima..o necemu o cemu nemas pojma nemoj pisati i jos dodati antivakseri izmislili..nisu antivakseri drzali medije koji su pricali da nema ovoga ako nemas ausvajs..
Pod 2 - usao je na laziranu potvrdu da je prelezao koronu neku nedelju pre toga, drugi su usli na potvrdu o vakcinaciji, sem njega je izbacena jedna teniserka koja je dosla na istu foru kao i on.
Trebaju linkovi matori? (da si gerovital pio sad bi znao sta je bilo)

Posto o porodici Djokovic znamo i kad idu u klozet mislis da ne bi svi znali, pogotovo sto je izrazito u njegovu korist, da je imao i koronu tih dana kada je navodno imao? Australci su ispali sasvim korektni prema zdravstvenom sistemu Srbije pa nisu ispitivali da li je Djokoviceva potvrda o prelezanoj koroni u tom terminu istinita, zamisli da su i to pokrenuli pa otkrili istinu i da je ceo svet lupio zabranu na potvrde o koroni za gradjane Srbije. Niko ne bi mogao da izadje iz zemlje, sem u Abaniju, BiH i Crnu Goru. Ah, zaboravih i Sev.Makedoniju. Po meni krajnje nepromisljeno i sebicno ka Srbiji i gradjanima Srbije.

Poslednja izmena:
to su vase price...nigdje nije dokazano da je uso na laznu potvrdu...drugo, sve je u sustini politicka odluka gdje su sami sebe ukakili, jer cim je dosla nova garnitura cak i zabrana od 3 godine je nestala...cukni malo glavom od zid...

a pazi tek ove gluposti - I understand he [Djokovic] had it [coronavirus] but, believe it or not, the immunity from the vaccination is better than the immunity from catching the disease,” Dr McRae said. :hahaha:

pricas gluposti..da vidimo sta kazu mediji..

U Kanadi nije vakcinisano 16% stanovnika, Ottawa odakle je ovaj snimak ima 1 milion stanovnika pa bi ispalo ako cemo se drzati proseka u Otawwi ima 16 hiljada stanovnika koji nisu vakcinisani. Sa onima koji dodju iz okolnih gradova Ontarija i zabarskog Kvebeka to je mozda 40-50 hiljada ljudi koji nisu vakcinisani a zive u krugu od 150km. I onda njih cak 4-54 hiljade dodje da se buni jer citaju iste sajtove kao ti... samo na engleskom koji ti ocito ne znas jer nisi razumeo sta Guardian prica u ovom videJu.

To je poredjenje kao kad na demonstracijama Dzilasovaca na Terazijama izadje 40 hiljada ljudi a imaju 400 hiljada glasaca u velikom Beogradu i okolini. Sa tim da je antivaksera u Kanadi manje nego glasaca za dzilasa, u %. Jel zbog toga Dzilas zaslusuje vlast u Beogradu? Zato sto je izaslo 40 hiljada ljudi na demonstracije, uzgred jel ikad bilo toliko demonstranata... pa ako je antivaksrea jos manje jel zasluzuju da im se kaze da su genijalci?

to su vase price...nigdje nije dokazano da je uso na laznu potvrdu...drugo, sve je u sustini politicka odluka gdje su sami sebe ukakili, jer cim je dosla nova garnitura cak i zabrana od 3 godine je nestala...cukni malo glavom od zid...

a pazi tek ove gluposti - I understand he [Djokovic] had it [coronavirus] but, believe it or not, the immunity from the vaccination is better than the immunity from catching the disease,” Dr McRae said. :hahaha:
Nigde nije ni dokazano da je prelezao koronu u periodu za koju su mu zdravstvene vlasti u Srbiji izdale potvrdu. Neki su onda navodili da se datumi i brojevi sa potvrde ne slazu, a posto nije izasao vas predsednik zenskih usana da kaze da je potvrda apsolutno tacna i da on garantuje da je to istina cisto sumnjam da neverujuci nisu bili u pravu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back