E pa vidiš.. ja sam baš ovde srela ljude koji su se deklarisali kao profesionalci po pitanju medicine, a nisu dali tačne informacije ljudima, nego pogrešne. Kada sam ih suočila sa tom činjenicom, obrisali ste te postove sa obrazloženjem "rasprava" -- što je valjda normalno da se radi na forumima, čemu oni služe? Takođe, već sam rekla na prethodnoj temi ovog tipa, da ja imam visoko obrazovanje iz ovih oblasti, a ne tabloidno. Dakle, vrlo dobro znam o čemu pišem. I vrlo dobro znam kad neko nešto ne zna. A osoba koju sam pozvala na raspravu je pokazala da ne zna, i to ne jednom... i ne samo na ovoj temi... mesecima je pratim i ne mešam se, ali je sad stvarno preterala sa greškama + nadmenošću da kojom opovrgava tačne informacije koje daju obični članovi (obični, u smislu da nisu stručno obrazovani u ovim oblastima i da stoga podležu njenom autoritetu lakše).
I takvih osoba ima jako puno, i to Lagerta, to dobro znaš - navijaš mesecima za blokadere upravo da bi se Srbija pročistila od neznalica na ključnim pozicijama.
To ne bi trebalo da se menja ni kada je takva neznalica tvoj prijatelj ili prijateljica. I naročito ne tada. (Jer upravo takva "lojalnost" nam je i dovela zemlju i društvo tu gde smo, je l' se slažeš s time?)