Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da ekonomski mag dođe u srbiju ni on ne bi uspeo stabilizovati cene. Pošto je Srbija vezana za evropsku ekonomiju sve što se tamo dešava preliva se kod nas samo u većoj meri . U EU je strukturna infllacija od oko 4% na periferiji preko ; Hrvatska 4 zarez nešto, ispod su Španija Portugal, Grčka.. Latvija preko 4 , Estonija preko 5% A Srbija negde tu ili još više (da ne tražim). Ono što je paradoksalno jeste da jedini način da Srbija krene u veći rast jeste da još svesno poveča inflaciju kao monetarni odgovor to jest da monetarni udeo inflacije prevagne u odnosu na strukturni. No za to Srbija nije spremna što znači da če tako tavoriti sa blago rastućom inflacijom bez znatnog rasta.
Mozda je saman iz amazonske prasume Vucicev novi najbolji prijatelj.
Okrenuo je krug kozaka, kamila, NATO rodbine i samuraja, zacudo, spasa mu nema.
Resenje se krije u samanu koji zivi od energije sunca na vrhu bosanske piramide. Tog cemo da unajmimo da nam ulije energiju bez hrane i vode pa kao tigar da poletimo u krilatom taxiju, da nam zavide gosti na EXPO izlozbi!
I mozda nam tom prilikom udele suvu banku za hleb i benzin.
Šnicle od junećeg buta malopre u Maxiju 1.699 dinara kilo.
Dok se meso obradi, ispari voda, taman za jedan ručak za dvoje.
A, gde sve ostalo što uz to ide.
Uzela sam za lovačke šnicle koje ću predveče da pravim i zaista bih ti bila zahvalna da me naučiš kako to da kupim, a da cena bude bar ljudskija?
ali meni su hit ljudi kao tihi koji vidi da su cene skocile i dalje tvrdi da nisu... to ne razumem.
kapiram da si za nekog, da nekog branis, opravdavas..ali brate ocigledne stvari pokusavas da slazes.... malo je bezveze i gubis na relevantnosti ostalog sta napises.