Cene su se vratile, mere su propale

Наравно да је крив Вучић.
КАд види Народ како му Кумови на ТУЂОЈ ЗЕМЉИ И РЕКАМА(коме им Деда то није оставио у Наследство),буше СРБСКЕ РЕКЕ И праве Минихидроелектране некажњено,где се баснословно богате док просечни СРбин прекраја крај са крајем,онда се у Народу пробуди тај Осећај за исконском Правдом и каже- е,сад ћу да ти јубем матер-..
свако у свом Домену.
Delez sa tim nema ništa.

Ovo ko da si rekao "zajebo me urolog idem zubaru da se osvetim bliže mi"

Troše se pare kurchenia radi a ne zbog potrebe.
Da vidi svet

Za najskuplji benzin ne pametujete i onaj Samsung 50 i Ajfon 30

eno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
juce uzimam casu jogurta, bila je 25 dinara, kad su uveli mere imala je cenu 20 dinara, juce opet 25 dinara.. e moj vucicu... al su ti mere.

Mere se nikada nisu ni ticale cena već propagande. Da se stvori percepcija predsednika koji se bori protiv zlih trgovaca. Kad je nešto dobro, to je njegova zasluga, kad je loše, drugi su krivi. Tako radi manipulacija.

Mere se nikada nisu ni ticale cena već propagande. Da se stvori percepcija predsednika koji se bori protiv zlih trgovaca. Kad je nešto dobro, to je njegova zasluga, kad je loše, drugi su krivi. Tako radi manipulacija.
Uvoznički lobi diktira cene
Uglavnom je reč o žutarama pa ! njihovi prvoborci maglovito brane njihovo dranje uz "da, ali oni plaćaju carinu"

Da, ali uložili su samo dupe i novac iz budžeta

NE! NIJE TAČNO! NE DAM!
RADIKALI NE VALJAJU MI SMO ADORABLE!

Delez sa tim nema ništa.

Ovo ko da si rekao "zajebo me urolog idem zubaru da se osvetim bliže mi"

Troše se pare kurchenia radi a ne zbog potrebe.
Da vidi svet

Za najskuplji benzin ne pametujete i onaj Samsung 50 i Ajfon 30
Браниш тај лоповски Делез као да ти смеши Позиција Пословође.
Ја ти желим да дођеш до те Позиције,ти си такав Човек,сигурно ћеш мање да лапаш као тренутни .:heart:
Мада,што причају Људи..за ту белгију ,њима 0вих 300К динара казне дође ко добар дан,он то искешира из левог џепа и само настави по старом.
Јер они добро знају да Држава зависи од тог Делеза,а не обрнуто.
Ми нисмо Држава-ми смо у Раљама страних Корпорација.
И кад то једног дана кулминира-људи ће почну пуцају једни на друге..
док ће Белгија пристојно се извуче са свим својим Капиталом..

Власт је ту највећи Проблем ал ти то не желиш да схватиш.

Uvoznički lobi diktira cene

To je manipulacija koju želi Vučić da predstavi. Svi drugi su krivi. A zapravo nisu.

Cene diktira opšta poslovna klima. Takve su zato što je Srbija izolovana i koruptivna država bez institucija i pravnog sistema. A to je sve posledica Vučićeve vlasti. Tako da je za cene najodgovorniji upravo on.

Браниш тај лоповски Делез као да ти смеши Позиција Пословође.
Direktor
Poserem se na poslovodju pilićara koji puni gepek sa zamenicima.
Znaš šta radi seronja u Pazovi a svi zaposleni kuća do kuće?
Ја ти желим да дођеш до те Позиције,ти си такав Човек,сигурно ћеш мање да лапаш као тренутни .:heart:
Hvala od toga nema ništa
Em formirano vrzino kolo em mene ne zanima jer nije moje
Мада,што причају Људи..за ту белгију ,њима 0вих 300К динара казне дође ко добар дан,он то искешира из левог џепа и само настави по старом.
Јер они добро знају да Држава зависи од тог Делеза,а не обрнуто.
Ми нисмо Држава-ми смо у Раљама страних Корпорација.
И кад то једног дана кулминира-људи ће почну пуцају једни на друге..
док ће Белгија пристојно се извуче са свим својим Капиталом..
Sav keš od pazara ide u PŠ, mi smo im džabe
Власт је ту највећи Проблем ал ти то не желиш да схватиш.
nije mi prioritet

To je manipulacija koju želi Vučić da predstavi. Svi drugi su krivi. A zapravo nisu.

Cene diktira opšta poslovna klima. Takve su zato što je Srbija izolovana i koruptivna država bez institucija i pravnog sistema. A to je sve posledica Vučićeve vlasti. Tako da je za cene najodgovorniji upravo on.
haha

manipulacija je što si isekla ostatak

Rtanjski čaj iz Albanije
uvoznik Žuto Dupe Nezasito (ex- kumunjara)

osecam da su rekli..ma samo vi spustite nedelju dve pa polako neprimetno dinar po dinar postepeno povecavajte i za dve nedelje vratite a mi cemo vas kao malo mustrati i kaznjavati... sud ce posle oboritit te kazne i svi srecni..
sramota.

osecam da su rekli..ma samo vi spustite nedelju dve pa polako neprimetno dinar po dinar postepeno povecavajte i za dve nedelje vratite a mi cemo vas kao malo mustrati i kaznjavati... sud ce posle oboritit te kazne i svi srecni..
sramota.

Naravno da je dogovor. Nema nikakve veze sa cenama. Osnovna ideja je samo da se loš imidž predsednika "prebaci" malo i ostalima. Pa kad imamo "zli zapad koji nam pravi obojene revolucije", da imamo i "zle trgovce zbog kojih smo siromašni".

Kad imaš slabointeligentan i naivan narod, manipulacije ovakvim narativima su vrlo jednostavne i daju odlične rezultate. Mnogi zaista poveruju u besmislice.

pa da ali ovo je ocigledno..vide cene svaki dan u prodavnicama..kako tu moze da se manipulise sa njima..premda citajuci tihija pocinjem i da kapiram.

Zato što nije stvar u cenama, nego je stvar u percepciji. Tako radi manipulacija. Vidim da si se i ti upecao jer stavljaš fokus na cene. Nije fora u cenama nego da se "rasporedi krivica na druge". Znaju ljudi da je sve skupo i da se cene nisu promenile, ali neće smatrati Vučića krivim nego "zle trgovce". On je samo predsednik koji se bori nadljudski ali i to nije dovoljno da se pobede sile mraka. Zato svi moramo da se solidarišemo, ćutimo i trpimo, kad je najteže.

aj daj par primera cena koje se nisu digle od ponedeljak pre dve nedelje.

ja ti kazem juce sam bio u lidlu u kraljevu

idem tamo 1-2 put nedeljno

kupio sam perece, krekere sa susamom, kroasane razne , to im uzimam za uzinu i ovako kuci grickalice, i cene su i dalje spustene

kroasani bili 75 sad su 60

krekeri bili 100 sad su 75

juce sam bio nisu porasle

ja ti kazem juce sam bio u lidlu u kraljevu

idem tamo 1-2 put nedeljno

kupio sam perece, krekere sa susamom, kroasane razne , to im uzimam za uzinu i ovako kuci grickalice, i cene su i dalje spustene

kroasani bili 75 sad su 60

krekeri bili 100 sad su 75

juce sam bio nisu porasle
koji konkretno kroasani i krekeri

i bas sezivi od kroasana i krekera.. sta je sa ostalim stvarima..sa suhomesnatim, mesom, povrcem i vocem?

eno i maxi vratio cene kao i lidl na one koje su bile pre mera tako da ovo nije trajalo ni mesec dana..
juce uzimam casu jogurta, bila je 25 dinara, kad su uveli mere imala je cenu 20 dinara, juce opet 25 dinara.. e moj vucicu... al su ti mere.
Sve dok nadzorne inspekcije ne kontrolisu cene oni ce ih formiraju kako im odgovara.
To sto.im smanjili marze oni digli cene.

Zato što nije stvar u cenama, nego je stvar u percepciji. Tako radi manipulacija. Vidim da si se i ti upecao jer stavljaš fokus na cene. Nije fora u cenama nego da se "rasporedi krivica na druge". Znaju ljudi da je sve skupo i da se cene nisu promenile, ali neće smatrati Vučića krivim nego "zle trgovce". On je samo predsednik koji se bori nadljudski ali i to nije dovoljno da se pobede sile mraka. Zato svi moramo da se solidarišemo, ćutimo i trpimo, kad je najteže.
Skoro mi rodjaka kaze * vidim u maxiju plave cene*
Poslao sam joj nekoliko slika gde su plave cene vece od predjasnjih * belih*

Back