Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.773
To stoji, ali nije nas ni Milošević poveo u svetlu budućnost.nije tad znao narod ko je Vuk Drašković...
lagao sve redom kroz onu svoju pichku oko usta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To stoji, ali nije nas ni Milošević poveo u svetlu budućnost.nije tad znao narod ko je Vuk Drašković...
lagao sve redom kroz onu svoju pichku oko usta
pa u pravu siTo stoji, ali nije nas ni Milošević poveo u svetlu budućnost.
Za tvoju informaciju,uopste ne gledam televiziju.Pojma nemas jer gledas pogresnu televiziju.
Nezavisna laboratorijska analiza pokazala da je u univerzitetskom kampusu upotrebljen opasan gas CN, koji je u većem delu sveta zbog visoke toksičnosti i ozbiljnih zdravstvenih posledica izbačen iz upotrebe i zamenjen gasom
Samo ti brini o svom ognjistu,ne brini ti za Srbe i njihov glavni grad.Jes bona, vec ste se odomacili u onaj Caciland. Imate tu blizi Lipovacke sume ako vas zal za ognistem uzme![]()
Duhovita si u p.m.Kladim se nisi!
Medjutim, ima resenja. Kada uspesno oslobodimo Pionirski park mi cemo lepo da vam posaljemo ove iz cadora pa neka kod vas organizuju nebrojeno parada. To je nas poklon od srca dat!
Sve da ih primite, na celu sa Pavlovicem koji hita ka rodnom Doboju!
I to bi bilo sjajno resenje za narode sa obe strane Drine.
Mi cemo da uzmemo blokadere, a vama bratski darujemo satore i vredne stanovnike istih.
Kada je Srbija bila cicija i nije pravicno delila ono sta ima? Nikad, eto kad!
Od kuma - caciji!
Kome sluze oni koji idu kod ustasa i srpskih neprijatelja po pravdu?Vojska i policija koja sluzi okupatoru ne moze biti narodna vojska.
To iskljucuje jedno drugo.
To vas ne opravdava.Sta vise u istom ste kolu.Kome sluze oni koji idu kod ustasa i srpskih neprijatelja po pravdu?
Ja oko sebe ne vidim nikoga.To vas ne opravdava.Sta vise u istom ste kolu.
Što sad tiče CS gasa ne postoji zakon gde kaže da je zabranjen ili dozvoljen a to znači policija može a i ne mora da ga upotrebljavaju.Ko je pustio bojni otrov na narod pre neki dan u Novom Sadu?
Otrovan je i u demokratskim zemljama je zabranjen.Što sad tiče CS gasa ne postoji zakon gde kaže da je zabranjen ili dozvoljen a to znači policija može a i ne mora da ga upotrebljavaju.
Posle parade vraćaju se u svoje baze,za ostanak na ulicama je too long a procedure.Pitanje koje treba postaviti glasi cemu sluzi ovolika priprema za paradu na ulicama gl grada a koja se svuda sprovodi na terenima za obuku.
I jos vaznije, zasto se nameravaju oruzane formacije zadrzati na ulicama i posle parade?
Ja brinem za vas. Vi ste statisti u Vucicevoj paradi ludila. Sledi vam otreznjenje kad se budete probudili na vasa ognjista u Sekovice,Kladanj,Rogatica, Han Pjesak …A tamo DoHdik sve opljackao.Samo ti brini o svom ognjistu,ne brini ti za Srbe i njihov glavni grad.![]()
Aj,odabi!Ja brinem za vas. Vi ste statisti u Vucicevoj paradi ludila. Sledi vam otreznjenje kad se budete probudili na vasa ognjista u Sekovice,Kladanj,Rogatica, Han Pjesak …A tamo DoHdik sve opljackao.
Dobro vise preferiras urbane sredine Mekonic GradAj,odabi!
Ja sa Han Pijeskom imam veze kao pile sa sisama,tako da me ne doticu tvoje upadice.
Bolje brini o onom smecu kraj puta u tvojim krajevima.
Daj nam neke isečke prepiski!Ne sluze jer smo okruzeni NATO paktom.
Sluze da se uceni Srbija tacnije AV zbog Sky prepiski.
u tom slučaju za uhapšene nije nadležna civilna policija već vojna i vojno tužiteljstvoПричају ови СНС ботови како блокадери спремају напад на Параду.
Већ могу да замсилим ту епску одбрану Параде...![]()