Čemu služi vojna parada?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pojma nemas jer gledas pogresnu televiziju.
Nezavisna laboratorijska analiza pokazala da je u univerzitetskom kampusu upotrebljen opasan gas CN, koji je u većem delu sveta zbog visoke toksičnosti i ozbiljnih zdravstvenih posledica izbačen iz upotrebe i zamenjen gasom
Za tvoju informaciju,uopste ne gledam televiziju.
Ni pogresnu,ni ispravnu.
Mada bi me bas zanimalo koja bi to bila ispravna?
Informisem se uglavnom preko interneta.
Za ovaj bojni otrov prvi put cujem.

:lol: Kladim se nisi!

Medjutim, ima resenja. Kada uspesno oslobodimo Pionirski park mi cemo lepo da vam posaljemo ove iz cadora pa neka kod vas organizuju nebrojeno parada. To je nas poklon od srca dat!

Sve da ih primite, na celu sa Pavlovicem koji hita ka rodnom Doboju!

I to bi bilo sjajno resenje za narode sa obe strane Drine:).
Mi cemo da uzmemo blokadere, a vama bratski darujemo satore i vredne stanovnike istih.
Kada je Srbija bila cicija i nije pravicno delila ono sta ima? Nikad, eto kad!
Od kuma - caciji!
Duhovita si u p.m. 😂
A i bankrotiraces ako nastavis da se kladis.😂

To vas ne opravdava.Sta vise u istom ste kolu.
Ja oko sebe ne vidim nikoga. :roll:
Na koga tacno mislis?
I ne igram nikakvo kolo.
Jedino se iscudjavam tome da je na navodno srpskom forumu,gdje su vecina clanova,po logici stvari Srbi,strašna uvreda ako kazes da podrzavas srpsku vojsku,da se ne plasis zvuka njenih aviona ili gusjenica tenkova i da ti ne smeta parada srpskih vojnika.
Odmah dobijes epitet cacija ili budes obasut primitivnim doskocicama.

ui1lflmvljpf1.jpeg

Asfalt uništen, troškovi rastu: Koliko zaista košta vojna parada?​

Naravno konačnu analizu svih troškova koje imamo uradićemo na kraju. Naravno ništa to neće da bude tajna, jer je sve to budžetirano na budžetu Ministarstva odbrane”, rekao je ministar odbrane Bratislav Gašić gstujući na televiziji K1.
Od pitanja: kada će tačno tajna biti obelodanjena, koliko sredstava iz budžeta je opredeljeno i kako su ona raspoređena, Ministarstvo odbrane se za sada brani ćutanjem.

“Odgovor biste trebali da dobijete vrlo lako, ukoliko su se poštovale regularne procedure, a to znači da pre nego što se odobri bilo kakva aktivnost vojske Srbije Ministarstvo odbrane bi trebalo da ima jasan proračun koliko tako nešto treba da košta”, objašnjava stručnjak za odbranu i bezbednost Ivan Miletić.
Ali odgovora nema, pa ostaje predviđanje. Šta bi sve u računicu trebalo da uđe, ocenio je za Danas ekonomista Nemanja Šormaz.
"Ljudstvo, što je oko 10.000 najavljenih pripadnika vojske, zatim hrana, dnevnice, transport, deo smeštaja, tehnika i gorivo za tenkove, oklopna vozila, kamione, avione i helikoptere tokom višednevnih proba i samog dana, habanje i naknadno održavanje opreme, scenografija i produkcija, gde imamo tribine, ozvučenje, prenos, u našem slučaju i izvesno organizovano dovođenje publike, bezbednost i logistika, plus sanacija asfalta i grada. Konzervativna procena reda veličine je minimum 10 do 15 miliona evra", objašnjava Šormaz.

Back