Čemu služi vojna parada?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Placi,sta da ti kazem! 😂
Ali Vojska Srbije,kao i Vojska Republike Srpske ce uvijek biti moja vojska!
A ti docekuj NATO sa cvijecem,nije me briga!

Moze, ali malo da ta vasa ljubav odresi kesu, a ne drugi da sponzorise tudju ljubav prema Vucicevoj paradi.

Kada vi placate, pravite po volji.
Dok mi placamo - bunicemo se:).

Ciji je novcanik, toga je pravo. Cist racun, duga ljubav.
A tvoju ljubav placa trenutno privatni sektor Republike Srbije koji se sa pravom pita - gde su moji novci:lol:.

Onda si sa narodom kobajagi.Kad bi se salili.
Caciji i narod nisu isto.
Ne budi od onih koji se lazno deklarisu a spremni su drzavu da prodaju za sendvic.
A ti ne budi od onih koji optuzuju ljude koje ne poznaju i lijepe im etikete.
Ja sam svoj dug drzavi i svom narodu oduzila davno i nisam je ni prodala,ni izdala ni u gorim vremenima.A sigurno necu ni sada.Prema tome,ne brini za mene!
Brini za one koji pljuju po svom narodu i svojoj vojsci skrivajuci se iza plasta navodne borbe protiv Vucica.

Nemas argumente .Ne dozvoli da tobom vladaju osecanja koja ti Vucicevic podmece. Bio bi na krivom putu.

Ne znas koliko je oficira preslo na stranu okupatorske Nemacke u ii sv ratu i zdusno im sluzilo?
Spoljni ili unutrasnji okupator,kakva je razlika? Tirani su i jedni i drugi a vojski je duznost da drzavu brani od takvih.
Gde ti vidis narod?
Zasto pruvelicavamo stvari??

A ti ne budi od onih koji optuzuju ljude koje ne poznaju i lijepe im etikete.
Ja sam svoj dug drzavi i svom narodu oduzila davno i nisam je ni prodala,ni izdala ni u gorim vremenima.A sigurno necu ni sada.Prema tome,ne brini za mene!
Brini za one koji pljuju po svom narodu i svojoj vojsci skrivajuci se iza plasta navodne borbe protiv Vucica.
Ko je pustio bojni otrov na narod pre neki dan u Novom Sadu?

Moze, ali malo da ta vasa ljubav odresi kesu, a ne drugi da sponzorise tudju ljubav prema Vucicevoj paradi.

Kada vi placate, pravite po volji.
Dok mi placamo - bunicemo se:).

Ciji je novcanik, toga je pravo. Cist racun, duga ljubav.
A tvoju ljubav placa trenutno privatni sektor Republike Srbije koji se sa pravom pita - gde su moji novci:lol:.
Placam ja i platila sam sve sigurno vise od tebe,ne boj se!
I platicu opet ako treba...ali srpskom narodu,a ne tvojim gazdama iz NATO pakta kojim sluzis.
Ljubav nema cijenu!

Placam ja i platila sam sve sigurno vise od tebe,ne boj se!
I platicu opet ako treba...ali srpskom narodu,a ne tvojim gazdama iz NATO pakta kojim sluzis.
Ljubav nema cijenu!

:lol: Kladim se nisi!

Medjutim, ima resenja. Kada uspesno oslobodimo Pionirski park mi cemo lepo da vam posaljemo ove iz cadora pa neka kod vas organizuju nebrojeno parada. To je nas poklon od srca dat!

Sve da ih primite, na celu sa Pavlovicem koji hita ka rodnom Doboju!

I to bi bilo sjajno resenje za narode sa obe strane Drine:).
Mi cemo da uzmemo blokadere, a vama bratski darujemo satore i vredne stanovnike istih.
Kada je Srbija bila cicija i nije pravicno delila ono sta ima? Nikad, eto kad!
Od kuma - caciji!

Back