Duskwood
Poznat
- Poruka
- 9.781
Zamislite da smo ostali u istoj drzavi sa njima....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes vala dobra vezba,horor filmovi su mala maca posle togaMnoge stvari u zivotu nisu prijatne,ali su korisne.![]()
S kim?Zamislite da smo ostali u istoj drzavi sa njima....
Svako pametan zna da je bolje slusati probijanje zvucnog zida aviona sopstvene vojske,nego daleko vecu buku u vidu bombardovanja od strane neprijateljske?Jes vala dobra vezba,horor filmovi su mala maca posle toga![]()
Ko vlada Srbijom?Ti mislis da je VS porazena i okupirana?
Da li je Muilosevic upotrebio vojsku protiv demonstranata?Moram da te obavestim da je takva izjava je krivično delo izazivanje panike i nereda.
Vojska i tuzilastvo podrzavaju narod a ne diktatoru.Не хапси воска већ тужилаштво и полиција. Војска ако хапси то је државни удар или војни пуч. А сваки државни удар и поготово војни пуч мора бити одобрен споља. Тако да ако је Вучић диктатор онда њега могу рушити једино САД или ЦИА.
А они то наравно неће урадити.
Увек критикујеш Србе, никад Американце. Нема војног удара без ЦИА.
Ne znam.Ko?Ko vlada Srbijom?
Da li je Milosevic izveo vojsku na gradjane?Opet se pominje neki strah od vojske i zastrasivanje?
Nikako da shvatim.
Kog to Srbina moze da uplasi njegova vojska?
Zar ima neko ko je Srbin,a da ga moze zastrasiti VS?
Pa sta se petljas ovde kad to ne znas?Ne znam.Ko?
Pa da saznam.Pa sta se petljas ovde kad to ne znas?
Ne znam ni to.Nisam pratila te dogadjaje i ne sjecam se.Da li je Milosevic izveo vojsku na gradjane?
Znaci i ti zelis da ucis.Onda nemoj da pametujes nego uci.Pa da saznam.
Problem je sto ovo nije srpska vojska.Ovo je privatna placenicka vojska AVa i njegovih kriminalaca.Ne znam ni to.Nisam pratila te dogadjaje i ne sjecam se.
Znam samo da se onom narodu koji se plasi svoje sopstvene vojske crno pise.
A znam i to da se ja ne plasim srpske vojske.
I da me do sada nije iznevjerila.
I nije napala nego branila.
Sto ne mogu da kazem za neke druge vojske.
AV je prolazan,srpska vojska je vjecna.Znaci i ti zelis da ucis.Onda nemoj da pametujes nego uci.
Srbija je sa AVom prekinula sa demokratijom i postala diktatura u kojoj vise ustavne institucije ne rade svoj posao vec sluze korumpiranom kriminalnom sistemu AVa.
Ko to nece da vidi u sluzbi je tog sistema.
Ovim optuzujes sve ljude koji casno i posteno sluze u toj vojsci.Problem je sto ovo nije srpska vojska.Ovo je privatna placenicka vojska AVa i njegovih kriminalaca.
Da je srpska , branila bi demokratsku narodnu drzavu a ne diktaturu AVa i njegove kriminalc"e.
Pobrkala si loncice. Srpska vojska jeste vecna ali ona je u narodu a ne medju Vucicevim kriminalcima.AV je prolazan,srpska vojska je vjecna.
Ja to tako gledam i dozivljavam.
Ne moze mi on "omrznuti" vojsku u kojoj su nasi vojnici,nas narod.
Necu zbog njega da pljujem na tu istu vojsku i da zelim da je nema.
Zamislite da smo ostali u istoj drzavi sa njima....
Da sluze casno i posteno sada Vuciceve diktature ne bi bilo.Ovim optuzujes sve ljude koji casno i posteno sluze u toj vojsci.
I jesam sa narodom jer sam ja narod.Pobrkala si loncice. Srpska vojska jeste vecna ali ona je u narodu a ne medju Vucicevim kriminalcima.
Nemoj da te zavaravaju nazivi i obilezja. Uzurpator se uvek sluzi time.
Ako zaista volis srpsku vojsku,onda ces biti sa narodom a ne protiv naroda.
Drugo je demagogija.
On je dodao da je "ova vlast izgubila sve oružane sukobe u koja je ušla". "Jedina pobeda oružanih snaga Srbije je bila kad smo smirili pobunu na jugu Srbije, jedina od 1945. godine. Ovo – to je uzimanje provizije za kupovinu rafala i tenkova koje ne služe ničemu. Tenk možete da uništite kako god hoćete, to se više ne koristi. Postoje modernija sredstva i pre toga mora da se napravi strategija odbrane i da se u odnosu na to ko vam je potencijalni neprijatelj kupuje naoružanje. Mi imamo potpuni haos i očigledno da je tu korupcija, kriminal, primitivizam", istakao je.
"Od toga da će kanalizacija u Borči pre sedam godina biti gotova, toga da je sad jeftinije u samoposlugama, do toga da će standard biti viši jer se minimalne plate povećavaju, a isto vreme se povrećava i cena struje. To su sve gole laži i to mora da bude promenjeno. Najveći problem Srbije je korumpirana, nenormalna, kriminalna vlast Aleksandra Vučića, ali svojim nečinjenjem u tome mu puno pomaže opozicija. Skoro svi, ima dobrih izuzetaka", kazao je.
Živković je naveo da je "poražavajuće kada slažu i kažu da ih je bilo 140 hiljada".
"Čak i da ih je bilo 140 hiljada to je pet puta manje nego kako oni kažu članstvo SNS, a ti SNS-ovci su mogli da povedu i svog komšiju, pa je to deset puta manje nego što kažu da imaju članova i onih koji ih podržavaju", kazao je govoreći o skupovima protiv blokada.
Onda si sa narodom kobajagi.Kad bi se salili.I jesam sa narodom jer sam ja narod.
I vojska je u narodu i od naroda.
Ja ne smatram vojsku kriminalnom grupom.
Placi,sta da ti kazem!Kao bunike da su rucali, srpska vojska je moja vojska, uz mene je srpska vojska koja me nije izneverila ...prijatelju, to je vojska druge drzave koju gradjani te drzave placaju.
Ko normalan u Srbiji uziva u svojatanju vojske od strane druge drzave? Ko bi pri razumu na svetu to dopustio?
Zamisli da dodju Belgijanci francuskog porekla i kazu kako je francuska vojska njihova uzdanica, sigurnost i ponos.
Belgija bi dozivela opravdani bes.
Ali belgijski Francuzi su krsten narod i tako nesto nikad, ama bas nikad ne bi kazali.
Kanda savladali ideju suvereniteta nismo.
Ponasamo se kao brdjansko pleme bez zakona i hartije.
Mnogo si se ti primioOnda si sa narodom kobajagi.Kad bi se salili.
Caciji i narod nisu isto.
Ne budi od onih koji se lazno deklarisu a spremni su drzavu da prodaju za sendvic.
Vojska koja ne cuva narodnu drzavu, nije narodna vojska ,cak ni kada se tako deklarise.