Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.217
Treba vam svaki mjesec pravit paradu.U Beogradu se svi zgražavaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba vam svaki mjesec pravit paradu.U Beogradu se svi zgražavaju
Volimo samo Folk paradu!Smeta vam prajd parada, smeta vam vojna parada...
paradu u Kanadu!Smeta vam prajd parada, smeta vam vojna parada...
Izvini draga moja, ali zbog njih sam putovala dva sata od Zvezdare do Zemuna i gledala uživo, malo mi muka da sećam.Niko ne gleda moj video![]()
Ma prašina je od betona, tj asfalta. Totalno su razrovali asfalt. Kancerogeno. Prašina na sve strane
Nije ovo crno prasina vec dizelcina koju sagorevaju motori stari nekoliko decenija...Ma prašina je od betona, tj asfalta. Totalno su razrovali asfalt. Kancerogeno. Prašina na sve strane
Ali jedan odgovor je hit: ugušićemo neprijatelja izduvnim gasovima
Nema niceg lepseg od parade sto drzava moze da priredi u mirnodopskim uslovima.Ovih dana na ulicama Beograda, mislim na Novi Beograd, postoje do sada najveće blokade! Blokaderi u obliku vojske premeštaju svoja vozila ili samo vežbaju, i zbog toga su zatvorene ulica Bulevar Nikole Tesle, a jedno vreme i Mihajla pupina u 1 smeru, i sve okolne ulice, tako damje jutros kolona vozila bila od opštine do ušća, preko mosta pa sve do Doma omladine, uglavnom su svi stajali u pravcu prema Novom beogradu.
Kad sam se vraćala zabeležila sam kod yu biznis centra na semaforu kako izgleda prašina koja se digla i kako izgleda asfalt koji je skoro bio i menjan !
Video je ovde gde se vidi prašina na ulici
https://vimeo.com/1117907349?share=copy
Fotka asfalta koji je samleven i čije čestice se dižu ulicama
Pogledajte prilog 1783115
Čemu inače služi ova parada?
Jedno jutro pre par dana se avion zaleteo u niskom letu, puklo je, deca se probudila u strahu šta se dešava.. helikopteri nadleću, danas tenkovi se kreću, a prašina kao u rudniku da smo.
Značaj?
Znači kombinacija asfaltne prašine i izduvnih gasova. Bog neka je neprijatelju u pomoćiNije ovo crno prasina vec dizelcina koju sagorevaju motori stari nekoliko decenija...
Znači, ostavlja utisak pre izbora? Verovatno onima koji u nekom malom mestu gledaju tv..
U Beogradu se svi zgražavaju
Niko ne gleda moj video![]()
Kad je lepa. Naša diže prašinu ništa se ne vidiNema niceg lepseg od parade sto drzava moze da priredi u mirnodopskim uslovima.
Dozivljaj je jednostavno lep kad se prisustvuje tome, kao sto neko voli aeromiting i slicne manifestacije. I zaista time svako treba da se ponosi, jer vojska je nesto najlepse sto drzava ima.
vojska je nesto najlepse sto drzava ima.
Da se Hero- - in Voolin priseti vojničkih danaČemu inače služi ova parada?![]()
Lepa je nasa vosjka cak i sto nije najnaprednija u tom nekom tehnoloskom smislu. Pristustvovala sam paradi 2014god, po onoj kisi i cak i tad je bilo lepo. Ma samo da gledas one mladice kako su utrenirani i puni ponosa i nade, lepo je. Posle sam bila i u Nisu na onoj manjoj paradi, 2019. Isto je bilo lepo, taj spoj naroda (civila koji gledaju, snimaju) i vojske, cak i kad nije toliko brojna.Kad je lepa. Naša diže prašinu ništa se ne vidi
I to je lepo, svaka cast. To je zemlja, i majka priroda, "majka" Srbija. Ali tu zemlju mora neko da cuva, uostalom, idi i vidi, bices pozitivno iznenadjen.
pa prodajemo i mi oružije i municiju , koliko i kome NATO gazde dozvole.Čemu služi vojna parada
kad su u pitanju kinezi - to je zapravo bio shopping
kinezi su stavili u izlog sta ima da se kupi
kad je u pitanju Srbija, u pitanju je sta ko misli, a kod nas se ne zna ni ko šta radi, a kamoli sta ko misli, ako uopšte misli,
bio bi mi krindz da ovako mala zemlja nesto vojno paradira pogotovo u ovakvim okolnostima