Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.842
A ti i Kurti?Parada sluzi laznom vrhovnom komadantu # zvaloju da istice prepotentnost i kompleks vise vrednosti.
On je umislio da je istovremeno Tito, Put-in i Napoleon…
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti i Kurti?Parada sluzi laznom vrhovnom komadantu # zvaloju da istice prepotentnost i kompleks vise vrednosti.
On je umislio da je istovremeno Tito, Put-in i Napoleon…
Baš si rešio da isprepadaš @lapsi i kolege.pa prodajemo i mi oružije i municiju , koliko i kome NATO gazde dozvole.
Srbija proizvodi raznovrsno naoružanje, uključujući: oklopna vozila poput Lazar 3 i Norbert-1; artiljerijsko naoružanje, kao što su samohodna haubica Nora B-52 i M18 Oganj; prenosni raketni sistem Pauk; bespilotne letelice, helikoptere tipa H145M i Soko Gazela; pešadijsko naoružanje poput Zastava M05/M06 i CZ-99; kao i municiju i protivoklopne rakete.
Ova sada sluzi da zaplasi sopstveni narod, nezadovoljan vlasti, koja je do lakata u kriminalu i korupciji. Inace su jako "dobro" odbranili granice i napade siptarskim dronovima, ili kao kontrolisu nebo, po kojem lete neobiljezeni avioni izbacivajuci sta pozele.Ovih dana na ulicama Beograda, mislim na Novi Beograd, postoje do sada najveće blokade! Blokaderi u obliku vojske premeštaju svoja vozila ili samo vežbaju, i zbog toga su zatvorene ulica Bulevar Nikole Tesle, a jedno vreme i Mihajla pupina u 1 smeru, i sve okolne ulice, tako damje jutros kolona vozila bila od opštine do ušća, preko mosta pa sve do Doma omladine, uglavnom su svi stajali u pravcu prema Novom beogradu.
Kad sam se vraćala zabeležila sam kod yu biznis centra na semaforu kako izgleda prašina koja se digla i kako izgleda asfalt koji je skoro bio i menjan !
Video je ovde gde se vidi prašina na ulici
https://vimeo.com/1117907349?share=copy
Fotka asfalta koji je samleven i čije čestice se dižu ulicama
Pogledajte prilog 1783115
Čemu inače služi ova parada?
Jedno jutro pre par dana se avion zaleteo u niskom letu, puklo je, deca se probudila u strahu šta se dešava.. helikopteri nadleću, danas tenkovi se kreću, a prašina kao u rudniku da smo.
Značaj?
Da li zaista mislis da vojska, u kojoj je ogroman broj mislecih ljudi na bitnim pozicijama, zeli da izadje protiv sopstvenog naroda?Ova sada sluzi da zaplasi sopstveni narod, nezadovoljan vlasti, koja je do lakata u kriminalu i korupciji. Inace su jako "dobro" odbranili granice i napade siptarskim dronovima, ili kao kontrolisu nebo, po kojem lete neobiljezeni avioni izbacivajuci sta pozele.
Ma jok... samo cekamo da vidimo tehniku koju ste kupili od NATOblokaderosi nesto nervozni.dva dana lude po mrezama za ovu paradu.
Slucajnost?samo za naivne
Evo ti prva ostali ce za tobomMore, sve bih vas poslala na odsluzenje vojnog roka!
Parade uvek bile ispred skupstine.Juče? Juče je zastoj bio jer se normalno zatvaranje ušća za paradu piva, pretvorilo u blejanje u vojsku i redovno kočenje pred kružnim tokom mase onih koji su vozačku dobili na kućnu adresu.
Gledam i ne verujem, do kružnog toka zastoj posle njega normalan saobraćaj. Dakle još jedna laž.
Za to i služe parade da se neprijatelji Srbije raduju.
Preformulisao bi pitanje; čemu služi VS?Ovih dana na ulicama Beograda, mislim na Novi Beograd, postoje do sada najveće blokade! Blokaderi u obliku vojske premeštaju svoja vozila ili samo vežbaju, i zbog toga su zatvorene ulica Bulevar Nikole Tesle, a jedno vreme i Mihajla pupina u 1 smeru, i sve okolne ulice, tako damje jutros kolona vozila bila od opštine do ušća, preko mosta pa sve do Doma omladine, uglavnom su svi stajali u pravcu prema Novom beogradu.
Kad sam se vraćala zabeležila sam kod yu biznis centra na semaforu kako izgleda prašina koja se digla i kako izgleda asfalt koji je skoro bio i menjan !
Jedno jutro pre par dana se avion zaleteo u niskom letu, puklo je, deca se probudila u strahu šta se dešava.. helikopteri nadleću, danas tenkovi se kreću, a prašina kao u rudniku da smo.
Značaj?
Cek... koja Avijacija?Kratko i nema dovoljno mesta, ovako ima ceo kilometar da gledaš i da avijacija ne leti preko centra nego iznad dunava...
Ovim mučenicima ne smeta zatvaranje ušća kada je parada piva, ali im smeta vojna parada.
Ne smeta im ni blokada autoputeva ni pravljenje gužvi po gradu, kada uzmu bolovanje i ne idu na posao. Rekao bih seljačka posla, da nisu u pitanju neprijatelji Srbije koji sa srpskim selom nemaju veze....
Ацо Србине, Ацо Србине, упс, Ацо Шиптаре!
Jesi li protiv iste zbog toga što ju organizira Vučić?Ovih dana na ulicama Beograda, mislim na Novi Beograd, postoje do sada najveće blokade! Blokaderi u obliku vojske premeštaju svoja vozila ili samo vežbaju, i zbog toga su zatvorene ulica Bulevar Nikole Tesle, a jedno vreme i Mihajla pupina u 1 smeru, i sve okolne ulice, tako damje jutros kolona vozila bila od opštine do ušća, preko mosta pa sve do Doma omladine, uglavnom su svi stajali u pravcu prema Novom beogradu.
Značaj?
Ovo je taktički potez. Vojska se odjednom pojavi iz dimne zavese.
Evo ti prva ostali ce za tobom![]()
Jesi li protiv iste zbog toga što ju organizira Vučić?
Ako da, razumijem.
Ako ne, onda ne razumijem.. zašto ne izvedeš djecu van da vide avione, sigurno će im to biti spektakl.. isto vrijedi i za samu paradu.
Iskreno, ne razumijem čemu toliko protivljenje istoj.. van ovog prvog što sam napisao..
Isto tako, kod vas ne popravljaju asfalt po cijeloj dužini parade odmah dan nakon?
Vidio sam, ali vama ili nešto ne valja s tenkovima, ili s asfaltom.. ili se pak radi o tome da vam ne peru dovoljno ulice.Deca da gledaju avione? Upravo napisah u temi da preleću već neko vreme nad našim zgradama, često u nikom letu, deca se već istraumatizovala.
U kom vremenu ti živiš? Decu treba da odvedem na Dunav na kajak, da gledaju retke ptice i labudove
Jesi li video moj snimak i ogromnu prašinu koja se diže sa ovim paradnim tenkovima itd?
Vidio sam, ali vama ili nešto ne valja s tenkovima, ili s asfaltom.. ili se pak radi o tome da vam ne peru dovoljno ulice.
I da, naravno da ćeš ih odvesti na rijeku da gledaju rijetke ptice i labude, ali ono, koliko je meni poznato, djecu (ne mislim na djecu vrtičke dobi), pogotovo mušku, s obzirom na igrice i sve, veseli vidjeti i ponešto od naoružanja.
Čemu zgražavanje?
Svaka čast, prijavi ga na Harvard ako je u toj dobi uspio napraviti svoj build.Moju decu ne iako su muška.
Moj se klinac pali sad na linux, napravio je svoj kernel