Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.156
To bi ti zeleo pa da vrsljas po Srbiji kako hoces.Иди тамо. Они су "слободни".
Ja pak zelim da moja domovina Srbija bude slobodna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To bi ti zeleo pa da vrsljas po Srbiji kako hoces.Иди тамо. Они су "слободни".
Pre svega , rekao sam. Od drugih me zanima ono sta bi smo mogli da naucimo.Ма немој?
Пре ће бити да те занима мало шире.
Okupatorska vojska nema sta da trazi u Srbiji.Опет се вадиш. Не знаш основне ствари, а хоћеш да протерујеш војску из Србије. Причињава ти се окупација.
Ти нађи неке који су прогледали...
Služićeš. Next question?Evo ti prva ostali ce za tobom![]()
VS ti je “okupatorska vojska”? Očekuješ UÇK?Okupatorska vojska nema sta da trazi u Srbiji.
Samo narodna vojska Srbije.Vojska koja cuva narodnu drzavu i ne prodaje je za cvarak.
Da je Vojska Srbije ne bi dozvolila da je Muratovi causi podjarme.VS ti je “okupatorska vojska”? Očekuješ UÇK?
Demagogija.Da je Vojska Srbije ne bi dozvolila da je Muratovi causi podjarme.
Vojska Srbije u pola dana i u pola noci zna ko su bili Car Lazar i Milos Obilic.To su njihovi potomci a ne potomci Murata iz Male Azije.
Čeka se da mu istekne mandat.A sta je sa belim satorima Aljek Age?
Dokazi.Demagogija.
To je tvoj potpis.Od tebe se vise ne moze ni ocekivati.
Da je Vojska Srbije ne bi dozvolila da je Muratovi causi podjarme.
Vojska Srbije u pola dana i u pola noci zna ko su bili Car Lazar i Milos Obilic.To su njihovi potomci a ne potomci Murata iz Male Azije.
Ajde ne brukaj se više. Ili bi i da malo dokazuješ da su i ovo pisali “srpski nacionalisti” kojima “nije mesto u civilizaciji”?Pre svega , rekao sam. Od drugih me zanima ono sta bi smo mogli da naucimo.
…
Takvo drustvo prirodno nema opstanka u civilizaciji.
To sto se ex Yu republike udruzuju protiv Srbije je vasa zasluga jer vi i jeste neprijatelj. Prosto, vi ste svima neprijatelj a ponajvise Srbima.
Uporedimo ove tvoje dve izjave:Cinjenica jeste da ova vojska i policija ne rade za narodnu drzavu nego za pare;
Ko ih plati, dobice njihove usluge, bez obzira na moral.Dakle obicni najamnici.
Samohvalisanja potire obicna novcanica.To je njihov nivo.Slicno kao psi rata.
Pre svega , rekao sam. Od drugih me zanima ono sta bi smo mogli da naucimo.
Takvo drustvo prirodno nema opstanka u civilizaciji.
Pa nauči:To sto se ex Yu republike udruzuju protiv Srbije je vasa zasluga jer vi i jeste neprijatelj. Prosto, vi ste svima neprijatelj a ponajvise Srbima.
Pominješ i neke “pare”, Zalažeš se za obavezan višegodišnji vojni rok?Vojska koja ratuje za pare , koja nema u sebi ljubav ka domovini ,nije spremna da se zrtvuje a kamoli da da zivot kao vojska kojoj su Bog i domovina iznad svega.
Rasisticke diskvalifikacije ! Ocigledna nepismena udbaska propaganda.
Tvoje su primedbe nesuvisle. Obrati paznju.Pominješ i neke “pare”, Zalažeš se za obavezan višegodišnji vojni rok?
Gde ti ovo ode?Rasisticke diskvalifikacije ! Ocigledna nepismena udbaska propaganda.
Nijedan konkretan primer. Informer nivo.
Vojska koja ratuje za pare , koja nema u sebi ljubav ka domovini ,nije spremna da se zrtvuje a kamoli da da zivot kao vojska kojoj su Bog i domovina iznad svega.
Pominješ i neke “pare”, Zalažeš se za obavezan višegodišnji vojni rok?
Kompleksi su to.Vojska ako je porazena ,okupirana i podjarmljena, treba da se stidi svog poraza a ne da pravi paradu.
Ko posle toga pravi paradu, ocigledno da je sluga i placenik okupatora.Jer on demonstrira silu okupatora a protiv narodne odbrane.
To su cinili otpaci srpske vojske koje su se potcinili Muratu a protiv sopstvenog naroda .
Poput srpskih ustasa, koji su morali da budu suroviji od originalnih da bi se dokazali i time otklonili svaku sumnju.