Čemu služi vojna parada?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kompleksi su to.
Da imas savesti, razumeo bi.
Ovako ,vodeci se pohlepom i bahatoscu, sve naopako shvatas i cinis.
Pa se jos i cudis sto su tvoja dela osudjena.
Treba da postavis vrednosti , svako na svoje mesto. Ne mogu pare biti vaznije od casti .
Trka za parama ne donosi bogatstvo drzavi ako je iznad te drzave , nego bedu i zaostalost...Apokalipsu.

То су гумени наплатци на гусеницама, ако те баш занима.

Што не поставиш питање зашто се одржавају војне параде у земљама западне Европе и ЕУ?

Recimo u Ustaškoj republici ili kako god se to zvalo...baš joj bilo zanimljivo, pa je odmah otrčala i na besplatan koncert...

Ovih dana na ulicama Beograda, mislim na Novi Beograd, postoje do sada najveće blokade! Blokaderi u obliku vojske premeštaju svoja vozila ili samo vežbaju, i zbog toga su zatvorene ulica Bulevar Nikole Tesle, a jedno vreme i Mihajla pupina u 1 smeru, i sve okolne ulice, tako damje jutros kolona vozila bila od opštine do ušća, preko mosta pa sve do Doma omladine, uglavnom su svi stajali u pravcu prema Novom beogradu.

Kad sam se vraćala zabeležila sam kod yu biznis centra na semaforu kako izgleda prašina koja se digla i kako izgleda asfalt koji je skoro bio i menjan !

Video je ovde gde se vidi prašina na ulici
https://vimeo.com/1117907349?share=copy

Fotka asfalta koji je samleven i čije čestice se dižu ulicama
Pogledajte prilog 1783115

Čemu inače služi ova parada? 🙃

Jedno jutro pre par dana se avion zaleteo u niskom letu, puklo je, deca se probudila u strahu šta se dešava.. helikopteri nadleću, danas tenkovi se kreću, a prašina kao u rudniku da smo.

Značaj?

Da pokažu zube svojoj deci.

Ne komšijama, naravno, već srpskoj deci. Da probaju malo sa zastraše studente i srednjoškolce.

Kao, malo da se uplaše, kako bi mogao sudija odsvirati kraj, osnosno da ovog puta i u stvarnosti proglasi pobedu nad tzv. obojenom revolucijom.

Vučićeva namera je da udari kontrast paradi ponosa koj je bila prošle nedelje i sutrašnjem mitingu Društvenog fronta na Slaviji, pa da proba da maksimalno iskoridti to.

Ovih dana na ulicama Beograda, mislim na Novi Beograd, postoje do sada najveće blokade! Blokaderi u obliku vojske premeštaju svoja vozila ili samo vežbaju, i zbog toga su zatvorene ulica Bulevar Nikole Tesle, a jedno vreme i Mihajla pupina u 1 smeru, i sve okolne ulice, tako damje jutros kolona vozila bila od opštine do ušća, preko mosta pa sve do Doma omladine, uglavnom su svi stajali u pravcu prema Novom beogradu.

Kad sam se vraćala zabeležila sam kod yu biznis centra na semaforu kako izgleda prašina koja se digla i kako izgleda asfalt koji je skoro bio i menjan !

Video je ovde gde se vidi prašina na ulici
https://vimeo.com/1117907349?share=copy

Fotka asfalta koji je samleven i čije čestice se dižu ulicama
Pogledajte prilog 1783115

Čemu inače služi ova parada? 🙃

Jedno jutro pre par dana se avion zaleteo u niskom letu, puklo je, deca se probudila u strahu šta se dešava.. helikopteri nadleću, danas tenkovi se kreću, a prašina kao u rudniku da smo.

Značaj?

VOJSKA SE IZGUBILA....I DANIMA SE VRTI U KRUG OKO UŠĆA...A NIKO DA JOJ POKAZE PUT ZA PRIZREN...:thumbdown:

...

Back