CEGA SE PLASITE?

ja sam skapirala da nista ne moze da me uplashi kao zli chovek...
i mozda strshljen ili osa koji se namerache bash na mene iz nepoznatog razloga....
mraka se ne plashim,visine takodje,ajkula se ne bojim....nikoga se ne plashim kao zlih ljudi...i ne samo da ih se plashim,vec i mrzim,iz dna dushe i zelim im da im se sve vrati...istom merom ako ne i gore....a takvih koliko hoces...pa vi svi koji se plashite ajkule koja je bogu iza nogu,razmishljate o tome a pored vas svakodnevno prodje bar jedan psihopata a ni ne znate...

Mico, strah je iracionalna kategorija... Ja sam ovu temu vise shvatila kao sta vam je fobija, plasiti se mozes milion stvari.

Imam fobiju od sečiva. Nikada se nisam posekla ili nešto povredila, ali se sva naježim čak i kada se suprug brije. A kada ja radim sa nožem ili brijačem - ne bojim se.
Bojim se i one zubarske bušilice. Ume da mi pozli u čekaonici dok nekom drugom popravljaju zube.:sad2:

mean_skull-2425.gif

Jeste, zubar hoće da pomogne, ali su mu metode inkvizitorske, barem ovima u Srbiji.
U Domu zdravlja lokalnu anesteziju za popravku zuba ne možeš dobiti ni za ljubav ni za pare "jer kako on da zna gde je živac ako tebe ne boli"? I ne daj bože da malo odmori kad vidi da je pacijen pozeleneo, nego se još izdere na njega.
Naravno, kod privatnika može sve.:otkacio:

Jeste, zubar hoće da pomogne, ali su mu metode inkvizitorske, barem ovima u Srbiji.
U Domu zdravlja lokalnu anesteziju za popravku zuba ne možeš dobiti ni za ljubav ni za pare "jer kako on da zna gde je živac ako tebe ne boli"? I ne daj bože da malo odmori kad vidi da je pacijen pozeleneo, nego se još izdere na njega.

jes' da platish, ali barem uzhivash.
kod mene u domu zdravlja ima jedna koja psuje pacijente i dere se na decu kad plachu...

e bash to......
a i dzaba sto znam da hoce da mi pomogne kada ga vidim sa onom zujalicom kako ide ka meni tako zao,zaboravim na sve i samo je bitno da nekako pobegnem iz ordinacije.....mada nikad ne bezim da se ne bih izblamirala :rumenko:

........................do skoro sam se plašila svega i svačega,ali više ne, sada se samo plašim da srce neće izdržati i da neću dočekati dan da mu u lice kažem koliko ga volim............................

Back