Mrs_Sick
Veoma poznat
- Poruka
- 12.691
^ 
Plasim se moje mamice

Plasim se moje mamice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plasim se da me tata ne ubije.
Takođe... Ja se plašim da mi ne baci tepsiju na glavu.
Tako moze samo da ti izmasti majcu.
Đuveč o glavu i nije tako bezopasan. A i kad poludi dobije natprirodnu snagu...![]()
Pa na skali opasnih stvari zamascivanje majce je daleko opasnije od presecanja kabla od interneta, jer kabal je 100 dinara i mogu kad hocu da ga kupim, a majcu kao prvo ne mogu da nadjem istu takvu da kupim, od masnog ne moze da se opere, to je stresno... Nece te ubiti tepsija!
Znam da neće... Ali je definitivno stresno! Nije to strah! Više nerviranje.![]()
Stalno se vode rasprave u vezi sa tim sta je to stres. Svi treba jednostavno da zakljuce da je stres nerviranje.
Pa da. Ne valja to. Loše utiče na lepotu...
Doduše, ja ipak stres shvatam kao posledicu nerviranja. To je ipak to.
Pa da, stres je kao fizicka posledica nerviranja, desavanja unutra u telu, to je stres. A nerviranje je samo ono sto kazes i ono sto se vidi kako pomeras ruke i noge i kako gledas i kako ti se pomeraju misici na licu...
Pa da, stres je kao fizicka posledica nerviranja, desavanja unutra u telu, to je stres. A nerviranje je samo ono sto kazes i ono sto se vidi kako pomeras ruke i noge i kako gledas i kako ti se pomeraju misici na licu...[/QUOTE]
Ali je pak genijalan osećaj!
Ili pak meni se vidi na vratu ona žila kako pulsira. Baš se vidi.
Ne daj Boze da nikad ne dozivis to uzbudjenje.