CEGA SE PLASITE?

Ja se plasim.. Samoce.
To je neki zheshcji psihicki poremecaj izgleda (nadam se da ce proci kako budem sazrevao, jos sam dosta mlad).
Znaci kad ostanem sam.. Nocu. Ono, bas se uplashim.. Nemam pojma.
Znaci, ja nikako sad ne bih mogao sam da zivim..

Hm, ovo za samocu sam napisao i ne citajuci prethodne postove, sada kada sam to uradio shvatio sam da moj strah nije tako "jedinstven".
Dal' se i vi ono uplasite bas, ili vam je jednostavno frka da budete sami, bez prijatelja itd.
Ja bez prijatelja mogu.. Sve dok imam kompjuter :-)

Ja se plasim zmija jer sam jednom naisla na jednu gadnu dok sam bila u selu kod babe i dede proslo je dosta godina a mene taj strah jos drzi nesmem da je pogledam ni na tv-u cim je vidim nesmem da se priblizim da uzmem daljinac i da promenim kanal.strasno znam a i plasim se visina ranije u snu mnogo sam sanjala da padam i nikad kraja tom padu:dash:

ne ulazim u liftove...:otkacio: to je klaustrofobija,,,ali me nece sigurno niko ubediti da se vozim gore-dole, jer cu poceti da se gusim od straha..ne znam odakle to, znam da ga mnogi ljudi imaju...ali kada sam zivela u Nemackoj na 19-tom spratu, izbora nisam imala,nekako sam savladala strah, pod uslovom da je neko unutra jos samnom..otkad zivim prizemno u Srbiji opet ne ulazim u liftove..
plasim se da osoba za koju znam da ima epilepsiju ne dobije napade u mom prisustvu, jer sam panicar, a to mi se vec desavalo par puta i lose izgleda, i uvek sam pribrana, ali bolje da ta osoba pije medikamente, nego da mi se skljoka nasred grada(to mi se i desilo s prijateljicom..)
najveci strah-je strah od smrti, ali da se ona drugima ne desi,ne meni ,,,to se ne bojim,,nego najblizima, jer sam i to dozivela.:sad2:

Plašim se vukova i besnih pasa
plaše me agresivne ženke
plašim se podrške širokih masa
često se plašim sopstvene senke.

Plašim se doboša, plašim se truba
plašim se zemlje, zato što se vrti,
plašim se vatrenih rodoljuba,
plašim se starosti, plašim se smrti.

Plašim se ustaša, plašim se četnika,
od nesvrstanih i od blokova,
plašim se pravednih osvetnika
ludila i elektrošokova.

Plašim se desetara i generala,
i Homeinija i Prištine,
mnogo se plašim moćnih budala
manje od laži, više od istine.

A ja sam hteo da budem hrabar,
najhrabrije da nadmašim,
ali sam brzo prdnuo u čabar
i počeo da se plašim.

:super::hahaha:

ja sam skapirala da nista ne moze da me uplashi kao zli chovek...
i mozda strshljen ili osa koji se namerache bash na mene iz nepoznatog razloga....
mraka se ne plashim,visine takodje,ajkula se ne bojim....nikoga se ne plashim kao zlih ljudi...i ne samo da ih se plashim,vec i mrzim,iz dna dushe i zelim im da im se sve vrati...istom merom ako ne i gore....a takvih koliko hoces...pa vi svi koji se plashite ajkule koja je bogu iza nogu,razmishljate o tome a pored vas svakodnevno prodje bar jedan psihopata a ni ne znate...

Back