Čedna i nevina, ali zla ili devojka sa par momaka pre tebe i dobra osoba, koju izabrati za zajednički život?

u sustini muskarac koji drzi do sebe nikako ne bi trebao da bude sa zenom koja ima decu
to je ponizavajuce i degradirajuce

ucestvujuci u odgoju tudjeg potomstva muskarac svoju muskost ozbiljno umanjuje

to je definisano prirodnim zakonima po kojima muzijak svake vrste likvidira potomstvo prethodnika

npr lavovi da kazemo a i sire

Pre mene nije mnogo bitno ali ako je veza u krizi i padne neki razlaz i posle razlaza jedan nov nakon mene e tu je kraj i nema pomirenja.
Ne smeta mi druga osim ako se ne zna na svakom cosku da je nije ebo samo onaj koji je kasnio za autobus.

Zenu s detetom ni slucajno, imao sam takvu vezu vrlo haoticnu i ne zelim nista slicno opet sebi i ne preporucujem jer ta zena nikad nece biti u celosti vasa...

Види овако

ја гледам шта мене занима и баш ме брига да л је неко оженио ову или ону. Само нека не долази касније и нека не кука како је оваква или онаква.

Ја сам схватио шта је боље за мене и не мислим да би требало то људима да намећем.

Нпр. ти оћеш нешто. Ето ти, јури и увати. Шта ја имам са тим, ОСИМ ако се ти мени не свиђаш.

Разумеш?

samo smireno. nisam se tebi obraćala za mišljenje.

Svako bira kako želi i koliko može da podnese.

u sustini muskarac koji drzi do sebe nikako ne bi trebao da bude sa zenom koja ima decu

to je definisano prirodnim zakonima po kojima muzijak svake vrste likvidira potomstvo prethodnika

Zebre, recimo? :zper:

Čitajući neke teme ovde, imam utisak da pojedini potenciraju na nekom, nazovi, moralu, tj da im je jako bitno da devojka nije imala partnera pre njih, ne pominjući njen karkater, osobine i slično pa sam se zapitala, da li to znači da je u redu biti sa zlom osobom, samo zato jer je bila nevina ili izabrati onu koju doživljavate kao dobru osobu bez obzira što je pre vas imala partnere ?
Meni sve jedno. Ne trazim ozb vezu. Samo da nije neki opiceni dzanki na kreku, ne mogu brate to.

ja ne mislim da je to ponizavajuce,zasto bi bilo?ali mislim da ne bi razumeo dovoljno osim ako i on nije otac.

ja ne mislim da je to ponizavajuce,zasto bi bilo?ali mislim da ne bi razumeo dovoljno osim ako i on nije otac.
Ne !
nemoguce je da muskarac prihvata potomstvo drugog muskarca ili treceg muskarca ili vec kog
zavisno od koliko muzijaka ta zena ima mladuncadi

Јесте. Зато кад изађеш у кафану или у неки клуб, прво, али одма на старту питај за кога је гласала и да ли је члан Палмине странке.
Jedna mi je na prvom dejtu drzala lekciju o pravima radnika i zlim korporacijama, sto mu dodje i jos gore od ovog tvog primera.

takodje zenska osoba koja je bila sa nekim muskarcem ili jos gore muskarcima
nepodobna je za bilo kakav vid zajednistva sa pravim muskarcem
ona je ostecena svojom prosloscu i kao takva pokazala nizak nivo vrednosti
a muskarci visoke vrednosti to nikada nece da prihvate

Back