Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 30.631
Ja bih jednog pravog soba, baš bi ga bilo cool prošetati gradom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U jednom tom BG trgovačkom centru sam bila.Ovde imamo samo Pepco, od toga sto si navela.
Evo katalog od Jumba *Super Vero, pa pogledaj
https://mojkatalog.rs/jumbo-katalozi/jumbo-katalog
Ma nije pravi, figura...ali je mnogo lep...bas kao pravi D. Mraz...Pravi?![]()
Bilo bi dobro da ima neke pokrete i to onako iznenada.Ma nije pravi, figura...ali je mnogo lep...bas kao pravi D. Mraz...
Ima i takav..manji..ali meni se nije svideo..Bilo bi dobro da ima neke pokrete i to onako iznenada.
Dok ti netko sjedi u gostima da se on tako pokrene, hahaha..
Ako voliš te lampice, svjetla i sl.Ima i takav..manji..ali meni se nije svideo..
Ja bih volela da idem u Finsku Laponiju, u selo gde zivi D. Mraz.
Zamisli iz ovih Santa's igloos u staklu gledati polarnu svjetlost.
Ja volim nekad da gledam malo online...sta se desava u selu...(uvek ista kamera pa samo ljudi)Zamisli iz ovih Santa's igloos u staklu gledati polarnu svjetlost.![]()
Gore ga obično bude.Ja volim nekad da gledam malo online...sta se desava u selu...(uvek ista kamera pa samo ljudi)
a posebno da vidim ima li i koliko snega...
Meni ne bi smetalo...bar ne neko vreme...Gore ga obično bude.
Meni bi smetalo to što je premalo svjetla, evo ovdje dva dana nema sunca i baš nekako utječe na raspoloženje.
Onda nema problema..Ja vidim broj 19
Ne znam u čemu je problem
![]()

Jesi iskoristio vaucer?Ja vidim broj 19
Ne znam u čemu je problem
![]()
Daleko od vecine...(ljudi)...negde u sobi u potrovlju...da pijem caj...gledam kako pada sneg...i toplo je unutra...Sad bih da sam na ovom mestu..
![]()
NisamJesi iskoristio vaucer?
Nisam... Nema veze sto je animirani...volela bih da pogledam..@Waterfall, jesi gledala film "The Polar Express"?
Mislim da bi ti se mogao svidjeti, iako je animirani.

pa evo uzmi konjaJa bih jednog pravog soba, baš bi ga bilo cool prošetati gradom.