kroko035
Zainteresovan član
- Poruka
- 106
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno se slažem u vezi svega što si rekla.On zaista jeste lekar koji je bio zainteresovan za moje probleme,i zdravstvene i neke lične,ponašao se prema meni kao da se znamo ceo život i bio mi prijatelj,a to je stvarno prava retkost.Potpuno si u pravu,stekla sam poverenje i dosta naučila od njega.Istina je i da ne znam kakav je on zapravo,to jest ne znam ga u većini svakodnevnih životnih situacija(iako sam bila svedok nekih).To potvrđuje činjenicu da ja imam od njega samo iluziju,ili drukčije rečeno neki deo njegovog života,parčence slagalice koja čini njegov život.Mislila sam da će vremenom ta moja osećanja izbledeti,ali nažalost nisu.Možda da još malo pričekam...Da se nadam da će naići neko prema kome ću da gajim neka osećanja...
kakav je to shi.t, "ne ocajavaj, to je jedno iskustvo" to je takav shi.t da nemam reci, mene takvo enko iskustvo pola godine skoro proganja jer kao proslo je i ne treba da ocajavam i jaca sam!!!! bolje da sam ih nekako nasla a necu
I ja se slazem da nisi u pravu, drustvo mozes da nadjes i u rehabilitacionom centru u 70-oj godini i da ti bude extraI ne kontam kakve veze gey populacija ima sa svim tim i tvoja (ne)tolerancija na to?
Mene su pojedine situacije proganjale godinama, kad sve to čovek preživi i adekvatno kanališe postaje bogatiji kao osoba i to je deo ličnog rasta. Tako da nije nikakav šit. Šta ćeš ti uraditi sa time i kako ga interpretirati je na tebi. Pola godine kod psihoemotivnih intenzivnih pojava je često kratak period. E sad, zvisi šta je to u tvom slučaju...
nicega nema, sve je prazno i isprazno, gotovo...cega nema ni u universal filmu?
Niko, tako treba da bude...Dobro veceSta god pitali cika Frojda on ce naci uzrok tome u oralnoj ,analnoj ili falusnoj fazi, odnosno ne prevazilazenjem jedne od njih...dakle, da cujemo, ko se zeznuo u kojoj?
))
Ne znam, valjda više polako pucam... zapamtio sam i one nekadašnje države pa koliko toliko je bio normalan život, ne mogu da verujem da ova država ne može da organizuje najelementarnije stvari, da je dovela dotle da za najobičnija dokumenta moraš u redu zanoćiti ispred policijske stanice, i još možeš dobiti i batine... pretvorili su nas u nervoznu, agresivnu masu koja reži jedan na drugoga i gazi svakoga...
I ja se slazem da nisi u pravu, drustvo mozes da nadjes i u rehabilitacionom centru u 70-oj godini i da ti bude extraI ne kontam kakve veze gey populacija ima sa svim tim i tvoja (ne)tolerancija na to?