shawty
Zainteresovan član
- Poruka
- 115
Ja sam radio kao krupije u kazinu i znam o kakvoj se zavisnosti radi. Gledao sam ljude kako propadaju a nisam mogao da im pomognem, nekad su me toliko nervirali da nisam ni zeleo da im pomognem jer ocigledno ni oni sami sebi nisu zeleli da pomognu. Susti price je da nijedan kocar nije prosao dobro ali nijedan, zato ti savetujem da prvo pitas sebe da li zelis da propadnes, bas to? Ne osvrci se na to sto postoji praznina u proslosti nego gledaj kako da ispunis dan i pronadjes neke lepe stvar koje ce te ispuniti a na koje si ocigledno zaboravio. Kazes da studiras, znaci knjiga i kreni medju studente jer ti oni nece pricati da li ide mala ili velika serija vec ce ti skretati misli na druge stvari koje se konkretno tebe ticu. Nena tu mnogo filozofije, znaci zelis li sebi dobro ili NE?
Svi kockari gube sve. Sa malo reci je iskazan kockarski zivot, sto i na kraju bude tako. Jeste tesko, meni i nije tako lose sto nisam bio na ruletu msm provodim vreme kako provodim, trudeci se da ne razmisljam o tome, nije lako ali idem napred. Zao mi je sto sam bas ispalio drugare, to me sad muci, oni su odvojili novac meni da pozajme, u startu sam ih slagao kad sam rekao za sta mi treba, kad sam rekao da cu im vratiti odmah sutradan. Sutra cu jednom vratiti sve, i drugom deo. Ostace oko 45e duga. I to ce biti vraceno za par dana, ipak siguran sam da su oni duboko razocarani u mene, ali to su posledice koje snosim. Poenta je da rulet vise necu igrati.