Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa evo,da probam i ovo,posto vise ne znam ni sta da mislim ni sta da radim,malo je duze tj mnogo duze.... Smuvam se sa deckom ali znala sam da on ne zeli nista ozbiljno jer ne moze da se vezuje zbog prehodne veze.....ok,pristanem,mislim,bice bolje,prvih pet meseci sve ok,delimicno,poruke,cimanja...A onda njemu nije to to,ma sta znacili... Posle mesec dana on se opet muva oko mene i sve nanovo,opet neozbiljno....ali,ja lujka se zaljubila,volim....Sve se promenilo i dalje traje,ali nesto ne stima,znam da nije samo sex jer to moze da nadje gde hoce,mucimo se vec godinu ipo i ne znam cemu to sve vodi,pricala sam sa njim ali on je zatvorena knjiga...sad se na fb dopisuje sa mojom drugaricom za koju zna da je volim kao sestru,osim toga sad mu ona pada prija i zove je moja slatka prija... I zato POMOC mi je bas potrebna.... Sta vi misli te?

Dobili smo informaciju pre sat vremena draga forumashice da ste vi u stvari forumas.

Zelite li da prekinemo ili da nastavimo dalje dragi kolega,da li ste u stanju suzdrzati svoje emocije pa da polako krenemo otkidati listove kupusa dok ne dodjemo do korena?

Na prvoj seansi bingo! Po cemu ste me otkrili kolega? Kolega :sad2:

Zelim Vam istu ovakvu srecu i sa ostalim forumasima :manikir:

0101_garfield-2.jpg

Ja bežim od kamenih gromada danas i uvek :mrgreen:, :lol:
Inače uvek sam u fazi da popravljam kompjuter :dash::dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back