ptica kasnilica
Stara legenda
- Poruka
- 80.234

Samo da se javim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah žteta , jer retko ko voli tu pesmu osim mene , a da ga znam !Nije... Christina Aguillera.....
Sta ce nam kafa kad ona nije tu...![]()
Rokaj ptico..
Ah žteta , jer retko ko voli tu pesmu osim mene , a da ga znam !
Ptico zreli smo za terapiju.Hajde da legnemo na kauc..![]()
jok ja, padam...Ptico el se to premisljas?
Znam kako ti je..![]()
Prosto se oduševljavam tim tripovima i muškim i ženskim , kada ovi kao avatar stave Johni Deep-a , a ove Monike Beluči , msm ako ovde ima ikakvoga "Frojda" trebao bi samo na to da se blago osvrne i ukaže da bolje stave cveće ili neke životinje , neki šraf ili monitor , ma bilo šta nego da se otvoreno prikazuju kao omiljeni im likovi !!!
Sta fali omiljenim likovimaProsto se oduševljavam tim tripovima i muškim i ženskim , kada ovi kao avatar stave Johni Deep-a , a ove Monike Beluči , msm ako ovde ima ikakvoga "Frojda" trebao bi samo na to da se blago osvrne i ukaže da bolje stave cveće ili neke životinje , neki šraf ili monitor , ma bilo šta nego da se otvoreno prikazuju kao omiljeni im likovi !!!
Da, to je onaj sindrom nas zena koje smo neupadljive i osjecamo se nepozeljne pa nase neostvarene zelje projektujemo kroz sexy avatare. Da, da...
Btw, udji na moj profil. Do prije 3 dana mi je ona slika bila avatar. A i godine su tamo. Dragi Nidlmanu...
Sta fali omiljenim likovima![]()
Ma ni slika nije bitna ! Sam tvoj nastup je gadan i pored možda sve tvoje lepote ... prepotencija stoji samo onima koji je i zaslužuju , a ti ta nisi !
Možda ljudi odaberu za avatar poznato lice na koje pomalo liče?Prosto se oduševljavam tim tripovima i muškim i ženskim , kada ovi kao avatar stave Johni Deep-a , a ove Monike Beluči , msm ako ovde ima ikakvoga "Frojda" trebao bi samo na to da se blago osvrne i ukaže da bolje stave cveće ili neke životinje , neki šraf ili monitor , ma bilo šta nego da se otvoreno prikazuju kao omiljeni im likovi !!!
Možda ljudi odaberu za avatar poznato lice na koje pomalo liče?