- Poruka
- 350
Neka tebe, saš vidiš, samo da se sjutra registruje!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovde niko veze sa psihologijom nema![]()

Ovde niko veze sa psihologijom nema![]()

Ali me ipak brine što mnogi ne vide nešto što je takodje napisao i ostavio u amanet:
"Da bi civilizacija NAPREDOVALA onda mora da se odvoji od prirode, da bi civilizacija OPSTALA onda mora da se vrati prirodi"
Trenutno je novac "prirodno" funkcionisanje civilizacije...
),kao što su mu se mogli oteti patenti i slično...Ili se bar mogu izvući iz šireg konteksta,pa da dobiju sasvim drugo značenje.A možda mi ne možemo da razumemo sve, meni je bilo nejasno kada je rekao da je otkrio automatizam života (da je i čovek,kao i Univerzum, mašina) i da je bio presrećan zbog tog saznanja,a i da ono uopšte nije u suprotnosti sa učenjima Hrišćanstva,Budizma itd. Sada razumem to.
Jok ja, tek po podne, zato sam preimovana u kasnilicuBolna mi nebila, nisi valjda rođena kao ranoranilac?

Koje su tvoje frustracije iz detinjstva?Ovde niko veze sa psihologijom nema![]()

A ja ti lepo kažem, lezi kad spavaš.Ja, kada spavam, ništa ne vidim!![]()

Jok ja, tek po podne, zato sam preimovana u kasnilicu
A ja ti lepo kažem, lezi kad spavaš.
![]()
I za dobro jutro.![]()

Ne znaš ti kakvo sam ja čudo, vidim, čujem i dok spavam..Hoćeš da kažeš, da ti u ležećem položaju bolje vidiš,....kad spavaš?!![]()

Ja, uglavnom sanjam.Kad sanjam, poželim i da osetim snove,....da ne kažem, da opipam!![]()
A jesi li bio na LJ i S - u?
![]()

Ja, uglavnom sanjam.Kad sanjam, poželim i da osetim snove,....da ne kažem, da opipam!![]()
I samoj mi je tako...Ljubav mi retka a sexa se rado sećam!![]()

I što se nešto proredilo kod sviju ...![]()
Šta li tražimo ovde ?![]()
![]()
I samoj mi je tako...

jel moze neko da mi objasni zasto se iznerviram kada gubi reprezentacija a rekao sam sto puta da ih necu gledati vise?

jao, meni opet treba pomoć
postajem romantična i plašim se da se ne oduži,
ili nedajbože ustali to stanje![]()

Slažem se ratniče, životniLepu reč. Dobrog čoveka. Trenutke prijatnosti. Osmeh.
Ne mora sve biti prožeto razmišljanjem o zloj nameri.
Nekako, treba gledati na ovu potrebu, kakav sam ja, možda se nađe još neko drugi.
Onaj, ko me ne ispuni, zaobići ću ga.
Najlakše je ovo sokoćalo ugasiti, kada nas počne nervirati!!!