- Poruka
- 29.534
Borka pliz obrisi onu moju temu sto si zakljucala ionako je to bila parodija 
a nisam mogla da je izbrisem....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A šta ako je šminkom pokušala da pokrije masnice koje joj je naneo muškarac (onaj zbog koga sve muškarce smatra svinjama)?

Učinjeno.

Ma probaj jos jednom, mozda ti ovoga puta odobre moderaciju![]()

E posto ispunjavas zelje kao duh iz Aladinove lampe, onda otkljucaj moju!![]()

Dakle, probaj da se staviš u poziciju osobe (stručnjaka, psihologa, psihoanalitičara) kojoj u ordinaciju dođe (ljuta, uplakana) žena s rečima: "Svi muškarci su svinje!"
Kako bi reagovao?
Ccccc kakv si ti frik, kopiras me i u smajlijima!
3 hahah pa 5 valjanja od smeha pa 4 hahaha pa 3 smejanja i to sve puta 2....
Ccccc nisam znao da sam ti toliko u podsvesti...
Pusti me na miru, idi u prodavnicu pa ces pozda da naletis na nekog ko ce da te udari slucajno i ispustices sve pomarandze po podu a on ce da se sagne da ti pomogne a ti ces da ga roknes glavom u glavu kad se i ti savijes u isto vreme a on ce da padne na pod i onesvesti se i yti skocis na njega i das mu vestacko disanje i on se povrati i zaljubi se u tebe i eto......A mene pusti.....

zato se i treba sminkati za prodavnicu
Evo najboljeg odgovora...Slika vredi 1000 reci a you tube klip milion:
KLIP GLEDATI OD 00:44 - 1:21
E borac al me lepo nasmeja hahahhahaha

Ne drzim te
Pa etozato se i treba sminkati za prodavnicu
![]()

Bru, moram da ti ispričam jednu istinitu priču (verujem da ima još takvih):
Moj drugar je ubeđivao ženu u načelo prirodnosti: ništa šminka, čupanje obrva, farbanje kose, lakiranje noktiju itd. Ona je na sve to pristala.
Jedno veče izađemo mi u restoran, i pored našeg stola prođe strašno zgodna ženska, sva doterana (naravno, našminkana), a on se zabulji u nju, pa glasno kaže: "Eto, ovako treba da izgleda prava žena!"
Pitaj me da li je njegova žena posle toga verovala u "načelo prirodnosti".![]()
hahahahha pa sta je mislio time?? Samo dobre ribe treba da se sminkaju, ili one samo kojima stoji sminka ili sta???
hahahahahhahah
Mozda je namerno to uradio da testira psihu svoje zene/devojke
Moj drugar je ubeđivao ženu u načelo prirodnosti: ništa šminka, čupanje obrva, farbanje kose, lakiranje noktiju itd. Ona je na sve to pristala.
Jedno veče izađemo mi u restoran, i pored našeg stola prođe strašno zgodna ženska, sva doterana (naravno, našminkana), a on se zabulji u nju, pa glasno kaže: "Eto, ovako treba da izgleda prava žena!"

Da, umetnost...Pa kao bio je u načelu protivnik šminkanja.
Mada, moguće je i da je bio ljubomoran, i smatrao da će njegova žena, ako se ne našminka, biti manje interesantna drugim muškarcima.
Šminkanje je umetnost. Lično ne volim previše diskretnu šminku, tj. onu koja se šatro ne vidi. Decentnu - da, u izvesnim životnim dobima. I ne volim kada se istovremeno naglase i oči i usta. Ili jedno, ili drugo.
Al dobro, to je već ženski razgovor.

Da, umetnost...
i volim tu umetnost![]()
sta moleraj?