Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemam zivaca za druge ljude, za njihove price i probleme. Svoje se trudim da ne obelodanjujem svaki cas i ne opterecujem druge, iako sam prilicno opterecena istim. Sama sebi ponekad zvucim kao pokvarena ploca a mogu misliti kako bi tek drugima to sve zvucalo... i zato cutim, lakse je tako. I onda dodje ta tuka i pocne da mi se zali kako 5 meseci ide na aerobik a nije smrsala ni gram... ruku na srce, nije ni debela, samo iskompleksirana. I onda moram da slusam kako je radila ovu vezbu, pa onu, pa joj trener rekao ovo a onoj ono... i sve to dok ja kontam kako u ponedeljak treba da idem u ovu ordinaciju a u utorak u onu... i dok me muce pravi, realni, ovozemaljski problemi. Ono vrlo je moguce da ih preuvelicavam malo, ali meni tako strasno deluju... ne kazem da nema tezih, ali u poredjenju sa mrsavljenjem su gigantski! Plus, ta ista dodje pa mi kaze nemoj da se zalis vidis kako Ona sve stoicki izdrzava (a Ona je zaista u problemu, i divim se njenoj snazi i hrabrosti)...Ko je bre ovde lud?! i to sve uz neki blazeni izraz lica, ona je kao empata, sta li ?! Prosto ni traga na njenom licu od proslomesecnog podsmeha i sablaznjavanja nad moralom doticne. Tu kolicinu licemerja ne mogu da podnesem, ne zelim toliko otrova u svojoj blizini. Dosta je bilo, ajde ish. Nekakako ipak, na kraju, ispadoh bezdusna k.ucka. Muci me to sto se neizbezno blizi trenutak susreta, treba istrpeti svu zuc a ne opaliti iz istog oruzja. Treba mi fastforward.

Imam 13 godina.U skoli ja sam veoma vesela osoba spremna za svaku vrstu ludovanja, mogla bi za sebe reci da sam party animal u skoli.Niko nikada ne bi rekao da sam u dubini duse najnesretnija i najdepresivnija osoba.Cesto razmisljam kako bi se ljudi ponasali kada bih ja umrla.Jednostavno se osecam bezvrijedno.U skoli sam uzasna prema ne popularnim osobama i cesto nagovaram momke da izazivaju i ponizavaju ostale.U tom trenutku se osecam srecno i zadovoljno ali kasnije me grize savest.Planirm da se izvinem tim osobama ali sutradan sve to zaboravim i nastavim po starom.Tako se ponasam od 6 razreda odkako sam se premjestila u novu skolu jer sam bila jedna od onih koje su svakodnevno mucili i ponizavali u skoli jer sam bila punija tog leta sam omrsavila i postala nova osoba.U javnosti se osecam savrseko bas kao oni koji su me ponizavali a kod kuce sam ona stara osoba,povucena,depresivna...
Imam jednu najbolju drugaricu koja je malo losiji ucenik od mene.Inace osecam se blisko prema njoj i na pauzi savrseno se druzimo ona nikada nikoga nije ponizavala niti cinila slicno uvjek je bila bolja od mene.Kada pocne cas i kada ona treba da odgovara sve nase druzenje i lijepe trenutke zaboravim i u dubini sebe zelim da ona dobije 1 i nerjetko joj govorim pogresne odgovore jer zelim da se osjecam vrednije od nje...Mislim da sam zla osoba

Sta mislite o mom problemu molim vas brzo odgovorite!!!!!

Imam 13 godina.U skoli ja sam veoma vesela osoba spremna za svaku vrstu ludovanja, mogla bi za sebe reci da sam party animal u skoli.Niko nikada ne bi rekao da sam u dubini duse najnesretnija i najdepresivnija osoba.Cesto razmisljam kako bi se ljudi ponasali kada bih ja umrla.Jednostavno se osecam bezvrijedno.U skoli sam uzasna prema ne popularnim osobama i cesto nagovaram momke da izazivaju i ponizavaju ostale.U tom trenutku se osecam srecno i zadovoljno ali kasnije me grize savest.Planirm da se izvinem tim osobama ali sutradan sve to zaboravim i nastavim po starom.Tako se ponasam od 6 razreda odkako sam se premjestila u novu skolu jer sam bila jedna od onih koje su svakodnevno mucili i ponizavali u skoli jer sam bila punija tog leta sam omrsavila i postala nova osoba.U javnosti se osecam savrseko bas kao oni koji su me ponizavali a kod kuce sam ona stara osoba,povucena,depresivna...
Imam jednu najbolju drugaricu koja je malo losiji ucenik od mene.Inace osecam se blisko prema njoj i na pauzi savrseno se druzimo ona nikada nikoga nije ponizavala niti cinila slicno uvjek je bila bolja od mene.Kada pocne cas i kada ona treba da odgovara sve nase druzenje i lijepe trenutke zaboravim i u dubini sebe zelim da ona dobije 1 i nerjetko joj govorim pogresne odgovore jer zelim da se osjecam vrednije od nje...Mislim da sam zla osoba

ala je tebi zanimljivo u zivotu... :roll: Ovo je fenomenalno. Vec 10 minuta ne znam sta da napisem.

Pa razmisli prije nego sto takve stvaru uradis, kakve one posljedice imaju na druge i jednostavno ne cini ih vise. Pokazi i sebi i drugima da neces vise biti takva osoba.... jer samim ovim postom ti si dokazala da si svjesna svojih problema, a to je prvi korak ka izljecenju (najogri su oni koji su bolesni, a nisu toga svjesni).

U svim bojama duge ili mozda kao polarnu svetlost? :think:

Sve boje po Doplerovom efektu!

rainbow%20smiley.jpg

;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back