Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stvarno, ali zar nisam mogla da budem neki ubica ili piroman, a ne prosto - ***** :rotf:

pA KO JE TEBI REKAO DA SI *****? (evo ne derem se nego nisam iskljucio caps lock vidi se po malom p slovu za koje sam po navici pritisnuo SHIFT da bi bilo veliko pocetno slovo..

Nisam ja to tebi rekao....De ti *****....Ispred tebe kada bi izasao odmah bi me silovala....PA znas da ja imam o tebi lepo misljenje:cmok: -
da si izrazito promiskuitetna za jednu studentkinju medicine a one se sve prave fine jer ce sutra da lece bolesne ljude :mrgreen:

Nemoguce! Nemoguce! Po teorijama elitnih strucnjaka koji imaju 50000 postova na LJIS i isto toliko ali samo na kafani psihologije a ne i van (hahaha) - AROGANTAN COVEK NUZNO NE MOZE DA BUDE I DOBAR PREDAVAC TJ OBRAZOVAN, INTELIGENTAN I SVE OSTALO STO JE LEPO HAHAHA Nego je sve najgore.....Jos ako nekog iskritikuje preko fouma dobronamerno - odmah mu se oduzima diploma koju mu je drzava dala hahhaha A oduzimanje izvrsavaju FORUMSKA INSPEKCIJA NA CELU SA PROFESOROM BATINJANJA DECE - TANATOSOM HAHAHAHHA .Oni raspolazu gugl investigejsn metodama itd tako da opasna je stvar tu

BUHAHAHAHHA

E, ovako je to bilo:
Stignem ja do diplomskog, izvučem cedulju s pitanjima, odgovorim na sva. Profesor i ispitna komisija klimaju glavom, a ja računam da sam ubola devetku ili desetku. Stvarno sam sve znala, i to odlično. Ali ... ne lezi vraže :mrgreen: ... Taj profesor me onda pita u čijem prevodu sam pročitala "Cveće zla", što nisam bila u obavezi da znam. Ja tuc-muc, a on meni: "Vidimo se u sledećem roku."
Posle mesec dana izađem ponovo na diplomski. U međuvremenu sam nabubala imena prevodilaca 732 knjige. :lol: Opet izvučem dobra pitanja, i taman počnem da odgovaram a profesor krene da mi uleće u reč. Tako smo se nadgovarali i nadvikivali sve dok nisam shvatila da namerava da me zbuni, pa sam mu rekla da je nekulturan jer mi upada u reč. :mrgreen: Bacio je moj indeks kolegama i besno izleteo iz amfiteatra.
Sve u svemu, diplomirah.
Posle sam čula da je trebalo da idem na "konsultacije". :whistling: (Da ne crtam šta su značile te "konsultacije")

Inače, taj profa je držao fenomenalna predavanja i dolazili su sa raznih fakulteta da ga slušaju, ali je mnogo mrcvario studentkinje. Prosek diplomiranja bio je 4 godine.

E, ovako je to bilo:
Stignem ja do diplomskog, izvučem cedulju s pitanjima, odgovorim na sva. Profesor i ispitna komisija klimaju glavom, a ja računam da sam ubola devetku ili desetku. Stvarno sam sve znala, i to odlično. Ali ... ne lezi vraže :mrgreen: ... Taj profesor me onda pita u čijem prevodu sam pročitala "Cveće zla", što nisam bila u obavezi da znam. Ja tuc-muc, a on meni: "Vidimo se u sledećem roku."
Posle mesec dana izađem ponovo na diplomski. U međuvremenu sam nabubala imena prevodilaca 732 knjige. :lol: Opet izvučem dobra pitanja, i taman počnem da odgovaram a profesor krene da mi uleće u reč. Tako smo se nadgovarali i nadvikivali sve dok nisam shvatila da namerava da me zbuni, pa sam mu rekla da je nekulturan jer mi upada u reč. :mrgreen: Bacio je moj indeks kolegama i besno izleteo iz amfiteatra.
Sve u svemu, diplomirah.
Posle sam čula da je trebalo da idem na "konsultacije". :whistling: (Da ne crtam šta su značile te "konsultacije")

Inače, taj profa je držao fenomenalna predavanja i dolazili su sa raznih fakulteta da ga slušaju, ali je mnogo mrcvario studentkinje. Prosek diplomiranja bio je 4 godine.

pa da, imam i ja jednog profu na faxu baš takav lik.. isto vezano za konsultacije... :roll:
sreća posle dva 'uspešna' izlaska kod njega na ispit (kako li sam njega ubola 2 puta zaredom da mi je znati :roll:)
treći put izvučem profesorku koja traži da se ne priča kao kod njega po knjizi, nego gleda da vidi razumeš li to što učiš,
i dobijem 9. sva srećna izlazim posle upisane ocene, sreće me on, i pita 'a kolegenice, kako ste prošli?' čim sam mu rekla, smrklo mu se :zcepanje:

Ma ti stalno napominjes da dobro zaradjujes i neku kintu a student si??
A i ja sam izrazio svoje misljenje u spojleru o tebi ....

'EL TI BRE RADIS 'ONO" NA STA MISLIM?????
CCCCCCccc i to je postalo socijalno prihvatljivo kod danasnjih studentkinja....A zna se i kkao se dobija sestica....
Javi se ako studiras u Nisu mogu da ti sredim da polozis jedan ispit samo treba da sviras frulu ili da drzis mikrofon.....

:lol: :lol:
e i da ti je nacrtano ne bi ukapirao, ali nema veze :zcepanje:
verovatno ne kapiraš jer nema u knjizi :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back