Thanatos
Poznat
- Poruka
- 9.917
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja dupli ...buhahahaha![]()
Uh uh idi begaj sta sve ispisa....
batinanje deteta u 2011 god od strane Tanatosa?
I taj ce nekog nesto da nauci I DAIMA STRPELJENJA ZA NESTO??
Ja napisem "Voleo bih da opet studiram i sl" a on dodje nepozvan i izvredja me TO JE TEBI NJOHOVO RAZUMEVANJE I TRUD???
SAINT je tebi visoko kvalitetna licnost koja SAMA ZA SEBE KAZE da mora da svakom vrati i da je takva??
Ma idi begaj....
Hahah isti si kao saint i tanatos samo ti je trip drugaciji - Cirilica, svaki zarez stavljen u gejevskom smislu , postujes forumski sistem 100% ne pises velika slova jer ces ici u pakao hahah, i pokusavas sto je kulturnije moguce uraditi ono sto tanatos pokusava delikventnije moguce....

Ја батине сматрам легитимним средством васпитавања.
Толико стрпљења за тебе нечему научио не може да има нико...
Немој да вадиш из контекста покретање вашег дијалога. Он није почео тим коментаром...
Имате ви историју и пре тога...
Зар ти та њена изјава не сведочи о томе како је самосвесна...
Тачно је, исти сам као они.
Извињавам се, овај стучни термин "трип" ми је непознат. Можеш ли да ми препоручиш неки адекватан речник термина у ком је обрађен.
Једноставно је.
Ћирилица је писмо мог језика.
Хоћеш да кажеш да само гејеви знају граматику и правопис?
Или су они који знају граматику и правопис гејеви?
Нисам те баш најбоље разумео.
Поштујем форумски систем као и правила сваког система који користим.
Пакла се не бојим.
Не покушавам што културније. Ја јесам културан![]()

Па видиш да се шалимо...
Свака тема овде почне да личи на комедију кад се стручњак огласи...![]()
![]()
![]()

Slabo poznajem blizance sve se druzim sa nekim ribama
Dij sta si ti...

ja sam mu lepo objasnila da se tako ne muva![]()

Svi imamo svoju tamnu stranu![]()

Ја сам Вага...
Девица сам у подзнаку...![]()

Vidi šta sam ja spremila za slične situacije u kafani na Filozofiji
Klik za uvećanje:
Pogledajte prilog 176995

stvarno, ali zar nisam mogla da budem neki ubica ili piroman, a ne prosto - *****![]()

Aha, sada se salite??????????????????????
Pa i taj sindrom sam opisao nekoliko postova iznad....
UH CITAM VAS KAO KNJIGU I ZNAM STA CETE SVE I STA MOZETE UNAPRED DA URADITE...
Jednina mana mi je sto pricam u mnozini pa se to logicki zakljuci da se radi o SVI-ma tj 100% a to kod ljudi stvara bunt pa i da imaju ok misljenje za mene, u trenutku ga menjaju i trenutno ili na duze cilj im postaje "da mi vrate" i da se oslobode napetosti...
Eto toliko ne bih da otkrivam stvari previse znacete posle da se kontrolisete i da eskivirate hahaha

Nisam rekla dobar dan.
Dobar dan svima.
Spominjali ste faklultet i profesore.
Ja svoj nosim u finoj uspomeni ... s izuzetkom jednog incidenta, i to sa sefom katedre koji je danas javna licnost. Bio je jako dobar predavac ali vrlo arogantan covek.
Aha, sada se salite??????????????????????
Pa i taj sindrom sam opisao nekoliko postova iznad....
UH CITAM VAS KAO KNJIGU I ZNAM STA CETE SVE I STA MOZETE UNAPRED DA URADITE...
Jednina mana mi je sto pricam u mnozini pa se to logicki zakljuci da se radi o SVI-ma tj 100% a to kod ljudi stvara bunt pa i da imaju ok misljenje za mene, u trenutku ga menjaju i trenutno ili na duze cilj im postaje "da mi vrate" i da se oslobode napetosti...
Eto toliko ne bih da otkrivam stvari previse znacete posle da se kontrolisete i da eskivirate hahaha

@borka: ne smem, ja sam *****, a on je možda homofobičan...![]()

Благо теби. Ти си педер.
Ја сам геј.![]()

Nemoguce! Nemoguce! Po teorijama elitnih strucnjaka koji imaju 50000 postova na LJIS i isto toliko ali samo na kafani psihologije a ne i van (hahaha) - AROGANTAN COVEK NUZNO NE MOZE DA BUDE I DOBAR PREDAVAC TJ OBRAZOVAN, INTELIGENTAN I SVE OSTALO STO JE LEPO HAHAHA Nego je sve najgore.....Jos ako nekog iskritikuje preko fouma dobronamerno - odmah mu se oduzima diploma koju mu je drzava dala hahhaha A oduzimanje izvrsavaju FORUMSKA INSPEKCIJA NA CELU SA PROFESOROM BATINJANJA DECE - TANATOSOM HAHAHAHHA .Oni raspolazu gugl investigejsn metodama itd tako da opasna je stvar tu
BUHAHAHAHHA

Nemoguce! Nemoguce! Po teorijama elitnih strucnjaka koji imaju 50000 postova na LJIS i isto toliko ali samo na kafani psihologije a ne i van (hahaha) - AROGANTAN COVEK NUZNO NE MOZE DA BUDE I DOBAR PREDAVAC TJ OBRAZOVAN, INTELIGENTAN I SVE OSTALO STO JE LEPO HAHAHA Nego je sve najgore.....Jos ako nekog iskritikuje preko fouma dobronamerno - odmah mu se oduzima diploma koju mu je drzava dala hahhaha A oduzimanje izvrsavaju FORUMSKA INSPEKCIJA NA CELU SA PROFESOROM BATINJANJA DECE - TANATOSOM HAHAHAHHA .Oni raspolazu gugl investigejsn metodama itd tako da opasna je stvar tu
BUHAHAHAHHA