Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hanged2.gif

Sta se radi na estradi? :mrgreen:

oVO MENE PLANIRAS DA OKACIS DA VIISIM kao sto imas obicaj a "ovima" ostalima da das reputaciju i napises u pofilu hahahahha....?

Hteo sam da te pohvalim jer si podebljala sva slova u psiholoskom recniku ja nisam ni video to a ti si odmah uradila sve a znam koliko je to pipkav posao i koliko je to tesko, ali ispasce da ti se slihtam, a tanatos me posle naziva svakojako....

Њих двоје јесу умни, а ти ниси.
Умност је категорија која не зависи од стручности.
Нити је условљена истом.
С друге стране, тврдити за себе да си стручан у било чему, а немати елементарну писменост...
Питам се да ли је то могуће...

Знаш како, једна ствар је оспорити нечију стручност али интелигенцију сасвим друга.
Што се тиче Сент, ти јој заиста ниси ни до колена.
У осталом, то је лако проверити.
Прекопирај своје и њене расправе и као анонимне их дај неком колеги чију стручност цениш.
Ако такав постоји. Мислим, колега којег цениш.
Сигуран сам да стручни постоје...

Велики, да ли сам ја у обавези да чекам да ми се ти, као ауторитет, први обратиш?
Ако нисам, мислим да могу слободно да изнесем своје мишљење о било чему.

Можеш ли, молим те, да ми објасниш по ком тачно питању си ти ауторитет?
По питању галаме?
Извртања постова и импутирања у исте?

У чему си тачно препознао моје сажаљење?
Ја се само чудим што покушавају ичему да те науче и да те бар мало уразуме.
Но, изгледа да је њихова вера у људски род безгранична.
И ту се слажем с њима.
Мада, кад су појединци у питању, треба бити јако опрезан...

Ја бих ти препоручио да играш игрице. Можда тамо победиш...

Uh uh idi begaj sta sve ispisa....

batinanje deteta u 2011 god od strane Tanatosa?
I taj ce nekog nesto da nauci I DAIMA STRPELJENJA ZA NESTO??

Ja napisem "Voleo bih da opet studiram i sl" a on dodje nepozvan i izvredja me TO JE TEBI NJOHOVO RAZUMEVANJE I TRUD???

SAINT je tebi visoko kvalitetna licnost koja SAMA ZA SEBE KAZE da mora da svakom vrati i da je takva??

Ma idi begaj....

Hahah isti si kao saint i tanatos samo ti je trip drugaciji - Cirilica, svaki zarez stavljen , postujes forumski sistem 100% ne pises velika slova jer ces ici u pakao hahah, i pokusavas sto je kulturnije moguce uraditi ono sto tanatos pokusava delikventnije moguce....

Poslednja izmena od moderatora:
Uh uh idi begaj sta sve ispisa....

batinanje deteta u 2011 god od strane Tanatosa?
I taj ce nekog nesto da nauci I DAIMA STRPELJENJA ZA NESTO??

Ja napisem "Voleo bih da opet studiram i sl" a on dodje nepozvan i izvredja me TO JE TEBI NJOHOVO RAZUMEVANJE I TRUD???

SAINT je tebi visoko kvalitetna licnost koja SAMA ZA SEBE KAZE da mora da svakom vrati i da je takva??

Ma idi begaj....

Hahah isti si kao saint i tanatos samo ti je trip drugaciji - Cirilica, svaki zarez stavljen u gejevskom smislu , postujes forumski sistem 100% ne pises velika slova jer ces ici u pakao hahah, i pokusavas sto je kulturnije moguce uraditi ono sto tanatos pokusava delikventnije moguce....

LOL LOL LOL

i jedino ti si pametan, svi ostali su budale? :rotf:

samo mi kaži koliko puta do sad ti je rečenica koju sam boldovala? :lol:

Bas je uporan, :roll: ne kaze se tako, nego Evanesens.... i Engleski ti ide lose pored Srpskog...:aha:

cak sam stavila i ovo
da cuje izgovor ali ne vredi :aha:

OMG KAKVA KONTRADIKCIJA ( ne derem se nego je ovo za velika slova da ne bih stavljaju smajlije cudjenja)

Jao kakva kontradikcija....Ti ces nekom da pricas kakv mu je srpski i engleski...
jel vidis da te zezam, ona kaze Evanesens ali se moze citati i Ivansens, a ja ne slusam njih tako da bas me briga kako ona kaze....

JOS NESTO - RECI SA "SKI CKI " se pisu malim slovom BESMRTNA....

eto sad i ti znas srpski a za engleski polako i to cu te uciti....trebala si da napises SrBskog pa da full pogresis ( ali ne namerno da pises srB jer si rodoljub)

OMG KAKVA KONTRADIKCIJA ( ne derem se nego je ovo za velika slova da ne bih stavljaju smajlije cudjenja)

Jao kakva kontradikcija....Ti ces nekom da pricas kakv mu je srpski i engleski...
jel vidis da te zezam, ona kaze Evanesens ali se moze citati i Ivansens, a ja ne slusam njih tako da bas me briga kako ona kaze....

JOS NESTO - RECI SA "SKI CKI " se pisu malim slovom BESMRTNA....

eto sad i ti znas srpski a za engleski polako i to cu te uciti....trebala si da napises SrBskog pa da full pogresis ( ali ne namerno da pises srB jer si rodoljub)

a jel :huh: samo da nas ti ne opsimenjujes :aha:
a ti mene zezas jel :huh:

LOL LOL LOL

i jedino ti si pametan, svi ostali su budale? :rotf:

samo mi kaži koliko puta do sad ti je rečenica koju sam boldovala? :lol:

Pa kada naucis filozofske termine SVI NEKI NIKO NISTA SVE onda ce ti se kazati samo...Kao i kada naucis da izvlacis pravilne logicke zakljucke bez log.greski...

A ovo SVI koristis da bi izmanipulisala sto veci broj neutralnih posmatraca foruma da se prikljuce vasoj grupi jer ce kod njih proraditi revolt i bunt - ma sta bre ovaj bRu zLi prica svi smo mi a on je "jedini" e sad ce on da vidi...

Znam sta radis, ali i da ti se svi moguci prikljuce tesko da ce to pomoci, samo cu ja morati vise da kucam....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back