Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Otkud kategorija stida u vezi sa seksualnom orijentacijom?
Nisam mislila na to.
Jednostavno, neka pitanja previse zadiru u privatnost.

Колико знам, стид није категорија него осећање.

Кад већ спомињеш приватност, чему субјективан однос према неким корисницима?
Ви модератори треба да будете објективни и професионални. :zcool:

Ne osecam se losije a ni bolje kada su u pitanju neciji stavovi, sto se mene tice moze da pise ko sta hoce, sve to sam cuo i od mojih prijatelja pa me ne dotice (mozda nekad ali na kratko) a kamo li komentar nekog koga ne znam.Ovde sam dosao po savet, bilo ih je dosta i hvala svima koji su odvojili svoje vreme da mi pomognu. PS-nema potreba vise da se prepucavate.

Драго ми је због тога!

Свако добро! :zpozdrav:

Колико знам, стид није категорија него осећање.

Кад већ спомињеш приватност, чему субјективан однос према неким корисницима?
Ви модератори треба да будете објективни и професионални. :zcool:

Pa dobro, kategorija osećanja.:rumenko::lol:

Prvo sam čovek/žena (neke seksualne orijentacije) a tek onda moderator.
Nisam mašina.
Možda sam ipak objektivna - iz sopstvenog ugla, a neobjektivna iz tvog. z;)
Ko bi to mogao znati ... .

Pa dobro, kategorija osećanja.:rumenko::lol:

Prvo sam čovek/žena (neke seksualne orijentacije) a tek onda moderator.
Nisam mašina.
Možda sam ipak objektivna - iz sopstvenog ugla, a neobjektivna iz tvog. z;)
Ko bi to mogao znati ... .

Јеси, необјективна си (немој да се љутиш што ти то кажем).

Јер је тебе повредило оно што сам ја рекла diskokugli (искрено и на пристојан начин),
a ниси обратила пажњу какве речи неко други користи покушавајући вулгарно да аргументује да је мој став погрешан.
И ниси га санкционисала... :aha:

Јеси, необјективна си (немој да се љутиш што ти то кажем).

Јер је тебе повредило оно што сам ја рекла diskokugli (искрено и на пристојан начин),
a ниси обратила пажњу какве речи неко други користи покушавајући вулгарно да аргументује да је мој став погрешан.
И ниси га санкционисала... :aha:

Nije stvar u oblandama koje neko zavije preko izrečenog, već u suštini poruke.
Možemo oko nečega da se ne slažemo, ali je poenta teme u tome da nekom, ko ima problem, pomognemo.

Nisam, i neću.

Može ovde proći i bez cenzure. Potrebno je samo više razumevanja.

p.s. Ne ljutim se.

Možemo oko nečega da se ne slažemo, ali je poenta teme u tome da nekom, ko ima problem, pomognemo.

Nisam, i neću.

p.s. Ne ljutim se.

Ето, све си "лепо" написала...
Нема потребе да ишта додајем.

:

Постоје различита тумачења у вези тог термина.

Ја ћу да изложим једно врло занимљиво:

''PEDERASTIJA, seksualni odnos između dva muškarca, tj. odnos NE gornji-donji NEGO prednji-zadnji. Prednji muškarac svojim analnim otvorom fingira ženski polni organ, iako veza može biti mnogo dublja od toga.''

http://www.6yka.com/novost/199/Pederastija
I šta je tu novo? S tim što je pederastija u izvornom značenju konkretnija.

Ма немој? :hahaha:
Па и они су људи, требају да и они имају иста права као и педери, немој тако.
Зашто онда у Холандији постоји странка педофила?
Зашто је један од тих огавних створова парадирао са својим једнако
настраним камарадима на скупу девијаната - тзв ''прајду''?
Ogavnost je subjektivan doživljaj. A postoje objektivni razlozi zašto se pedofilija ne odobrava. Ali tvoj doživljaj je merodavniji. U ovom slučaju se poklapa sa objektivnim zaključkom.

Колико видим, кроз читаву дискусију си једино ти вртео једну те исту плочу,
просипао ''паушалне изјаве без основа'', и понављао као папагај мантру.
To što vrtim jednu te istu "ploču", za šta je to argument? To niti osporava niti potvrđuje išta. Čemu onda izjava?
Ja izjavu dajem na tvoj konkretan post i izjavu koju citiram. Kad budeš citirao to što mi pripisuješ, još ću da poverujem da znaš o čemu pišeš.

Све је исто - и добро, и зло, и светлост и тама, јер су то (Боже мој)
путеви који воде до истог циља, иако су различити доводе до суштине која је јединствена
потпуна, и не познаје поделе које су својствене обичним смртницима
Pa kad je sve to isto, što se onda buniš? Uživaj.

Научници и требају да имају паметнија посла, а не да се бакћу са маргиналним
и девијантним појавама као што је педерастија.
Da, ti ćeš da odrediš čime će nauka da se bavi.
Eh još kad bi bio neka vlast... z:mrgreen:

Само се ти теши.......
Samo ti budi paranoičan i homofobičan. A homofobija je često karakteristična za latentnu homoseksualnost. To je poznata činjenica u psihologiji do koje se došlo psihoanalizom značajnijeg broja subjekata.

А шта ће бити, рецимо - 2028?
Легализација некрофилије, зоофилије?
Visokoumno pitanje. Plašiš se kad rikneš da te neko ne naguzi? :hahaha:

Волела бих да чујем да ли се diskokugla осећа лошије због мог мишљења!
Ti imaš pravo na svoje mišljenje, bez obzira da li se neko oseća lošije zbog toga ili ne. Čak i bez obzira da li je tvoje mišljenje ispravno ili ne. Forum je odraz realnosti, a u realnosti će da se sreće sa istim stvarima kao na forumu.
Ovde ne može niko od administracije da procenjuje ko je u pravu, a ko ne. Njihovo mišljenje u diskusiji vredi isto kao bilo koga.
Ali u ovom slučaju postoje znanja i činjenice kojima se razumnima može dokazati da nisu u pravu, ali ne i tebi.
Nebitno je da li tvoje pisanje pogađa diskokuglu ili ne. Ovo čitaju i drugi koji se susreću sa istim problemom i ne može se predvideti njihova reakcija.
Često zbog odnosa društva, homoseksualne osobe (naročito mlade) su sklonije samoubistvu, jer teško same sebe prihvataju, plus bivaju odbačene, plus postoji pretnja. Laprdanja i navođenja kako treba krenuti pravim putem tako što se treba odreći sebe i to što osećaju proglašavati grehom, može da vode neke u razočarenje samim sobom i problematične ishode po tu osobu.
Tebi je najvažnija stvar da neko ne povredi tvoju sujetu i ponos. Sve jedno je tebi da li je tvoja izjava tačna i da li može, ako nije tačna, na nekoga da utiče fatalno.

Poslednja izmena od moderatora:
Disko kugla ti platis psihologa,psihijatra ides na seanse i olaksas sebi,bolje ti je,ides napred ka boljitku i eto.
Problem resen.
Ja vec vise od 11 godina unazad zivim u paklu i para nema shvatas da resi probleme nema ali ja ti kazem ti mozes da resis problem ali te je strah.
Mene nije strah,ja se borim i idem dalje ali ti si odustao.

Ti imaš pravo na svoje mišljenje, bez obzira da li se neko oseća lošije zbog toga ili ne. Čak i bez obzira da li je tvoje mišljenje ispravno ili ne. Forum je odraz realnosti, a u realnosti će da se sreće sa istim stvarima kao na forumu.
Ovde ne može niko od administracije da procenjuje ko je u pravu, a ko ne. Njihovo mišljenje u diskusiji vredi isto kao bilo koga.
Ali u ovom slučaju postoje znanja i činjenice kojima se razumnima može dokazati da nisu u pravu, ali ne i tebi.
Nebitno je da li tvoje pisanje pogađa diskokuglu ili ne. Ovo čitaju i drugi koji se susreću sa istim problemom i ne može se predvideti njihova reakcija.
Često zbog odnosa društva, homoseksualne osobe (naročito mlade) su sklonije samoubistvu, jer teško same sebe prihvataju, plus bivaju odbačene, plus postoji pretnja. Laprdanja i navođenja kako treba krenuti pravim putem tako što se treba odreći sebe i to što osećaju proglašavati grehom, može da vode neke u razočarenje samim sobom i problematične ishode po tu osobu.
Tebi je najvažnija stvar da neko ne povredi tvoju sujetu i ponos. Sve jedno je tebi da li je tvoja izjava tačna i da li može, ako nije tačna, na nekoga da utiče fatalno.
Bila to bolest ili ne, sustina je to da tu nista ne moze da se promeni. Verovatno se zbog toga mnogi i odlucuju na samoubistvo, jer ne vide izlaz, kao ni ja. Ipak treba paziti sta pisemo jer to sto mene ne pogadja nekog drugog mozda da.

Disko kugla ti platis psihologa,psihijatra ides na seanse i olaksas sebi,bolje ti je,ides napred ka boljitku i eto.
Problem resen.
Ja vec vise od 11 godina unazad zivim u paklu i para nema shvatas da resi probleme nema ali ja ti kazem ti mozes da resis problem ali te je strah.
Mene nije strah,ja se borim i idem dalje ali ti si odustao.

Mnogo to jednostavno izgleda iz tvoje perspektive, da si u mojoj kozi videla bi kako je tj. da nije sve tako. Nemam ja bas toliko para, i meni je problem kako da isfinansiram novu godinu, prijavim ispit, i sl. Trenutno nemam za psihoterapiju, iskreno. Ja se svakodnevno trudim da popravim situaciju, evo npr dogovaram se da se vidim se jednom devojkom, straj me obuzima da li ce sve ispasti dobro, kako cu i da li cu uopste reagovati na nju. Ako ne, shvati ce da me zene ne privlace i ode sve dodjavola. Ako i nadjem partnera (muskarca) uskracen sam za decu, i to je veliki sok. Ima tu mnogo stvari, veruj mi, umoran sam od svega.

Nisam, i neću.

p.s. Ne ljutim se.
Селина Кајл, ја мислим да ти не волиш чика Џокера. z:D

Bila to bolest ili ne, sustina je to da tu nista ne moze da se promeni. Verovatno se zbog toga mnogi i odlucuju na samoubistvo, jer ne vide izlaz, kao ni ja. Ipak treba paziti sta pisemo jer to sto mene ne pogadja nekog drugog mozda da.
Kad bi ljudima, naročito mladima, moglo da se kaže da se ne ubijaju zbog gluposti drugih. Kada bi moglo da im se kaže da njihov žvot pripada njima, a ne drugima. Kada bi mogli da shvate da je život borba i da se prvo za sebe moraju izboriti i da na to imaju puno pravo.
Ne znam šta još ovo društvo treba da uradi da se naljutite i učinite nešto za sebe.
Više od ovoga što je uradilo mislim da nije moglo.

Kad bi ljudima, naročito mladima, moglo da se kaže da se ne ubijaju zbog gluposti drugih. Kada bi moglo da im se kaže da njihov žvot pripada njima, a ne drugima. Kada bi mogli da shvate da je život borba i da se prvo za sebe moraju izboriti i da na to imaju puno pravo.
Ne znam šta još ovo društvo treba da uradi da se naljutite i učinite nešto za sebe.
Više od ovoga što je uradilo mislim da nije moglo.

Odlicna perspektiva,skidam kapu!:konfete: :bye:

И шта сад,

због тога што сам покушао да се решим твог вољеног неееееееколико пута,

узвраћаш ми ударац овде у овом сајбер месту?

Ниси фер. z:cry:

Али нисам злопамтило,

чак ти се захваљујем на малом знаку пажње.

jokerhasapresentforyou.jpg

z;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back