Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi da li i dalje vezbas ili ne, zavisi da li uzimas nesto drugo slicno... ali mesec dana, dosta ;)

samo mesec dana???
ovo mi je treci pur da uzimam kreatin, ali pravio sam velike pauze izmedju kreatina.... 8-9-10 meseci....
ee po mom misljenju pauza treba da se napravi oko 2,5 - 3 meseca, a od nekih sam cuo da "mora" da se napravi pauza najmanje 6 meseci....
da, i dalje normalno da se nastavi vezbanje..... samo kreatin i vitamine uzimam sad.... :)

pozdrav svima...

treba mi savet za oblik odonsno okvirni izgled treninga koji kombinuje vezbe snage sa kardiom...

ne idem u teretanu vec evo 4 godine,a ono sto sam i vezbao kuci ( 4 puta nedeljno trening : 4x25 propadanja uska pa sledeci trening siroka,4x20 visecih trbusnjaka,4x30 sklekovi uski pa onda sledeci trening siroki pa sledeci kontra ruke pa onda kontra noge,4x20 dupli biseps i 2 puta nedeljno trcanje 4,5 km) sam batalio sto zbog obaveza na poslu sto zbog faxa u proteklih 6 meseci.

u medju vremenu otisao sam sa neka 93-4 kilograma na 103kg (visok sam 195)pa je primarni cilj vracanje barem na kilazu od nekih 95kg sto je mojim treningom mislim nemoguce...

zato mi treba pomoc u sklapanju nekog treninga koji ce dati rezultate u nekih par meseci ne mora nista expresno,znaci voleo bi da smanjim kilazu i da polako vracam misicnu masu...

hvala unapred...

Radi manje ponavljanja ali sa opterecenjem i do otkaza, znaci kod propadanja teg medju noge, kod sklekova deg na ledja i radi od 6do 12 ponavljanja za misicnu masu...a ako oces da ima vajde moras da se pravilno hranis i taj kardio ti je super i dovoljan je...ako imas vremena mozes i kada ustanes da ga odradis na prazan stomak ili posle treninga sa misicnu masu,jer si vec ispraznio zalihe UH tj glikogena i masti su sledece....ako tako treniras i hranis se dobro i redovno nema da brines ;) pozz

Za uspeh je najvaznija genetika.Ako misic nece da raste,dzaba sve.Voleo bih da nisam u pravu,ali na sopstvenom primeru sam to iskusio.Kad bi uspeh zavisio od ishrane i proteina svi bi ljudi koji vezbaju bili uradjeni.Postoje i anabolici,ali to je dark side of bodybuilding.

Za uspeh je najvaznija genetika.Ako misic nece da raste,dzaba sve.Voleo bih da nisam u pravu,ali na sopstvenom primeru sam to iskusio.Kad bi uspeh zavisio od ishrane i proteina svi bi ljudi koji vezbaju bili uradjeni.Postoje i anabolici,ali to je dark side of bodybuilding.

tripujes se brate, genetika je bitna ali moze bilo ko da se nagruva pa i da imas 20% brzih misicnih vlakana i da si rodjeni maratonac nagruvaces se ;) 50% trening 25%ishrana, 25%odmor :) UZDRAVLJE!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back