Za masu i snagu od 6-12 ponavljanja u serji, a za snagu 4-6..mozda do 8...a u svakom slucaju gledaj da imas 3 zagrejne serije i bar 2 radne u kojima ides do otkaza da bi naveo misic da se adaptira...to je u teoriji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace ja imam jedno pitanje...idem u tertanu bas ozbiljno 3 meseca, a pravilnu ishranu imam oko mesec i po...unosim oko 500g kvalitetnih UH, oko 140g proteina animalnog porekla( 50g su iz wheya), oko 50g proteina neanimalnog porekla i dnevno oko 30-40g glutamina...a imam 100kg, a pri tome jedno 5-6 kg viska na 192cm i imam 22 godina...e ja kada sam krenuo npr iz ravnog potiska sa klupe za grudi sam gurao sam 90kg 5-6 puta odnosno 100kg 2-3 puta...sada sam zakucao na 100kg 4-5 puta i ne mogu da se maknem sa toga vise od mesec dana...a realno koliki sam trebalo bi da guram barem 130kg keca. Napredovao sam i u drugim vezbama poprilicno, ali sam ovde skroz zakucao...pretpostavljam da mi veliki udeo energije ide i na program za skocnos i eksplozivnu snagu nogu(AIR ALERT III) sada sam u 7-oj nedelji...jel ima neko neki savet? Hvala i pozz svima!
isuvise UH,znaci,PRETERANO! sta ce ti 500gr UH?! na definiciji se unosi manje UH i masti,a vise proteina...proteine povecaj,a UH obavezno smanji,najbolje ti je da radis rotaciju UH...unosis nisko UH,i npr vikendom radis punjenjenje,tada mozes 500gr...
![]()
Pa ja ocu snagu da nabacim sada a ne definiciju...bilo bi mi malo ispod 5g UH po optimalnom kg telesne mase...samo bih trosio proteine kao gorivo umesto kao gradivnu materiju, lako je meni da izgubi masti, problem je da podignem vise! Inace ovo sa 5-6g UH su mi mnogi savetovali a izmedju ostalog i Pedja Petrovic...samo sto je on rekao da unosim 2-2,5 g proteina po kg telesne mase odnosno preko 200g dnevno...ja mislim da je to malo bolesno i da je bacanje para..na kraju krajeva to mogu samo praskovima da uradadim jer stvarno ne mogu toliko hrane da pojedem iako sam skoro uvek gladan...
drugari bilderi i ostali dali neko moze da mi nadje slike od Draško Miladinović "Body Line" - Kučevo znaci trazio sam bez uspeha i nista,hvala unapred
Zdravo svima moze li mi ko pomoci oko programa ...?.....
Neka pauzira 2-3 nedelje pa opet ispocetkaMoj druga ima problem. Dizao je iz ravnog bencha 90 kg 3-4 puta, ali sada mu je pala snaga (vec tri meseca) i dize 80 kg jedva 5 puta. Kao da poveca snagu?
Stvarno mi ne pada na pamet nista..idem 10god u teretanu i jedino sto kosarkasi rade na skocnosti sa opterecenjem..znaci cak ni to ne smeta..zavisi kakve si gradje visina-tezina..i ja licno ne volim preterivanje..da ono bude kao krupno..masno..misicavo..nego izdefinisano..da se sve ocrtava..za to ti je dovoljno sklekovi..zgibovi..propadanje i no1 trbusnjaci..malo ubacis veslanje..i ne znam da li vozis bajs za noge..radi sa budzicama od 5 kg letenje i biceps za pocetak..bendz ce vremenom doci i ne moras odma na njega kao vecina koja se budzi![]()
Neka pauzira 2-3 nedelje pa opet ispocetka![]()