nncmkc
Primećen član
- Poruka
- 760
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja maltene nikad nisam vezbao 1 kako kazes partiju na treningu,ali nebitno.........bitno je da sam ja hteo da mu kazem da se tako telo mnogo vise trosi i trazi vise hrane......sto je i tacno.
E sada posto je njegov cilj da poveca apetit tj da se vise trosi,samim tim i jeste pocetnik........ne po znanju nego po potrebama,jer je njegov cilj klasican pocetak..........ne treba mnogo da obraca paznju na pravilnosti nego da trenutno ispuni svoj cilj,a on je povecanje apetita.
Ja maltene nikad nisam vezbao 1 kako kazes partiju na treningu,ali nebitno.........bitno je da sam ja hteo da mu kazem da se tako telo mnogo vise trosi i trazi vise hrane......sto je i tacno.
E sada posto je njegov cilj da poveca apetit tj da se vise trosi,samim tim i jeste pocetnik........ne po znanju nego po potrebama,jer je njegov cilj klasican pocetak..........ne treba mnogo da obraca paznju na pravilnosti nego da trenutno ispuni svoj cilj,a on je povecanje apetita.
Hmm nznm Gaineri mi nisu jaca strana...
Odnos Tezina-Visina nije lose no moze jos par kila... Naravno zavisi sta hoces da postignes
Samo tako nastavi!
Preporucio bi vam da ovo pogledate...Kako je decko za 1 god napravio zivotinju od sebe...
I kada je snimao video imao je 15 god...Koristio je Whey Protein...
Nemam komentara... Samo morate da priznate da razlika je ogromna kada je bio 14 i 15...kad je snimao videoKod:https://www.youtube.com/watch?v=vKZDycrNimk
jeste, koristio je whey.................. i verovatno malo hemije i to je to...![]()
![]()
tek toliko
whey cini cuda...uz malo hemije doduse![]()
ma steroidi su zakon........![]()
trening, hrana, odmor i prirodni preparati (protein, aminono, kreatin, vitamini, minerali)...... i sve ce biti![]()
Podrzavam to, u potpunostitrening, hrana, odmor i prirodni preparati (protein, aminono, kreatin, vitamini, minerali)...... i sve ce biti![]()
Od cega zavisi iskoriscenost unetih proteina,odnosno njihova ugradnja u misice?
Ok ovako pre 2 dana sam radio mrtvo dizanje po prvi put u zivotu (idem samo 4 nedelje u teretanu) a pre toga sam bas bas retko radio ledjnjake skoro nikad osim na fizickom i sada neznam dali mi je ovo upala ili sam sjebo kicmu zateze i boli me prelaz izmedju zadnjice i ledja (ili donja ledja valjda) i malo iznad sa strane misici (ne lepeze)...i kad se savijem boli a pre sam uvek imao krivu kicmu sad svaki cas hodam uspravljen ...dali je to upala ili sam sjebo kicmu ?
Q:
Sta da nosim od odece dok idem na trcanje za vreme zime? Koliko je zdravo, posto mi je prijatelj rekao da nije zdravo trcati po snegu ? ....
Pozdrav svima.Interesujem se za whey protein.Imam 16 godina i sada sam krenuo sa drugom da vezbamo svaki dan i hteli bismo da unosimo malo vishe proteina posto iz hrane nema vajde...Treba 2g po kg znachi trebali bismo da unosimo oko 140g proteina a to je iz hrane nemoguce?(ako je moguce neka mi neko da recept).Interesuje me da li bih ja to trebao da unosim jer mislim da ne bih posto ima 100% sporedne efekte i ko je za ko je protiv i zanima me vashe profesionalno misljenje.Hvala!
Sto se tice ishrane,ima dosta dobrih komentara,i namirnice kao sto su Riba,Piletina,Pirinac,Povrce,Mleko,Jaja...itd ce vam sigurno doneti dobre stvari.
Ja sam u svetu bodibildinga vec 6 godina i ,kao jedan univerzalni savet, mogu vam posavetovati koristite svoje prirodne hormone :
1. koristite svoj kortizol
2. koristite svoj insulin
3. koristite svoj hormon rasta.
Tu nema greske! Onaj ko hoce prirodno da izgradi svoje telo,mora da se povinuje ovom trojstvu,inace su to sve samo pokusaji. Najvaznija je,dakle,disciplina.
mozes li malo da pojasnis oko kortizola, i kako si mislio, na koji nacin, da ovo troje koristimo?....... ako nije problem........... pozzz
trening, hrana, odmor i prirodni preparati (protein, aminono, kreatin, vitamini, minerali)...... i sve ce biti![]()