Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.794

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije loses obzirom da vezba ceo zivot gornji deo tela, ima 1,65 i 60kg nista iznenadjujuce
Mogao je i zgib na jednoj ruci da pokaze
...
Ako si toliki baja - uradi, snimi i okači. Pusti pričuPola stvari mogu provereno da uradimA znam jednog lika slicnog njemu koji moze sigurno sve sto je ovaj pokazao
Mrzi me da okacim klip gde radim zgib na jednoj ruci i desnom i levom poslehehe... a cak noris pa nego sta malo dete haha
Nisam ja ni rekao da je nadčovek, pa oni likovi na vratilima, ili razboju rade isto ovo , ako ne i zayebanije stvari ...Imam klip za zgib... ma cekaj dok dodje leto pa da malo pocrnim kao on hehe
Poenta je price, sve se moze ljudi... nije on sad vanzemaljac, samo hard core rad! Pozz
Zgibove sklekove, trbušnjake, čučnjeve ...a sta imas protiv tegova ?
Zavisi da li i dalje vezbas ili ne, zavisi da li uzimas nesto drugo slicno... ali mesec dana, dostaKoliko po vasim misljenjima treba da se pravi pauza posle 400-500gr kreatina?
Zavisi da li i dalje vezbas ili ne, zavisi da li uzimas nesto drugo slicno... ali mesec dana, dosta![]()
Ko ti je rekao da posle 300g kreatina koliko ide da kazes kao normalno u cugu, jedno 2 meseca... treba da pauziras 8-10 mesecihaha...
pozdrav svima...
treba mi savet za oblik odonsno okvirni izgled treninga koji kombinuje vezbe snage sa kardiom...
ne idem u teretanu vec evo 4 godine,a ono sto sam i vezbao kuci ( 4 puta nedeljno trening : 4x25 propadanja uska pa sledeci trening siroka,4x20 visecih trbusnjaka,4x30 sklekovi uski pa onda sledeci trening siroki pa sledeci kontra ruke pa onda kontra noge,4x20 dupli biseps i 2 puta nedeljno trcanje 4,5 km) sam batalio sto zbog obaveza na poslu sto zbog faxa u proteklih 6 meseci.
u medju vremenu otisao sam sa neka 93-4 kilograma na 103kg (visok sam 195)pa je primarni cilj vracanje barem na kilazu od nekih 95kg sto je mojim treningom mislim nemoguce...
zato mi treba pomoc u sklapanju nekog treninga koji ce dati rezultate u nekih par meseci ne mora nista expresno,znaci voleo bi da smanjim kilazu i da polako vracam misicnu masu...
hvala unapred...
Za uspeh je najvaznija genetika.Ako misic nece da raste,dzaba sve.Voleo bih da nisam u pravu,ali na sopstvenom primeru sam to iskusio.Kad bi uspeh zavisio od ishrane i proteina svi bi ljudi koji vezbaju bili uradjeni.Postoje i anabolici,ali to je dark side of bodybuilding.