Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa kortizol i insulin su ti glavni krivci za stvaranje sala...mozes ih drzati pod kontrolom ako ne uzimas namirnice sa visokim GI i mozes ubaciti u ishranu cimet i jabukovo sirce... z:)
a hormon rasta...pa zna se za sta sluzi z:p

ja ludak nisam znao sta je kortizol :rumenko: z:)
e ja nemam sala a jedem sve i svasta.... z:lol:
ee sta kazes zbog cega jabukovo sirce i cimet?
nisam ni pitao za sta sluzi hormon rasta z:p z:plez: z:lol:

Milane,sine,pa ne jede se to lopatama... z:mrgreen: meni 100gr traje mesec dana... a svaki dan ga koristim...

z:)z:)z:)
pre sam voleo cimet, i jednom sam stavio mnogo u sutlijas i nekako mi je bilo bljak.... tako da sad ne volim cimet....
znaci jedino mi ostaje da koristim jabukovo sirce protiv insulina...... sutra cu kupiti jedno 10-ak litara......... valjda ce mi biti dovoljno da svaki dan eksiram po jedan litar z:Dz:lol:

Pozdrav svima.Interesujem se za whey protein.Imam 16 godina i sada sam krenuo sa drugom da vezbamo svaki dan i hteli bismo da unosimo malo vishe proteina posto iz hrane nema vajde...Treba 2g po kg znachi trebali bismo da unosimo oko 140g proteina a to je iz hrane nemoguce?(ako je moguce neka mi neko da recept).Interesuje me da li bih ja to trebao da unosim jer mislim da ne bih posto ima 100% sporedne efekte i ko je za ko je protiv i zanima me vashe profesionalno misljenje.Hvala!
Ajde molim te reci mi ko ti je rekao za te sporedne efekte. E to me nervira!
Kao pre neki dan cujem budalu. Ako pijes Whey Penis ce ti se smanjiti. To mu je rekla neka budala i sad on siri tu pricu i plasi ljude. Mamlaz!
Anyway!
Nije taj Whey toliko dobar da ces od njega explodirati od snage. To je suplement. Sto znaci da pomaze ishrani. Neces ti od njega narasti nego sve zavisi od jelovnika kojeg ces morati strogo da se pridrzavas ako neces da bacis pare.
Ja nisam cuo da je iko imao sporedne efekte od bilo kog SUPLEMENTA, naravno podrazumeva se da se sve uzima u normalnim kolicinama.

Ja imam extra iskustva sa Whey-ovima i Kreatinima i nemogu da se zalim! A veoma su mi pomogli. Naravno nema vise Fast Food, gazirani sokovi itd.I ako mislis da ces dosta novca da das na Suplemente sacekaj da vidis sta ces sve trebati da jedes i koliko ces novca dati samo na hranu z:mrgreen:

Ako imas neka pitanja, pitanj tu smo da pomognemo z:poz:

pozdrav svima...

treba mi savet za oblik odonsno okvirni izgled treninga koji kombinuje vezbe snage sa kardiom...

ne idem u teretanu vec evo 4 godine,a ono sto sam i vezbao kuci ( 4 puta nedeljno trening : 4x25 propadanja uska pa sledeci trening siroka,4x20 visecih trbusnjaka,4x30 sklekovi uski pa onda sledeci trening siroki pa sledeci kontra ruke pa onda kontra noge,4x20 dupli biseps i 2 puta nedeljno trcanje 4,5 km) sam batalio sto zbog obaveza na poslu sto zbog faxa u proteklih 6 meseci.

u medju vremenu otisao sam sa neka 93-4 kilograma na 103kg (visok sam 195)pa je primarni cilj vracanje barem na kilazu od nekih 95kg sto je mojim treningom mislim nemoguce...

zato mi treba pomoc u sklapanju nekog treninga koji ce dati rezultate u nekih par meseci ne mora nista expresno,znaci voleo bi da smanjim kilazu i da polako vracam misicnu masu...

hvala unapred...

pozdrav svima...

treba mi savet za oblik odonsno okvirni izgled treninga koji kombinuje vezbe snage sa kardiom...

ne idem u teretanu vec evo 4 godine,a ono sto sam i vezbao kuci ( 4 puta nedeljno trening : 4x25 propadanja uska pa sledeci trening siroka,4x20 visecih trbusnjaka,4x30 sklekovi uski pa onda sledeci trening siroki pa sledeci kontra ruke pa onda kontra noge,4x20 dupli biseps i 2 puta nedeljno trcanje 4,5 km) sam batalio sto zbog obaveza na poslu sto zbog faxa u proteklih 6 meseci.

u medju vremenu otisao sam sa neka 93-4 kilograma na 103kg (visok sam 195)pa je primarni cilj vracanje barem na kilazu od nekih 95kg sto je mojim treningom mislim nemoguce...

zato mi treba pomoc u sklapanju nekog treninga koji ce dati rezultate u nekih par meseci ne mora nista expresno,znaci voleo bi da smanjim kilazu i da polako vracam misicnu masu...

hvala unapred...

ishrana je najbitnija...dzabe da vezbas tri dana ako posle opeljesis palacinkarnicu z:mrgreen:

to je kao da hoćeš da naučiš vožnju preko kompa
lepo do teretane i uči... pitaj tamo slobodno za savete.
Nemoj da se ponasas tako, pogotovo prema devojci. Nije lepo!

pozdrav svima ja bih da naucim osnovne stvari :) AKO nije problem
Pozdrav Joma.
Kazi sta te konkretno interesuje (mrsavljenje, ishrana itd..) i pomoci cemo koliko mozemo z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back