ljudi...i meni treba mali savet!!!
vezbam kuci s buchicama...i dobro mi ide...radim vezbe sa njima za skoro sve misicne grupe gornjeg dela tela...za donji imam steper i vozim bajs vrlo chesto! e sad...zelim da izdefinishem i uvecam misicnu masu...mada imam i malo sala (koju resavam trcanjem tri puta nedeljno)... al ocu brze rezultate...vidim svi koriste te dodatne proteine, jer je gotovo NEMOGUCE da unesem 240 grama proteina (imam 80 kg, visok sam 184cm), jer bukvalno ne stignem (pola dana sam u skoli).
koji proteinski dodatak mi preporucujete, al da nije skup, nesto do hiljadu dinara...(ne mogu mojima da trazim pare za to, ne bi mi nikad dali)???
i da li moram da ga pijem svaki dan, ili dane posle treninga i neposredno posle treninga???
tj nacin upotrebe...
unapred hvala....pomozite, bas mi je hitno!!!
Pa to sto ti trazis je skoro nemoguce.
Kao prvo sa vezbama koje radis nemozes da dobijes na masi.
Kao drugo uz pomoc trcanja i bicikla nemozes da smrsas.
Preporucujem ti da batalis trcanje i bicikl, a da ubacis vezbe sa dizanjem velikih tezina.
Nebih ti preporucio da nisam probao na sebi.
Za skidanje sala sa stomaka: vezbanje niznjeg dela stomacnih misica.
Na primer, legnes na pod ili klupu ,izpruzis noge i opteretis ih u oplasti stopala.
Ja stavljam tegove od 5,10,15 kg.
I pocnes da dizes noge savijajuci ih u kolenima,tako da ti potkolenica uvek bude paralelna sa podom.
Posle intenzivnog treniranja fudbala i boksa 5 puta nedeljno idalje sam imao stomak.Bio sam u cudu.Tek tada mi je stalo jasno da vodim izgubljenu bitku sa stomakom.Tek posle vezbi za donji deo stomaka dosao sam do zeljenog efekta.Bio sam vise nego prijatno iznenadjen.Preporucujem svima.Efekat je neverovatan.Napokon sam dobio zeljenu figuru.
U ostalom mnogi se ovde javljaju i traze nemoguce.Da smrsaju ali da se ugoje.
To je nemoguce,nemozete zeznuti prirodu.Takve sam konstitucije da mi nisu potrebni nikakvi proteini,tako da nerazumem veci deo price koi se ovde vodi.
Samo rad ,red i disciplina.Nemojte me pogresno shvatiti,jako mi je drago sto ste na ovom super sajtu i ovde sam procitao mnogo pametnih sugestija koje sam primenio.
Inace,kada je rec o mrsavljenju.Ta tema nije za ovaj forum.Ona se odnosi na neke dosta razlicite stvari od sporta.Opet iz svog iskustva.Smrsao sam svojevremeno 20 kg. tek kada sam prestao da se bavim sportom.Dijetom koja je i znacila i gladovanje i pored koje nisam imao snage da dignem nista teze od kasike.Kada je vec rec o teretani,tu nemoze ni biti reci o mrsavljenju.Mozete samo dobiti na boljem izgledu i kilazi,preko dizanja metala.Toliko za prvp javljanje.