powermiloss;5291939]e iwane , respect +ali brate da budemo iskreni ti si to radio bash puno u fazonu godinama, ali nisi swestan da neki lik sa dobrom woljom ,trenirajuci x meseci (uopshte nemora da ide u godinama u tere)moze da te stigne u swemu[/B]!!Nemoj se ljutit ali takwa je teretana!!! Cak u teretani dobijesh prwo na izgledu ,da nepricam ako uzimash neke proteine ili shakowe a tek wremenom na snazi ! i to je cinjenica!Ti owako ok izgledash i to ,ribice se loze na takwu gradju ,ne trazi niko od tebe da budesh profi.bodybilder ali morash da znash da ima likowa koji gotiwe teretanu,i citawo druzenje ,wezbanje zajedno!Imam ortaka koji bukwalno ima teretanu u kuci,pa ponowo ide zajedno samnom da wezbamo zajedno! Tako ti je lakshe da wezbas da ti bude ortak tu da te bodri i to dizete ko moze wishe !!! Citawo riwalstwo... pa ja sam ti primer ,nisam nishta trenirao 2 god,otishao u teretanu !a sada da me widish (nebrini se postawicu ja swoju sliku 8))ae sad iskreno koliko sklekowa u jednoj seriji mozesh da uradish ???nemoj da dodajesh 8) imaj u widu da neko nemoze ni 5 !!

u mojoj skoli imam 8 likowa koji nemogu ni zgib!!!

ja im tamo nabijam koplekse na fizickom!