Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
optionlexplicit ma ok.razumem ja tebe,skroz.i ja nisam za preteriwanje,tipa da se bash uradish.moj odlazak u teretanu je prwenstweno da imam neki wid rekreacije.imam protein kuci ,i pijem ih wec 5 meseci.samo izolate protenie.i uprawu si da je samo za bodyb.ali jbg ja ih uzimam.jeste da dodaju snagu ,u nekima se nalazi male kolicine kreatina i owoga shto si ti naweo,ali su to tako male kolicine tako da ja to neuzimam -kao da dodaje snagu.super shto si naweo negatiwne osobine.da pocetnici wide ushta se uplicu.

[B:
powermiloss;5291939]e iwane , respect +ali brate da budemo iskreni ti si to radio bash puno u fazonu godinama, ali nisi swestan da neki lik sa dobrom woljom ,trenirajuci x meseci (uopshte nemora da ide u godinama u tere)moze da te stigne u swemu[/B]!!Nemoj se ljutit ali takwa je teretana!!! Cak u teretani dobijesh prwo na izgledu ,da nepricam ako uzimash neke proteine ili shakowe a tek wremenom na snazi ! i to je cinjenica!Ti owako ok izgledash i to ,ribice se loze na takwu gradju ,ne trazi niko od tebe da budesh profi.bodybilder ali morash da znash da ima likowa koji gotiwe teretanu,i citawo druzenje ,wezbanje zajedno!Imam ortaka koji bukwalno ima teretanu u kuci,pa ponowo ide zajedno samnom da wezbamo zajedno! Tako ti je lakshe da wezbas da ti bude ortak tu da te bodri i to dizete ko moze wishe !!! Citawo riwalstwo... pa ja sam ti primer ,nisam nishta trenirao 2 god,otishao u teretanu !a sada da me widish (nebrini se postawicu ja swoju sliku 8))ae sad iskreno koliko sklekowa u jednoj seriji mozesh da uradish ???nemoj da dodajesh 8) imaj u widu da neko nemoze ni 5 !!:lol:u mojoj skoli imam 8 likowa koji nemogu ni zgib!!!:lol::lol::lol:ja im tamo nabijam koplekse na fizickom!

Asolutno sma svetan ovoga i to mi uopste ne smeta..ali kao sto si sam rekao da ti treba dobra volja, u tome i jeste caka da ti imash volje da x meseci uradis ovo sto sam ja za tri god...a to nije nio malo lako...:wink:
Drugo ako idesh u teretanu i za dva meseca nabijes misice pa onda se smoris, za dva-tri meseca ,manje-vise ko da i nisi isao u teretanu..ja sam u prolece prestao da radim i nisam 4 meseca nista radio..evo sad sam opet poceo i vratio sam se u prvobitno stanje posle 3-4 treninga i poceo da napredujem..i u tome je caka;)
od jednom mogu da uradim oko 30 sklekova....

nije lose nije loshe ,30 nije upopshte malo a da trenirash u kucim uslowima,ja sam mogao kada sam bio u top formi(sada sam prestao zbog skole u teretanu ceshce da idem)na leto jedno 50 !! sada neznam koliko mogu ,cek da uradim pa cu ti jawiti :lol:nisam ishao u tere jedno mesec dana,ali neizgbi bi se snaga brzo.cek cek

Pozzz svima morao sam da se ukljucim!!!! Sto se tice 'hemije' potpuno sam protiv toga (naravno)!!!!
Nego imam drugih problema krenuo sam u teretanu sa drugom,medjutim tamo se osecam pomalo jadno jer jedva dizem teg od 5 kg za razliku od ostalih tamo prisutnih!!!! Pa,me zanima imate li vi neku dobru vezbu za mene da radim kod kuce cisto da malo ocvrsem pa da kad opet odem tamo da se ne blamiram???????? (inace sam visok 175cm i imam 64kg ako to nesto znaci, nedavno sam krenuo i na plivanje)

Prvo, zbog koga hoces da pocnes da treniras?
Zbog sebe ili zbog ljudi u teretani?
Zar mislis da su se ti iz teretane rodili tako jaki? Zar mislis da svi mi kad smo pocinjali nismo bili u slicnoj situaciji.
I to plivanje sto treniras, sigurno ima ljudi koji su mnogo brzi od tebe, pa jer to znaci da ces da odustanes samo zato sto ne mozes da ih stignes. Ili ces da plivas negde na reci par meseci dok se malo ne popravis, pa tek onda da pocnes da treniras??
Tezine sa koijma radis nemaju nikakve veze, ali taj led mora da se probije.
Treniranje prvo kod kuce, pre nego sto se krene u teretanu uopste nije los izbor. Cak je veoma preporucljvio, ali iz potpuno drugih razloga od ovog tvog.
Razlog moze da bude jedino da malo naviknes misice na fizicki napor koji stvara sopstvena tezina, a ne da se "ne blamiras"...
Pozdrav

kao trece naucno je dokazano da kreatin ne treba uzimati do 21 god.(werowali ili ne)jer treba mentalno da sazrite a ne samo fizicki do 20. ali nemorate da poshtujete prawila ,mozete da ga uzimati all ima swoje posledice koje ce was kad-tad sustici.

Tek sad videh ovo... Navedi mi molim te tu "naucnu" studiju o kojoj govoris. Ja sam ih procitao bar deset i kratak sadrzaj barem jos deset i ni jednoj se ne navodi ovo sto ti kazes....
I koje su to posledice koje ce te "kad-tad sustici" ??

U predhodnih 25 strana ces naci sve sto te zanima.
Ako to ne bude dovoljno onda uskoci na podforum Ostali sportovi gde ces naci temu po istim naslovom kao i ova i tu ces naci 29 strana. Ako pored toga nesto nije jasno onda potrazi jos jedno minimum pet, sest tema cija tematika ukljucuje proteina.

Nakon gore pomenutog uradjenog, sve nejasnoce cemo vrlo rado pokusati razjasniti i na sva pitanja odgovore probati pruziti.

Znaci bruka... U teretanu covek treba da krene cim primeti da je neko u generaciji veci od njega:-D:grin: .... Pa ako hoces najbolje rezultate,moja preporuka posle 16-17 godina... A sto se tice hemije(u to podrazumevam i koncentrovani protein),to ti netreba(jos)... Prvo treba da ides u teretanu jedno 10-12 meseci,da nekoristis nista sem PUNO piletine,sardina,tunjevine,surutke... Kad posle 10-12 meseci nemozes da izvuces vise iz tela,onda naravno na scenu stupa protein(whey protein)... On ti tu sluzi da ti popuni misice i da ti pomogne da ih iscepas... Naravno to sve treba da radis sa nekim doooosta iskusnijim... A sto se tice sklekova,brate je sam pre teretane radio u kuci jedno dva meseca sklekove,poceo sam sa 4 serije po 10...Posle mesec dana sam radio 5-6 serija po 40-50 sklekova....

Pozdrav Levrone, Urose i Mare!

Imam jedno pitanjce za vas:
Treniram dugo i napredujem polako ali konstantno (imam 189cm/85kg bez imalo problema sa salom), uzimamm ON Whey Gold standard 35g i dextrozu 65-70g u danu kada treniram i planiram na to jos jedino da dodam amino kiseline (glutamin ili koje vec...), pa koje mi preporucujete i u kojoj kolicini?

Hvala puno unapred!

E ljudi ja imam 14 godina i imam neke tegove kuci. Radim svako vece po sat vremena. Imam i sobni bajs i njega vozim 3 puta nedeljno po 20 min. Imate neki savet? Da nisam poranio?

Sa bajsom nisi,ali sa tegovima mozda i jesi,ako vec hoces da vezbas sa opterecenjem onda polako ulazi u treninge,bez velikih kilaza i svaki drugi dan treniraj po 45 min sa tegovima i nekih pola sata aerobnog treninga(trcanje,bajs,plivanje i sl).Eto,nadam se da ce ti nesto koristiti reci staroga vezbaca8-)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back