Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde si procitao :rotf: Vidi se da si fudbaler :lol: Imas li ti mozga uopste? Pogledaj sliku s preda...naravno da sam to sam "dopisao" :cool:
Saljes tudje slike po Krsti a glumis da si on...znaci ko zna kako ti izgledas ako ti je to "role model" :rotf:

Al ti volis da izvrces reci i stvari...Rodjen si za politicara,obrazovan-drzak-pokvaren-podmukao...a djubre. ;)

Znao sam da ces pre ili kasnije okaciti te slike zato ti nisam ni dao svoju.

A taj momak izgleda solidno,a ima snage vise od tebe,to budi siguran...Ja sad izgledam za nijansu bolje nego taj momak na toj slici,a opet ta slika je (vidis datum na tom sajtu) iz decembra pa zamisli kako taj momak sad izgleda,moze da te pojede. Ali da ti tezis necem vecem od toga,ti ces biti kao Garvin,mozda ako budes poceo da se bodes u guuzicu.

Jedem 1900 g dnevno...

Nije mi on pravi drigar,vise poznanik...kad se pojavi na nekom takmicenju okacicu link,do tad nista...necu sigurno ici kod njega kuci da mu kazem skidaj se da te slikam,a nismo se videli dugo a i kad se vidimo to je cao,cao...

To sam se zaebao za kilazu,nisam dobro zapamtio koliko je kila momak imao...a i nije mi bitno koliko neko drugi kila ima.ti si ono bese tarzan sa 82-83 kg jel?

Klovn ti tata...

Jedem 1900 g dnevno...

Nije mi on pravi drigar,vise poznanik...kad se pojavi na nekom takmicenju okacicu link,do tad nista...necu sigurno ici kod njega kuci da mu kazem skidaj se da te slikam,a nismo se videli dugo a i kad se vidimo to je cao,cao...

To sam se zaebao za kilazu,nisam dobro zapamtio koliko je kila momak imao...a i nije mi bitno koliko neko drugi kila ima.ti si ono bese tarzan sa 82-83 kg jel?

Klovn ti tata...

180 cm 82 kg

al vise volim
188 80 :rotf:

tako da sad krecem na "cutting" sa 180 82 12% na 180 72 4% (not srs by the way) :lol:

probaj 2500 g dnevno, ne ide ovako...

Poslednja izmena:
Pa dobro, zakiseljavanje, zakiseljavanje, zapeli ste kao da cet4 kupus da stavljate u zimnicu!

Ja i dalje ne razumem zasto je problem toliki da se pije whey! I naravno da takva osoba jede i to povrce koje ce da neutralise!

Sad ce da ispadne, kupis whey dobijes rak koze ili cega vec...... E bukvalno ovako razmisljaju oni koji nemaju jma o supl. i vezbanju i kada me vide sa kanticom kako idem kroz grad misle ko zna sta mi fali od toga.

Na srecu sad parkiram kola ispred prostora gde uzimam supl. i direktno u gepek i boli me uvo!

ma nije problem ako pijesh vej, problem je ako ga pijesh a ne trenirash.

i tada nije problem jedna merica na dan, da me ne razumesh pogreshno.

ali recimo ako imash normalnu ishranu i njome vec unosish sasvim dovoljno proteina...

... a onda josh unesesh 100 grama vishe preko veja... to ce, u nekom malo duzem periodu, jednostavno recheno, opteretiti bubrege.

mislim, dobar je vej brate, u ove poslednje dve godine popio sam 15 kutija od po 2 i po kile... a to je tek pochetak... al se ne zanosim da je to neshto zdravo.

mislim znash ta pricha kao mogu da ga piju i ljudi koji ne treniraju chisto zbog zdravlja... to jedino ako ima fale proteini u ishrani... ako ne, onda stvarno nema potrebe.

chak i ljudima koji treniraju godine povecanog unosa proteina stvaraju opterecenje po organizam... i tipa kapiram da treba jednom u godinu dana imati recimo tri vej-free meseca....

ista stvar i sa kreatinom.... mozesh da pijesh vode koliko hocesh, ako ga koristish godinama povecace se nivo kreatinina u telu.

u principu suplementacija je bezbedna, ali nije "zdrava" to jest nema neke pozitivne nus efekte na zdravlje, onja jednostavno radi ono shto treba da radi.

ali potrebno je paziti makar malo... a ne loziti klince u fazonu ma samo udri zdravo je to... jer ce se naci negde neki bilde koji ce da shvati bukvalno i pije fazon 10 merica na dan i onda kad mu za dinu dana otkazu bubrezi bice e ja prochitao na krsti da je to zdravo je*iga :mrgreen:

P.S. inache ja kad kupim kantu nosim je u rukama preko cele slavije do parkinga i niko me nikada nije gledao kao narkomana ili chudaka zbog toga. :)

... shta znam, veci grad ljudi malo otvoreniji malo tolerantiniji a i vishe gledaju sbvoja posla sve u svemu nekako normalno se osecam kad kupim vej i nosim ga kroz grad. :)

Prvo posalje na PP-u i kaze da je on, pa onda posle mesec dana nije on :rotf: Nemam ja vremena za takvu decicu pa evo nek uzivaju ljudi :rotf: Krstarica psycho :rotf:
Posto nisi ti, mozda ti je ovo decko? :think:

http://www.personalnitrener.net/trening/stefan-fudbal/ :rotf:

Koliko ti naplatio taj personalni trener "Marko"? Muze covek ovce, veoma pametno...

Pogledajte prilog 238210

auuuuuuu u kom je ovaj lik problemu. :(

chucanj je prvo radio sa 50 kila a mrtvo sa 40. :eek:

i sad je kao "dogurao" da radi sa 80 :eek:

au burazeru, prvi put kada sam video teg u zivotu mogao sam da isteram stotku i na chuchnju i na mrtvom...

... sada se vec igram sa tom tezinom na te dve vezbe... a u zivotu nisam imao pesronalnog trenera, to mi je nekako... uvreda, kao da je ne znam. :lol:

al' ovaj lik sa slike je stvarno u kanalu brate... pogle shto su mu kukovi shiri od ramena... :lol:

bash je presmeshan, ja nmg da verujem da je on postavio te slike kao neki "rezultat" ... a ono klasichne before slike :mrgreen:

... a i de su ledja rodjache? :eek: :lol:

[Ne_Vazim_Se];21633727:
auuuuuuu u kom je ovaj lik problemu. :(

chucanj je prvo radio sa 50 kila a mrtvo sa 40. :eek:

i sad je kao "dogurao" da radi sa 80 :eek:

au burazeru, prvi put kada sam video teg u zivotu mogao sam da isteram stotku i na chuchnju i na mrtvom...

... sada se vec igram sa tom tezinom na te dve vezbe... a u zivotu nisam imao pesronalnog trenera, to mi je nekako... uvreda, kao da je ne znam. :lol:

al' ovaj lik sa slike je stvarno u kanalu brate... pogle shto su mu kukovi shiri od ramena... :lol:

bash je presmeshan, ja nmg da verujem da je on postavio te slike kao neki "rezultat" ... a ono klasichne before slike :mrgreen:

... a i de su ledja rodjache? :eek: :lol:

pa kako moze da bude jak sa 80 kg i 188 cm...nemoguce je :rotf: Mozda ima nekih zilavih likova ajde...ali Djokovic je 188 i 79-80 kg, izdefinisan, nema masti, ali nema ni misicnu masu...neki minimum (idealno za tenis)...
mislim da svako moze 50 kg na cucnju prvi put, sto znaci da lik nije krocio u teretanu pre toga...i onda se hvali da je dosao na 80 kg :rotf: Pa svako zna da se na pocetku najbrze dobija snaga a kako napredujes to malo stagnira i treba probijati "plato" :rotf:

Al' to je sve zbog personalnog trenera, sta ti je covece...:lol:

Poslednja izmena:
Gledao sam slike , ja da sam na mestu tog lika trazio boh odstetu tom personalnom treneru hihi!

Sto neko rece, kakav crni uspeh, kukovi siri od ramena i ledja, pa to je zenska gradja, cak se i devojke plase da rade mnogo gornji deo tela jer zacas naprave da im bude gornji deo tela siri nego kukovi jer ne rade noge - cucanj, sikorka, presa, nego rade neke bodyweight vezbe za noge, trce puno a ovamo rade gornji deo tela - grudi ruke, ledja - misle da povecaju grudi tim vezabam i da zategnu ruke da im ne "mrda triceps" kada ljuljaju ruku, a ne znaju koj aje vezba za sta, pa onda brzo uvecaju ledja, a kukovi (ne koske nego misici i salo) se totalno stanje pa budu uzi nego ramena i ledja....

A on se tu nesto zajebava sa matematikom i statistikom, geometrijom, prebrojavaju se nekakvi % meri se % masnoca itd itd,

Po meni sve bre to treba da zajebe i da se ne zaludjuje prvo, nego prvo sto da uradi DA SE NAGOJI DOBRO da dobije bre musku gradju!
Neka ima i stomacinu ali neka bre bude msuko prvo!

Pa tek onda da se zanima za trbusnjake i % telesne masnoce u mikrogramima. A to je tek na kraju, sada po meni on ima mnooooogo vaznija posla, a ovo tek kad stigne na red, a nece skoro....

"Definicija" i % sala jeste dobra stvar, ali neki ljudi se TOOOOTALNO UPROPASTE ! A najgore je kada ulozis preveliki napor i odricanje, finansije, a NA KRAJU SI GORI NEGO ONAJ na osnovu kog si poceo da treniras sa misljenjem da kada zavrsis treniranje da ces biti bar 5 puta bolji od njega (sto se tice izgleda) a ispao si jos i gori.

Ako je taj lik sa slike ovakav posle "strucne intervencije" ja onda ne smem ni da zamislim kako je on izgledao pre toga.
Ako to jeste slucaj, e onda se ja izvinjavam za moje reci i pruzam podrsku decku, ali onda je neko ovde okacio jedan od najgorih primera za hvalisanje hehe!

I molio bih Lakija i Last one-a da malo smanje loptu, pa vi niste imali neki konflikt bog zna kakav, poceli ste od polemisanja % masnoce i sta ti znam cega.....Pa nije ovo forum statistike.....

Nema potrebe za argumentom ad hominem-om i vredjanjem uze i sire familije koja nema veze sa ovim forumom niti je direktno ukljucena u razgovore....

Uostalom koliko vas dvojica imate godina tj koje ste godiste obojica, kada ne uspevate sami da resite veoma prost konflikt koji nije proizasao iz teske situacije?

pa kako moze da bude jak sa 80 kg i 188 cm...nemoguce je :rotf: Mozda ima nekih zilavih likova ajde...ali Djokovic je 188 i 79-80 kg, izdefinisan, nema masti, ali nema ni misicnu masu...neki minimum (idealno za tenis)...
mislim da svako moze 50 kg na cucnju prvi put, sto znaci da lik nije krocio u teretanu pre toga...i onda se hvali da je dosao na 80 kg :rotf: Pa svako zna da se na pocetku najbrze dobija snaga a kako napredujes to malo stagnira i treba probijati "plato" :rotf:

Al' to je sve zbog personalnog trenera, sta ti je covece...:lol:

Slusaj konjino jedna!Jedini razlog sto sam ti pokazao slike tog momka su te sto smo slicne visine i tezine,momka ne poznajem licno,upoznao sam ga na Pansport forumu i rekao mi je kako je radio sa tim trenerom i to je to!

Sto se tice snage ili slabosti,posto igram fudbal kao on i posto poznajem mnogo ljudi koji ga igraju znam da 90% fudbalera u nasoj zemlji ne moze da uradi cucanj (zadnjica da pipne pete) 10 serija sa 6 ponavljanja sa 50 kila (tako mi je on rekao da je radio jedan od teninga) jer ne idu u teretanu a i ako idu ne rade noge,jer im pune glavu kako ce se tako usporiti i ostale nebuloze.Mrtvo dizanje 95% fudbalera u Srbiji nikad nije radilo niti zna sta je!

A sto se tice 2,5 kg - 3 kg mesa to nije 900 g Proteina,vec 600 g,Ovnu jedan glupi,koju si ono bese skolu zavrsio,ti si neki dr.,jel da?!A nadji taj moj post pa ces videti sta sam napisao,tu kolicinu proteina ne unese samo iz mesa nego iz vise izvora (jaja,sira,mesa i suplemenata). Ali posto si ti samo jedan pacenik koji ne zna nista onda nije ni bitno!

Za vas ostale:

Ne znam kako izgledate ni koliko dugo vezbate i sa kojim kilazama radite,ali ono sto vidim je da ovaj momak uopste ne izgleda lose (igra fudbal i trci sto znaci da mu trcanje "jede" misicnu masu) za fudbalera.

Ja sad posle 6 nedelja rada po principu koji mi je taj momak sa slike rekao radim sa sledecim kilazama:

Cucanj - prve nedelje sa 108,a sad sa 125 kg u pitanju je duboki cucnja,jedno ponavljanje u 8 serija,svih 8 serija sa 125 kg

Mrtvo Dizanje - prve nedelje sa 100 kg,a sad sa 120,5 kg 8 serija sa po 5 ponavljanja sa tom tezinom

Benc Press - prve nedelje sa 80 kg,a sad sa 105 kg 8 serija sa po 6 ponavljanja

Eto to je moj napredak po programu koji mi je dao taj momak.On igra u jednom klubu,pa sad kad je sezona ide sam 2x nedeljo u teretanu i ne moze da radi na snazi,a ja posto ne igram nigde ovu polusezonu (duga je to prica,bio sam povredjen do pocetka februara) mogu da radim taj program i da radim na snazi. Toliko...

P.S ne sumnjam da ce taj momak da vas prevazidje jer radi sa tim Markonijem koji je zver za sve vas ovde zajedno,a ja se nadam da ce mi opet reci sta je radio da bi to mogao da primenim na sebi i tako napredujem a ne da budem pacenik ko ovaj TheLast...Ti ako mislis da pogadja nekog to sto pises onda si lud,ali vidim da te cini sretim to sto mislis da nekog povredjujes tako i sto mislis da se podsmevas,ali realnost je drugacija,dace Bog da te sretnem jednog dana,a taj dan ces pamtiti do kraja zivota,samo zato sto si slinavo suntavilo!

Gledao sam slike , ja da sam na mestu tog lika trazio boh odstetu tom personalnom treneru hihi!

Sto neko rece, kakav crni uspeh, kukovi siri od ramena i ledja, pa to je zenska gradja, cak se i devojke plase da rade mnogo gornji deo tela jer zacas naprave da im bude gornji deo tela siri nego kukovi jer ne rade noge - cucanj, sikorka, presa, nego rade neke bodyweight vezbe za noge, trce puno a ovamo rade gornji deo tela - grudi ruke, ledja - misle da povecaju grudi tim vezabam i da zategnu ruke da im ne "mrda triceps" kada ljuljaju ruku, a ne znaju koj aje vezba za sta, pa onda brzo uvecaju ledja, a kukovi (ne koske nego misici i salo) se totalno stanje pa budu uzi nego ramena i ledja....

A on se tu nesto zajebava sa matematikom i statistikom, geometrijom, prebrojavaju se nekakvi % meri se % masnoca itd itd,

Po meni sve bre to treba da zajebe i da se ne zaludjuje prvo, nego prvo sto da uradi DA SE NAGOJI DOBRO da dobije bre musku gradju!
Neka ima i stomacinu ali neka bre bude msuko prvo!

Pa tek onda da se zanima za trbusnjake i % telesne masnoce u mikrogramima. A to je tek na kraju, sada po meni on ima mnooooogo vaznija posla, a ovo tek kad stigne na red, a nece skoro....

"Definicija" i % sala jeste dobra stvar, ali neki ljudi se TOOOOTALNO UPROPASTE ! A najgore je kada ulozis preveliki napor i odricanje, finansije, a NA KRAJU SI GORI NEGO ONAJ na osnovu kog si poceo da treniras sa misljenjem da kada zavrsis treniranje da ces biti bar 5 puta bolji od njega (sto se tice izgleda) a ispao si jos i gori.

Ako je taj lik sa slike ovakav posle "strucne intervencije" ja onda ne smem ni da zamislim kako je on izgledao pre toga.
Ako to jeste slucaj, e onda se ja izvinjavam za moje reci i pruzam podrsku decku, ali onda je neko ovde okacio jedan od najgorih primera za hvalisanje hehe!
Taj momak se nije hvalisao nikom,ja sam ovom ovnu rekao da vidi te slike...Momak je fudbaler,logicno da je zadovoljan napretkom koji je postignut za 4 nedelje,smanjio je masti a dobio na misicima,ti ne bi bio zadovoljan?!Ja sam sad prezadovoljan svojim uspehom i njemu sam se zahvalio jer je to platio a ja nisam.

Taj momak se nije hvalisao nikom,ja sam ovom ovnu rekao da vidi te slike...Momak je fudbaler,logicno da je zadovoljan napretkom koji je postignut za 4 nedelje,smanjio je masti a dobio na misicima,ti ne bi bio zadovoljan?!Ja sam sad prezadovoljan svojim uspehom i njemu sam se zahvalio jer je to platio a ja nisam.

Lele a kakav je bio pre nego sto nije imao misice, ako sad "ima misice tj povecao ih je" ?

Pa njemu su kukovi veci nego rameni-ledjni pojas sto po default-u retko ko ima od muskaraca i ako ne vezba! Sta je on to povecao od misicne mase, ja ne vidim, meni je ovo kako bih ja to rekao minimum-minimuma misica!

p.s. Ne bi se reklo da ti je svejedno i da te nije The Last nasekirao i povredio s'obzirom da psujes i da ti je poljuljano psihicko stanje.....

Sto se tako npr ne ne-iznervira Ursus ?

Cim tako reagujes i igras tu "igru" sa The Last-om u komunikaciji znaci da te je duboko povredio.......

Lele a kakav je bio pre nego sto nije imao misice, ako sad "ima misice tj povecao ih je" ?

Pa njemu su kukovi veci nego rameni-ledjni pojas sto po default-u retko ko ima od muskaraca i ako ne vezba! Sta je on to povecao od misicne mase, ja ne vidim, meni je ovo kako bih ja to rekao minimum-minimuma misica!

p.s. Ne bi se reklo da ti je svejedno i da te nije The Last nasekirao i povredio s'obzirom da psujes i da ti je poljuljano psihicko stanje.....

Sto se tako npr ne ne-iznervira Ursus ?

Cim tako reagujes i igras tu "igru" sa The Last-om u komunikaciji znaci da te je duboko povredio.......

Covek igra fudbal a to je postigao za mesec dana...

Ne pogadja mene to sto prica,vec me iritiraju takve gnjide.Isto tako cu se iznervirati kad pomenes politicare,ne zato sto imam neke veze sa plotikom,vec zato sto kad se prosetam od Zelenog Venca do Terazija vidim bar 4-5 nasih,belih ljudi kako prose i idu goli i bosi.Alergican sam na takve stvari.Ovakve kao on sam u osnovnoj i srednjoj tukao svaki dan kako bi branio te koje pokusavaju da ismevaju...To sto on radi znaci da je psihicki nestabilan i da mu je potrebno da se negde oseca superiornijim kako bi hranio svoj ego i kako bi dobio na samopouzdanju kog na oko ima mnogo a ustvari ga ima jako malo!

Kao sto sam njemu rekao,ovde sam da pomognem nekom ako mogu,jer mrzim da vidim kad se ljudi muce,nije bitno u kom smislu,a on je ovde da bi se tesio svojim jadnim zivotom koji je prazan.

Alo sinovac, nemoj se sekiras...mrzi me da citam ove tvoje nebuloze :mazi: Samo sam preleteo i vidim ovo...
3 kg piletine = 900 g proteina...nauci matematiku...30 g na 100 g puta 30 na 3 kg...ako hoces 2.5 kg onda izadje 750 g. Za nesto losiju piletinu bude oko 25-26 g proteina u 100 g. Prilicno je jednostavno, al' nije to za fudbalere :rotf:

A to sto ti mislis da nekog impresioniras s tim ciframa koliko proteina neko unese i kako je taj neko ZDRAVIJI (bez dokaza ikakvih), time upravo cinis suprotno, ispadas smesan koliko ne znas o fitnessu! :rotf: Visak proteina ne donosi nista, potrebno je pogoditi svoj "macros" za UH/masti/proteine, u zavisnosti da li radis bulk/cut...ali po tvojim kilogramima i visini ti izgleda samo radis cut...pa mozda jednog dana budes na 188 cm 74 kg i 3% masti, samo pazi se cuo sam da je 3% zaebano odrzavati zbog psihe a i nije zdravo :hahaha: :super: Mozda tad mozes na takmicenje neuhranjenih bodibildera :mrgreen: Nadalje te ignorisem, nebitan si mi 100% :lol:

Poslednja izmena:
Alo sinovac, nemoj se sekiras...mrzi me da citam ove tvoje nebuloze :mazi: Samo sam preleteo i vidim ovo...
3 kg piletine = 900 g proteina...nauci matematiku...30 g na 100 g puta 30 na 3 kg...ako hoces 2.5 kg onda izadje 750 g. Za nesto losiju piletinu bude oko 25-26 g proteina u 100 g. Prilicno je jednostavno, al' nije to za fudbalere :rotf:

A to sto ti mislis da nekog impresioniras s tim ciframa koliko proteina neko unese i kako je taj neko ZDRAVIJI (bez dokaza ikakvih), time upravo cinis suprotno, ispadas smesan koliko ne znas o fitnessu! :rotf: Visak proteina ne donosi nista, potrebno je pogoditi svoj "macros" za UH/masti/proteine, u zavisnosti da li radis bulk/cut...ali po tvojim kilogramima i visini ti izgleda samo radis cut...pa mozda jednog dana budes na 188 cm 74 kg i 3% masti, samo pazi se cuo sam da je 3% zaebano odrzavati zbog psihe a i nije zdravo :hahaha: :super: Mozda tad mozes na takmicenje neuhranjenih bodibildera :mrgreen: Nadalje te ignorisem, nebitan si mi 100% :lol:

Ti i ja ocigledno imamo razlicite informacije o brojevima...Koliko ja znam 100 g piletine ima 20 g proteina (kvalitetnija 22 g),tako je na svim forumima u Srbiji i niko se nije nasao da kaze da nije tako sem tebe.

Onda,da znas nesto znao bi da je skoro nemoguce u praksi uneti vise proteina nego sto mozes da iskoristis...to je samo na papiru prica,u teoriji a u praksi je gotovo nemoguce.

Svaki razgovor,raspravu ili svadju izmedju nas dvojice si zapoceo TI,a ni jednom,ali ni jednom nisi imao opravdanje za to niti dokaze,sem moje greske za bademe posle treninga!Ali opet to si samo ti jadni,bedni pacov koji pise samo sta njemu odgovara,zivi u ovom laznom svetu i tesi se,sprda se sa slikom nekog a svoju ne sme da okaci...

Zali Boze para sto ti mama i tata placaju skupo skolovanje kad ces ceo zivot biti mizeran,jadan i nezadovoljan a lagaces sebe nekim fejk samopouzdanjem.Zapamti,onaj ko ima potrebu da se smeje drugom to cini jer je nezadovoljan sobom,jer je nesrecan i prazan i to radi da bi nahranio svoj ego,a ti si takav od kad znam da postojis na ovom forumu!

Posto si budala,necu vise odgovarati na tvoje postove sta god pisao,a na svaku glupu provokaciju i prozivanje sam ti odgovorio argumentovano,a ti si svaki put pisao ono sto ti zelis i prikazovao stvari kakvima ti zelis da bi ispao upravu,a to se zove bolest,kompleksi...

A kako vi ne shvatate da neko od vas mzoe da bud dete od 5 godina npr i onda ovaj drugi dodje u iskusenje da se zajebava sa detetom od 5 godina na nekom forumu-virtuelnom mestu gde uospte nije bitno ko ce da ispadne u praviu ili u krivu....

Moderatorka ce da se iznenadi kad dodje :mrgreen:

a bas sam mislio da ce tema Akcije moderatora ostati prazna i neispunjena, ali eto vas dvojica cete promeniti to.

Nikad ne bih rekao da cete Vi otvoriti tu temu, od raznih budala koje su sve dolazile ovde i trolovale, spamovale i sta vec radile.....

:roll::evil:

Mislim da nije u redu da se upisete u onu temu i da tu stojite vecno da svako mzoe da vidi, zbog nekih glupih brojki ! :roll:

Ni ja ne znam koliko tacno ima proteina u 100gr piletine, i bas me briga da li stvarno ima 22 gr ili 25!

Jedem koliko mogu da pojedem, ni mnogo manje, ni mnogo vise, ne treba se sad opterecivati toliko da istrosite ceo jedan dan svadjajuci se da li je 22 ili 25gr.

Ima tu milion faktora, kakvo je meso, kako ga spremis, kakava je kokoska bila, kakva je genetika kokoske bila, ma milion faktora.....

I sta Vam sad znaci da utvrdite tacacn broj u gramima kad niti tvoja niti tvoja kokoska ce imati 25gr na 100gr nego napr Lakijeva 24 a D Lastova 27! :rtfm:

Hajde svadjajte se jos, ali nemojte da obecavate - Ovo je zadnja poruka da ti se u njoj obracam, i onda posle toga pogazite svoje reci i napisete jos 1000.

Znaci ili se svadjajte i budite bad guys do kraja no matter what, ili kada se zareknete da je prekid, budite ljudi i ispostujte sebe, svoje reci.

Kaze se pametniji popusta, i svi znaju za tu foru, prosto je drugog napraviti GLUPIM I LOSIM, samo treba da se cuti, ali RETKO KO TO USPE!
Toliko prosto, svako zna, svako moze, a RETKO KO USPE zbog zanos ai sujete i nemogucnosti da iskontrolise svoje emocije!

Sta ti je psihologija covece! :mrgreen::rtfm:

A kako vi ne shvatate da neko od vas mzoe da bud dete od 5 godina npr i onda ovaj drugi dodje u iskusenje da se zajebava sa detetom od 5 godina na nekom forumu-virtuelnom mestu gde uospte nije bitno ko ce da ispadne u praviu ili u krivu....

Moderatorka ce da se iznenadi kad dodje :mrgreen:

a bas sam mislio da ce tema Akcije moderatora ostati prazna i neispunjena, ali eto vas dvojica cete promeniti to.

Nikad ne bih rekao da cete Vi otvoriti tu temu, od raznih budala koje su sve dolazile ovde i trolovale, spamovale i sta vec radile.....

:roll::evil:

Mislim da nije u redu da se upisete u onu temu i da tu stojite vecno da svako mzoe da vidi, zbog nekih glupih brojki ! :roll:

Ni ja ne znam koliko tacno ima proteina u 100gr piletine, i bas me briga da li stvarno ima 22 gr ili 25!

Jedem koliko mogu da pojedem, ni mnogo manje, ni mnogo vise, ne treba se sad opterecivati toliko da istrosite ceo jedan dan svadjajuci se da li je 22 ili 25gr.

Ima tu milion faktora, kakvo je meso, kako ga spremis, kakava je kokoska bila, kakva je genetika kokoske bila, ma milion faktora.....

I sta Vam sad znaci da utvrdite tacacn broj u gramima kad niti tvoja niti tvoja kokoska ce imati 25gr na 100gr nego napr Lakijeva 24 a D Lastova 27! :rtfm:

Hajde svadjajte se jos, ali nemojte da obecavate - Ovo je zadnja poruka da ti se u njoj obracam, i onda posle toga pogazite svoje reci i napisete jos 1000.

Znaci ili se svadjajte i budite bad guys do kraja no matter what, ili kada se zareknete da je prekid, budite ljudi i ispostujte sebe, svoje reci.

Kaze se pametniji popusta, i svi znaju za tu foru, prosto je drugog napraviti GLUPIM I LOSIM, samo treba da se cuti, ali RETKO KO TO USPE!
Toliko prosto, svako zna, svako moze, a RETKO KO USPE zbog zanos ai sujete i nemogucnosti da iskontrolise svoje emocije!

Sta ti je psihologija covece! :mrgreen::rtfm:
Ok je sve to,ali ovo nema veze sa bilo cim normalnim...svaku prepirku je on zapoceo,svaki put sam pokusao lepo,ne ide,onda sam ga kulirao,ne ide,da je stvarsnost lako bi a ovako vise mi bio pun q...Ja nisam sujetan,kad pogresim kazem to,kad vidim da neko zna vise od mene zelim da naucim,ali ovaj momcic ima problem sa sobom...sad ce biti prica kako on to lozi mene,auuu,al me je zaebo...Ali dobro,pojeo sam govnno kad sam dosao ovde sa takvim strucnjacima kao on da pricam o bilo cemu,na forumima kao sto su ex yu fitnes,Pansport,extream fitnes i drugi nema zaebancije kao ovde,odmah letis,a ovde se ovakvi pacovi kuresaju a ustvarnosti ih nema nigde...

Ok je sve to,ali ovo nema veze sa bilo cim normalnim...svaku prepirku je on zapoceo,svaki put sam pokusao lepo,ne ide,onda sam ga kulirao,ne ide,da je stvarsnost lako bi a ovako vise mi bio pun q...Ja nisam sujetan,kad pogresim kazem to,kad vidim da neko zna vise od mene zelim da naucim,ali ovaj momcic ima problem sa sobom...sad ce biti prica kako on to lozi mene,auuu,al me je zaebo...Ali dobro,pojeo sam govnno kad sam dosao ovde sa takvim strucnjacima kao on da pricam o bilo cemu,na forumima kao sto su ex yu fitnes,Pansport,extream fitnes i drugi nema zaebancije kao ovde,odmah letis,a ovde se ovakvi pacovi kuresaju a ustvarnosti ih nema nigde...

Znas kako, postoji ona izreka - Pa i za svadju je potrebno dvoje?
Jao , kao ja 2 maloletnika kada suocim i svako od njih prica - MA ja nisam hteo ali on je hteo! A onaj drugi - ne ja nisam hteo ali on je potencirao!
Kao i u zatvoru - svakomisli da je bas on nevin!

Te konflikte osoba ne moze da resi na svesnom nivou, zato je potreban medijator koji ce otkljucati malo podsvesni deo, i usmeriti razmisljanje koje je iskrivljeno !

Kazes kulirao si?

Pa ako si kulirao kako ovoliko ispisa breee?
I meni neko poslaje PP pa kaze jao kako me ovaj/ova nervira eksplodirao bi bre, ali mu ne pise nista! Ostaje dosledan!

A ovako se tera dok moderator ne stavi traku na vasa usta! A imamo tolerantnog i dobrog moderatora, nemojte da to koristimo!

Ono oko cega se vi svadjate su sitnice i to duboko detaljisanje, tako da ne mzoe neki moderator da bude toooliko strucan pa da zna ko od vas dvojice "lupa" a ko govori istinu!

Veruj mi i ma i na ostalim forumima padobranaca i budala!

Zasto vam sve ovo pricam - zato sto po meni niste budala ni jedan ni drugi, a niste ni trolovi kao pivosok ! Niste ni kao onaj klinja koji pita koliko ima gr proteina u junk pljeskavici i pitanje je toliko ludo da mu niko ne veruje da je ozbiljan!

Tako dajte, da se nekako pise normalnije jer nas ima malo a padobranaca ima puno koji ce to raditi sto vi sada radite kad god hocete!

Pogledaj nekako Ursusa kako je odreagovao za laktozu i mleko?
On mrzi mleko ja obozavam! On ima fobiju od laktoze a ja npr ne dajem ni 5 sitne) ! I sad nismo poceli da se svadjamo Nego je Ursus rekao -dobro, ja cu malo preformulisati sebe - Mozda nekom smeta, a ima nekog ko to dobro i vari itd!

Nije poceo - konju nemas pojma nije to tacno, ja sam ovo ono....

Ali dobro, on je najstariji ovde, to je neko zivotno iskustvo u socijalnoj interakciji.....

NAjbolje da "iskulirate" ovu temu i da se uhvatite za neku drugu, bice glupo, ali npr kod sledece teme se mozete 100% sloziti a onda ce vam biti glupo da napisete da se slazete i bice skroz glup osecas po principu - kako je moguce da se ovaj glupan slaze samnom, sta sad, niej vise glupan nego se opametio? (a mozda sam i ja glupan, jer sam se upravo slozio sa njim) .

Sve je to sarenolikost ljudksog zivljenja!
Ljudima treba oprostti i razumeti sta kako zasto, nismo kao u onom filmu Ekvilibrijum! Zamislite kako bi bilo dosadno da smo svi onakvi!

Sviras q...kad moram tako da ti kazem.Nema ovde nikakve filozofije,ja jednostavno NECU da trpim nikog i nikad.A nikad u zivotu (od kraja osnovne) nisam nikog prvi dirao,ali kad me pipnu naebu.Ovde ne moze da naebe jer je razlika par hiljada km,ali to nije ni bitno...

Niti sam dete niti sam se pravdao za bilo sta.Samo sam obrazlozio lepo sve sto sam rekao,iako mi to nije trebalo ni jednom...pojeo sam govnno i to je to.

I sad opet ispade kao da se pravdam...a opet boli me patka sta ce ko od ljudi sa nekog foruma da misli,znam sta sam govorio i stojim iza toga.A sto se tice pp,gubavac je prosli put presao sa ovakve teme na pp jer mu nije bilo dosta,inace zasto bi se sa njim ili bilo kim dopisivao na pp...to radim samo kad mi neko prvi posalje pa odg.,nikad nikom nisam prvi slao pp niti sam koga napao,a opet ispadnem ja lud,ali nema veze...

P.S Da ste mi zivi i zdravi i da se vise nikad ne dopisujemo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back