A kako vi ne shvatate da neko od vas mzoe da bud dete od 5 godina npr i onda ovaj drugi dodje u iskusenje da se zajebava sa detetom od 5 godina na nekom forumu-virtuelnom mestu gde uospte nije bitno ko ce da ispadne u praviu ili u krivu....
Moderatorka ce da se iznenadi kad dodje
a bas sam mislio da ce tema Akcije moderatora ostati prazna i neispunjena, ali eto vas dvojica cete promeniti to.
Nikad ne bih rekao da cete Vi otvoriti tu temu, od raznih budala koje su sve dolazile ovde i trolovale, spamovale i sta vec radile.....

Mislim da nije u redu da se upisete u onu temu i da tu stojite vecno da svako mzoe da vidi, zbog nekih glupih brojki !
Ni ja ne znam koliko tacno ima proteina u 100gr piletine, i bas me briga da li stvarno ima 22 gr ili 25!
Jedem koliko mogu da pojedem, ni mnogo manje, ni mnogo vise, ne treba se sad opterecivati toliko da istrosite ceo jedan dan svadjajuci se da li je 22 ili 25gr.
Ima tu milion faktora, kakvo je meso, kako ga spremis, kakava je kokoska bila, kakva je genetika kokoske bila, ma milion faktora.....
I sta Vam sad znaci da utvrdite tacacn broj u gramima kad niti tvoja niti tvoja kokoska ce imati 25gr na 100gr nego napr Lakijeva 24 a D Lastova 27!
Hajde svadjajte se jos, ali nemojte da obecavate - Ovo je zadnja poruka da ti se u njoj obracam, i onda posle toga pogazite svoje reci i napisete jos 1000.
Znaci ili se svadjajte i budite bad guys do kraja no matter what, ili kada se zareknete da je prekid, budite ljudi i ispostujte sebe, svoje reci.
Kaze se pametniji popusta, i svi znaju za tu foru, prosto je drugog napraviti GLUPIM I LOSIM, samo treba da se cuti, ali RETKO KO TO USPE!
Toliko prosto, svako zna, svako moze, a RETKO KO USPE zbog zanos ai sujete i nemogucnosti da iskontrolise svoje emocije!
Sta ti je psihologija covece!