gost 250074
Poznat
- Poruka
- 9.075
A i primas se fino, zato te nije lose loziti....zabavno je 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nisi ni blizu iskreno...al' dobro...jasno je i zasto kad se citaju tvoji komentari...
A i primas se fino, zato te nije lose loziti....zabavno je![]()
Tebra slikaj se u opustenom stanju u istim pozama kao onaj momak na slikama koje si skinuo sa onog sajta pa okaci da se uporedi...Ne smes naravno,jer si gradjen ko picckica,a sebe i druge lazes kako nigde ne zuris.
Is this real life
Toliko i Nole ima... a ti pricas o BB-u i fitnessu 
Prima ti se mama...ja sam samo alergican na pacove kao ti.

Imas nekih 80 kg na 188 cmIs this real life
Toliko i Nole ima... a ti pricas o BB-u i fitnessu
![]()
Vidis da ne smes...end off the story.

Ae ban ide za spominjanje porodiceIma leka i za primitivce
![]()
Ja poznajem momka koji na dnevnom nivou u proseku unese proteina kao da pojede 2,5-3 kg mesa (naravno ne sve iz mesa,vec iz vise izvora),a povrce slabo jede,zdraviji je i snazniji od svih vas na ovom forumu,sta cemo sad?!
Ugledaj se npr na Ursusa i jos par drugih Postavi sliku? Ne stavljas jer imas 80 kg na 188 cm
80 188
80 188
80 188
80 188
80 188
80 188![]()
Ovako se pomaze? Ajde idi spavaj, slino...Ugledaj se npr na Ursusa i jos par drugih![]()
Ovako se pomaze? Ajde idi spavaj, slino...Kome ti prkosis? 80 188?Ugledaj se npr na Ursusa i jos par drugih
![]()
Nemam ja vremena za takvu decicu pa evo nek uzivaju ljudi
Krstarica psycho 

Onaj momak ima 83 kg,to si mogao procitati na tom sajtu,ja imam sad 84,5 kg,a taj isti momak ima 86 kg...Ja sam za poslednjih 6 nedelja smanjio BF ,a 8,8 % a dobio jos 1 kg na vagi.Ali nema veze,ti ne smes da se slikas iako bi se sa svojom sadasnjom formom "borio" protiv forme onog momka od decembra meseca.

Ili probaj ovu taktiku sa 900 g proteina dnevno, nije ni to lose posto licis na Colemana a on jede toliko 
Drugar koji sad treba da pocne da se takmici jede 6 puta dnevno,pojede oko 1,5 - 1,8 kg mesa a pored toga popije 15 merica Whey-a...Ima 115 kg,visok 177 cm,BF 3-4%...Ali covek ima pare pa moze to sebi da priusti...

1 dan nisam ulazio na forum i vidim dosli ste do 161 strane...a 2 zadnje strane od toga samo prozivke i svadje![]()

Prvo posalje na PP-u i kaze da je on, pa onda posle mesec dana nije onNemam ja vremena za takvu decicu pa evo nek uzivaju ljudi
Krstarica psycho
Posto nisi ti, mozda ti je ovo decko?
http://www.personalnitrener.net/trening/stefan-fudbal/
Koliko ti naplatio taj personalni trener "Marko"? Muze covek ovce, veoma pametno...
Pogledajte prilog 238210
Nemoj shvatiti kao prozivanje, ali ajde postavi sliku lika koji konstitucijom liči na njega. Ne mogu da zamislim stvarno čoveka sa 115kg i 177cm visine, jer cimer je oko 180, ima 83kg (ima i masti, da ne bude nešto ja sada) i deluje dosta krupno...
Taj trener Marko o kom ti pricas sa podsmehom...Nisam upznao coveka,ali po onome sto sam pricitao i po tome sto jedini u Srbiji ima Poliquin-ov sertifikat pokazuje da ti ne mozes ni da razgovaras sa njim o bilo kom segmentu sporta.
Umesto da uce samostalno i treniraju vise godina oni dodju kod njega na mesec dana i daju mu ko zna koliko evrica
Nijedan personalni trener te nece dovesti do konacnog cilja, uzece ti pare....a ti ako mislis da za 3 meseca mozes da budes 98 kg na 188 cm, onda si glup i nema ti nade ebiga...bolje uzmi AAS, nije natural BB za tebe covece 
Kako ocekujes da ti pokazem tudju sliku i kazem e znas ja tako izgledam,logicno da cu te slagati i reci da sam to ja,jer da zelim da neko zna ko sam na ovom forumu stavio bi ime i prezime a ne neki bzv nick.Stvarno si glup.Taj momak je Stefan Lazic,sto mozes procitati na sajtu,on mi je pomogao tako sto mi je rekao sta je i kako radio sa tim trenerom kako bi i ja napredovao jer nisam zeleo da placam trenera...Svi koji znaju tog momka bi ga prepoznali sa slike,isto kao u mene sto bi prepoznali kad bi okacio svoju,a to ne zelim.
A ti i dalje ne smes da postavis svoju sliku da se vidi da je taj i sa 80 kg bolji od tebe...
Gde si procitao na tom sajtu " uzi sam u ramenima nego u strkuku",to jedino ako je neka zene izjavila,ali mislim da si debelo slagao.
Vidi se da si fudbaler
Imas li ti mozga uopste? Pogledaj sliku s preda...naravno da sam to sam "dopisao" 

Kakvim podsmehom, covek je prepametan...muze ovceUmesto da uce samostalno i treniraju vise godina oni dodju kod njega na mesec dana i daju mu ko zna koliko evrica
![]()
![]()