Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
POP Mare:
E sad me podseti kakarot...
Pitanje za Borisa i levronea...
Jer imate strije i kako izlazite na kraj sa tim? ;)
Imam strijice na bicepsu ispod pazuha, bio sam mlad i napaljen.....nabij'o sam se punom parom. Eto, još su tu.
Oni koji imaju masniju kožu, imaju problema sa aknama, ali su zaštićeniji od strija. Oni koji imaju suvu kožu, trebalo bi da se pripaze. Nisam nisačim mazao ruke,....

Day one: Deadlifts

Deadlifts 5X5
Stiff Legged Deadlifts 3-4X5-8
Bent Over Barbell Rows 4X6
Shrugs 3-4X6-12

Day Two: Bench

Bench Press 5X5
Skull Crushers 3-4X6-8
Overhead Press (seated, standing, dumbbells or barbells) 3-4X6-8
DB Bench Press 3X8-12
Add in an assistance lift for what you consider your weakest area

Day Three: SquatsSquats 5X5
Front Squats 3-4X6

Evo ga jedan prost program, ali meni izgleda da bi bio efikasan. radi sve vazne grupe misica. Mozete videti i sliku vezbe, samo potrazite na yahoo images.

Inace kakav je vas program treniranja? Jeli radite jednu misicnu grupu pa onda drugu ili split routine(na primer radis bench press, pa squat ,pa ponovo bench)

Zasto ne pises na englesom, bolje da prevedes odmah, nego ljudi da traze na images.
Ja radim piramidni sistem. Posle piramidnog sistema idem obicno pumpanje. Ponekad, radim samo pumpanje, ponekad samo piramindi sistem. 15 13 10 8 6 4 2. Samo za biceps, trices, grudi.
Neke delove tela jacham drugacije. Noge ne radim u teretani. Radio sam ranije, nasao sam jednu dobru metodu kako da ojacas noge, kako da ih isforsiram bolje nego u teretani.
Takodje radim trening sa visokim intenzitetom, dva puta nedeljno. Znaci trening za 30 minuta obavim. Za takav trening, manje je bitno koliko stavis na sipku, vec koliko zaista mozes, koliko si sposoban da uradis broj ponavljanja. Ukoliko nisi nikad vezbao ovo, preporucio bi ti.

sport_and_sport:
Day one: Deadlifts
Deadlifts 5X5
Stiff Legged Deadlifts 3-4X5-8
Bent Over Barbell Rows 4X6
Shrugs 3-4X6-12

Day Two: Bench

Bench Press 5X5
Skull Crushers 3-4X6-8
Overhead Press (seated, standing, dumbbells or barbells) 3-4X6-8
DB Bench Press 3X8-12

To je rutina od Taylor Wilsona zar ne ?
Ako je to ceo rutin, promasuje neke vezbe. Rutina je dosta jaka, mislim da ne dostaje nesto ;)
Dobro se isforsira, ishrana mu nije bas zadivljujuca.
Jer se drzis ovakve dijete i ishrane http://health101.org/art_raw_foods.htm ?

Radis li ledja? Ja kad radim, vodim racuna da koliko god treniram prsa toliko i ledja. Pa cak ledja i vise. Tako su ti misici u ravnotezi, i nece doci do povijenih ramena ako su prsa mnogo jaca od ledja.

Nezanm jeli ovo od Taylora , ovo sam skinuo s jednog foruma. Neki tip je postavio i izgleda da se razumije dosta u bodybuilding.

Sto se tice ishrane, ja probam da jedem sve sto je zdravo, dosta voca, povrca ( neko povrce koje bi trebalo da se kuva pojedem zivo.) Ne jedem zivo meso jer neznam ja sta oni unutra stavljaju ( sigurnije mi je da ga skuvam).

Da, radim ledja. Gledam takodje da su uravnotezena sa grudima.
Prepostavljam da je MMA (Mixed Matral Art) Forum u pitanju.
Sto se tice mog odg. za ishranu tvoju:
Da. pogotovo ako si u vecem gradu. Nikad neznas sta stavljaju..sto se tice mesa.Voca i povrca nikad dosta. Kad bi ti rekao koliko trosim na voce sokirao bi se :D

Možda je nekome živo meso ukusno, ali takvo sirovo meso je rasadnik bakterija koje ne prijaju organizmu, kao i ne obareno mleko. A od konzumiranja sirovih jaja ne postoji efikasniji način da se pokupim samonela. Neke bakterije su odlične za probavu. Ljudi na Kavkazu piju kefir pa žive 100 godina.

Razumem te, jedini rizik je salmonela.

Govedina = salmonela
Riba = Sushi
Ali ako se pobrines, da kupis sveze, takodje i najbolji kvalitet, i dan pre toga zamrznes. Ne moguce je pokupiti salmonele. Sta mislis, zasto jedem dosta crnog/belog luka sa zivim mesom (:
Nisam jedini koji to jedem, postoje neki sto jedu vise od mene, 7 godina, i nikada se bolje nisu osecali. Sto se tice toga, jedino mogu iz licnog iskustva da govorim. Neki ljudi su nasli metodu kako da zive preko 100 god, nista novo :) Ne moguce od kefira, da zive toliko, mora da imaju josh nesto u rezim ishrane, mozda je kefir samo deo toga, mm ?
Obicno kad ljudima kazem da je zdravije jesti zivo govedje meso (nego svinjsko) oni ne veruju. Kad im kazhem, sta bude sa mineralima, nakon samo 5 minuta pecenja, onda se sokiraju.
I uvek na kraju ide rech "bolje da sve sprzim pa sam siguran".

Uglavnom prave greske kad su bolesni, hrane se svinjetinom, teske masti, ugljene hidrate masovno unose u sebe, srchu kolu. Cekaj, treba to organizam i da preradi.
I na kraju kad se razbolu, kupuju voce, sve hranljivo i ocekuju za jedan-dva dana da se oporave. Treba da su zahvalni ako se za nedelju dana oporave(samo od bolesti). Medjutim, postoje neki ljudi, koji vode racuna o ishrani, a i dalje se razbolu.

To je već opšte poznata stvar, ljudi se zdravo hrane tek kad se razbole. Tek tada kupuju limun, voće, piju čaj,.... Kapiram ja da se nema para, da je sve skupo, ali umesto za svinjetinu, daj pare za ribu i limun. BB je skup sport, dosta para je potrebno za ishranu i baš to te navede da tražiš bolje, efikasnije, jeftinije,...
Što kaže jedan uzgajivač shii-taka pečurki na pitanje "kupuju li ljudi":
Najstrašnije je što je kupuju samo bolesni, dok mladi jedu sve i svašta dok se ne razbole......
////////////////////////////////////
Ne znam da li ste u mogućnosti da je nabavite, da li ste uopšte čuli za nju, ali definitivno je pravi izbor. Postojbina su joj Japan i Kina,.........(preporučujem da proverite na netu).............
Teško u Srbiji može da se nađe, ili može ali kod preprodavaca po nenormalnoj ceni. Stvarna cena u Srbiji joj je 5€ za kg. Ja je tamo nabavljam za toliko. U Sloveniji npr. košta preko 15€. Dovoljno je samo 50g te pečurke da bi se podmirile dnevne potrebe, može da se čuva u frižideru, može da se prži, da se pravi čaj od nje, sok,... odličnog je ukusa.... Tako da ko je u mogućnosti da je nabavi, neka navali. ....;)

levrone:
Kapiram ja da se nema para, da je sve skupo, ali umesto za svinjetinu, daj pare za ribu i limun.
Tako je majko. Kola, cips, cokolada, sve to kosta.
Umesto kole, pij mleko ili vodu, pa gledaj sta je jeftinije (i bolje) ?
Dobro kazhe uzgajivac.
Hm, shii-taka pecurka ? Jer mozes da mi das tacan naziv ? Narucicu preko interneta. Da probam, ali pre toga procitam malo vise o tome. Treba mi samo "tacan" naziv peckurke (tj kako se pishe na engl. )
Cekaj, po cemu je specificna pecurka ? Po mineralima ?
Sta najvise sadrzi ?
Mada mislim, bolje je da mi das naziv pa cu se obrazovati preko neta.
Pozdrav.

Al sam poludeoooo
Super mi ide samo me nervira kada imam osecaj kao da mi nesto seta ispod koze umisicima
Ali zato trening je blesav a naso sam kremu pa se mazem 2-3 puta na dan a ima neki vitamin E mozda ga uzmem ili Spa Pak
Razmisljam posle ovoga da u februaru ali verovatno i pre uzmem animal m stak :twisted: videcu jos mozda uzmem jel koristio neko to i jel valja (malo se bojim :-|

boris0230:
Da, radim ledja. Gledam takodje da su uravnotezena sa grudima.
Prepostavljam da je MMA (Mixed Matral Art) Forum u pitanju.
Sto se tice mog odg. za ishranu tvoju:
Da. pogotovo ako si u vecem gradu. Nikad neznas sta stavljaju..sto se tice mesa.Voca i povrca nikad dosta. Kad bi ti rekao koliko trosim na voce sokirao bi se :D

Da sherdog.forum. Probo sam da se upisem u ovaj forum ali nedaju vise. Ima dosta korisnih stvari.

Zna li neko nesto od cega bi mi mogao ponovo izrasti rep :cry: :?:

Prilozi

• dragonball_gt_sangoku_ssj4_oozaru[1].gif
    dragonball_gt_sangoku_ssj4_oozaru[1].gif
    20,8 KB · Pregleda: 10
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back