Zabluda... Levron ti je lepo objasnio a ja samo da dodam prostu cinjenicu. Ako ne uneses dovoljno uh i obezbedis telu potrebnu energiju, telo ce poceti energiju da uzima iz proteina i ni jedan protein nece stici da izgradi misicsport_and_sport:Program mi je napravio trener koji radi u teretani. Video je da mi treba misicne mase , izmerio mi je procenat masti tela i valjda po tome napravio program. Tacno je da tesko nabacujem masu, bili misici ili mast. Sta po tebi hvali u ovom programu? Znas li kakav program odgovara ektomorfnom tipu? (Na primer. Dosta ili malo ponavljanja. Koliko odmora otprilike?) A ne treba da se jede vise proteina nego ugljenih hidrata, jel tako? Posto mnogi misle da je dovoljno da se nakrcavas proteinima i od toga ce porasti misici. A kad sam reko da nisam nista uzomao, mislio sam na stvari kao kreatin, whey protein ...a nisam uzimao ni nikakve dodatke ishrane.

A imam pitanje vezano za ovaj tvoj plan... Zasto radis samo dva dana? Koliko sam shvatio ti si "pocetnik" i totalno je nepojmivo da radis ovakav plan kakav ti je dao taj "trener"...