To je već opšte poznata stvar, ljudi se zdravo hrane tek kad se razbole. Tek tada kupuju limun, voće, piju čaj,.... Kapiram ja da se nema para, da je sve skupo, ali umesto za svinjetinu, daj pare za ribu i limun. BB je skup sport, dosta para je potrebno za ishranu i baš to te navede da tražiš bolje, efikasnije, jeftinije,...
Što kaže jedan uzgajivač shii-taka pečurki na pitanje "kupuju li ljudi":
Najstrašnije je što je kupuju samo bolesni, dok mladi jedu sve i svašta dok se ne razbole......
////////////////////////////////////
Ne znam da li ste u mogućnosti da je nabavite, da li ste uopšte čuli za nju, ali definitivno je pravi izbor. Postojbina su joj Japan i Kina,.........(preporučujem da proverite na netu).............
Teško u Srbiji može da se nađe, ili može ali kod preprodavaca po nenormalnoj ceni. Stvarna cena u Srbiji joj je 5€ za kg. Ja je tamo nabavljam za toliko. U Sloveniji npr. košta preko 15€. Dovoljno je samo 50g te pečurke da bi se podmirile dnevne potrebe, može da se čuva u frižideru, može da se prži, da se pravi čaj od nje, sok,... odličnog je ukusa.... Tako da ko je u mogućnosti da je nabavi, neka navali. ....