Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KAKAROT:
Pa ja uzo sad sta bude bude
unidin>amino>glukoza>tribulus>power force>i daily formula
a da videcemo posle mesec dana
dali cu biti :( ili :twisted:
Baš me interesuje zašto nisi uzeo neke od stvari o kojima smo već ovde govorili.
Bezobrazan je taj što ti je prodao unidyine sad, ako hoćeš da nabaciš mišićnu masu. Unidyine je preparat za mršavljenje, a nabacivanje mase i mršavljenje nikako ne idu zajedno. Zar to nije logično?
...................................
Amino bilo koji koristiš ako si izdefinisan, pa da imaš stalan i ravnomeran nivo aminokiselina u krvi. Neće smetati ni sada da ga koristiš, ali nema baš neke posebne potrebe. Neracionalno trošenje para.
..................................
Sigurno si samo ušao u prodavnicu i rekao:"daj mi to, to ......" Jer ne verujem da bi ti prodavac još i tribulus dao, ako je video da nemaš iskustva.
...............................
Odlični su to preparati, parcijalno.

Auu to bi voleo mmmm bilo bi super kad sam vec sajonac pa da i izgledam tako!

A da,zapravo mi je ostalo unidina pa reko da se nebaci,taman za 18 treninga
Au ljudi ala je glutamin gadan ali je zato prava stvar,ukus je bleeee
A amino kiseline pa teo sam nesto drugo uz njih ali nema veze,tribulus sam uzo cisto da vidim kako ce da deluje na mene valjda ce mi malo snaga skocit :twisted:

Ne bih da pretpostavljam, ali baš mi deluješ neupućeno.
Jedino karnitin zbog svoje funkcije u organizmu ima veze sa treningom, ali unidyine stvarno nema. Onaj sa efedrinom može da ima veze ako je u pitanju jutarnji kardio, ali ni toga više nema. Jesi li uopšte pitao prodavca kako se šta koristi?
Znaš, ako taj od koga kupuješ ima interesa da te laže, mi ovde sigurno nemamo. Ovaj forum je i otvoren da bismo raspravljali o takvim stvarima.
Znaš li išta o testosteronu?

Ewo owako imam 18 godina 85kg i 185cm visine.U teretanu idem od sredine oktobra.Biceps,triceps i grudi su mi se bas zategli,a ima i definicija ali trbusnjaci ni da mrdnu.Trbusnjake radim svaki trening i to minimum po 200komada.Treniram cetiri dana pa tri ne.Na benc dizem 60kg dva puta (to mi je maximum).S obzirom da idem tek dva meseca da li je ovo dobar rezultat i tempo ili ne?Tezinu na bencu sam povecao sa 40kg na 60kg.Kao i sve vezbe znaci bucice za biceps radim 5kg-7.5kg-10kg-12.5kg a triceps 2.5-5-7.5.
Potisak sa cela radim sa Z sipkom i dve ploce od 10kg tri do sest puta.Ramena radim sa sipkom i 12.5kg na svakoj strani (sipka je 10kg).Samo sam hteo da pitam vas iskusnije jer to proporcionalno sa mojom visinom i tezinom.Napominjem da pre oktobra nikad nisam isao u teretanu.
Ako je za utehu imam druga koj ide od jula i kog sam presisao i bicepsima (veci obim,bolja definicija) i tricepsom (definicija).
pre teretane sam imao salo koje je i sada prisutno ali u manjim kolicinama.Kazite mi koj je najbolji nacin da izgubim salo sa stomaka(vezba).Natavno vodim racuna o ishrani)
UNAPRED HVALA

Jedno je sigurno, to je da napredujes. Nebitno je koliko. Polako ali sigurno. Samo se pobrini da ti trening postane obaveza i da treniras duze, bez prekida ako je moguce. Rezultat ce doci. Za promene je potrebno vreme ? Zar ne?
Sto se tice problema sa stomakom, da skinesh KG. Jednostavno je.
Ishrana je veoma vazna. Imam druga, koji istrci svaki dan 1 sat, posle toga uradi 100 trbusnjaka i kazhe da sporo napreduje. Ne uzima u obzir koliko hleba, kifle, pletenice pojede. Mozes trcati 10 000 km ako posle toga jedes ko bik. I to tipa ovo sto sam nabrojao ili jos goru ishranu. Kazes da vodis racuna o ishrani, kazi mi sta uglavnom jedes svaki dan, sta jedes najvise, i sta jedes posle treninga. Ako je moguce, da mi kazes tvoj rezim ishrane (ukoliko ga imas)
Ako se ne varam trcanje je prvi sport (molim vas ispravite me ako gresim) jer mislim da su drevni grci su trcali da pismo odnesu vladarima, trcali su danima.
Trcanje je najbolje za gubljenje telesne masnoce. Ukoliko radis 500 trbusnjaka na dan, a imas salo preko, salo ce ostati preko, a mocices da osetis tvrdnocu trbusnih misica. To sto treba da radis je da sagoresh to salo (visak kg). Sagores trcanjem. Svaki dan 1 sat ce biti dovoljno.
Uglavnom sam trcao ujutru na prazan stomak, jer kad trcim na prazan stomak, posto nemam energije (hrane) u stomak (creva,kako vec), telo uzima energiju iz masti (sala). Znaci direktno iz sala. Pritom ne osecam glad. Posle toga lepo pojedem kvalitetnu hranu.
Svakog dana sam mogao osetiti razliku, kako se definisem, kako mi se trbusnjaci provide.
Za mesec dana sam napravio velik napredak. Posle, kad sam skinuo svo salo sa tela, krenuo sam da nabacujem misicnu masu. Mozda neki misle da je bolje odmah sa salom da nabacis misicnu masu, pa kasnije da smrsas, i definises se. Ja mislim da je bolje odmah da smrsas, jer ces se kao prvo lepse osecati, sa 3 - 10 kg sala na sebe, priznaj i sam da ne mozes uraditi maksimalu sa tom tezinom oko tebe. Kao drugo misic koji dodas da telesnu masnocu od 7 - 9% izgledace skoro duplo vece nego kad dodas misic na 20 % telesne masnoce. Kao trece, imaces vecu izdrzljivost.
Pozdrav.

POP Mare:
Zabluda... Levron ti je lepo objasnio a ja samo da dodam prostu cinjenicu. Ako ne uneses dovoljno uh i obezbedis telu potrebnu energiju, telo ce poceti energiju da uzima iz proteina i ni jedan protein nece stici da izgradi misic ;)

A imam pitanje vezano za ovaj tvoj plan... Zasto radis samo dva dana? Koliko sam shvatio ti si "pocetnik" i totalno je nepojmivo da radis ovakav plan kakav ti je dao taj "trener"...

Pa nisam bas sasvim pocetnik. Isao sam i prije u teretanu ali sam radio bez ikakvog programa. Radio sam sto sam mislio da je dobro.

A on mi je dao da radim ovaj program za dva dana. Neznam zasto ali dugacak je trening za oba ova dana. Obicno mi je trebalo oko dva sata da ga zavrsim ( zajedno sa trbusnjacima) pa caki vise.
Tesko je ostati motivisan puna dva sata a i energija hvali( uglavnom ako dizes ko covek a ne zevas u ogledala). Negde sam cito da trening s tegovima ne treba da prelazi 1 sat.
Moje mislenje je da ovaj program treba samo raspodeliti na tri dana umesto dva i sve bi bilo bolje.

Unidin pijem samo ujutru pre trcanja i ako kasnije idem na bicikli onda
A prodavac ni nezna da ga imam
Ma ako nebude bilo nekih promena onda krajem januara proteine pa da vidis uzmem kantu pa budem miran...

Inace treniram ko lud :twisted: pa je nemoguce da necu napredovat

pa dodro dobro onda cu ga izbacit mislim da bi to bilo najpametnije(bez unidina)
a ubaci cu carni teck ili neki l carnitin sta preporucujes 8-)

Čekaj, polako,....Unidyne je odličan preparat, makar je bio onaj stari, sa efedrinom. (efedrin je sastojak biljke efedre (ma huang)). Ali to je preparat za mršavljenje!!! Njega ne treba koristiti ako hoćeš da nabacuješ masu, jer kako sam rekao ne idu zajedno mršavljenje i masa!!! Kad koristiš unidyine, treba strogo da se držiš dijete (za mršavljenje), znači treba da gubiš na masi, ujedno i mišićnoj. On je samo podrška dijeti, takvi preparati deluju po sistemu: pij ga danas, mršavi sutra! Zato nema nikakve veze sa treningom. Piješ ga 2-4 kapsule dnevno, s tim da zadnju kapsulu ne bi trebalo da piješ pole 15-16h popodne, zato što ćeš možda od tog efedrina i kofeina nećeš imati probleme sa spavanjem. //ja konkretno nikakvih problema nisam imao, možda zato što sam kao kardio trening imao trčanje polu-maratona za manje od sat i po..........od takvog kardia se definitivno mršavi// Piješ ga svaki dan!!! S tim da treba posle neke 3-4 sedmice da napraviš pauzu (u uzimanju tog sagorevača) ,zato što se telo navikava na njega, postaje imuno i preparat gubi na efikasnosti...........................................
............piješ dosta vode 4-5 l dnevno,može i više. Ubrzan je metabolizam, bubrezi brže rade,.....
..........
Karnitin je neesencijalna amino kiselina, u jetri se sintetiše količina od nekih 0,5-1 g dnevno. ...........
Njena uloga je da MASTI IZ KRVI vodi do mitihondrija u mišićnim ćelijama, gde će se iskoristiti kao energija.............. Karnitin ti pomaže samo oko masti u krvi, a ne oko telesnih masti!!! Jedino može da vuče telesne masti u slučaju da si na strogoj proteinskoj dijeti. //jedeš gomilu proteina i ništa više, što pored toga što je skupo nije ni preterano zdravo. Takve dijete jedino profesionalcima služe. napravio sam razliku između profi i amaterskog BB. Svim profesionalcima je plasman na prvom mestu// Jedino tada karnitin može nešto više da ti pomogne

Ma kontam ja to sve cito sam dosta o preparatima i kako se piju samo sto nebi da mi se salo pojavi znas
Misici su mi poceli rast vidim po prokletim strijama moram sutra po kremu za trudnice,i neke vitamine,jao kako mrzim srije sva sreca jos su male samo da nerastu jaoo
Meni za sada ova tri dana odkako koristim preparate stvarno treninzi idu bolje i bolje
svaka im cast izdrzljivost je strava treniram nenormalno odlicno!
Ako znas neke kreme i... to za srije ajd molim te!
Ala sam BLESAV :twisted:
Prvi put kad sam uzo power force nisam mogao zaspat jer je potrebno 6 sati pre spavanja da se popije do4 kapsule>tablete
Ajoj ala je bilo ludo a ono puno taurina i kofeina :shock:

jeste videli ovog lika strasno

Prilozi

• 7916194_356a7d3b31[1].jpg
    7916194_356a7d3b31[1].jpg
    22,8 KB · Pregleda: 58
Ewo owako dorucak mi se uglavnom sastoji od voca (jabuke,banane itd),za rucak jedem normalno znaci dve kriske hleba prosecno,jedem jaja,belo meso,svinjsko meso,pijem dosta jogurta i mleka,uzimam salate razne (znaci ajvar,papriku itd),ne jedem znaci sve od jednom znaci kako kad.
Veceru ili preskocim ili uzmem neku vocku opet a ako sam bas gladan onda pojedem neko pecivo (znam da ne valja ali jbg).Trcao sam celo leto i sad sam presato jer nemam vremena a i hladno je.Ali cim dodje april krecem ponovo.
A na stomak verovatno utice i to sto na zurkama pijem pivo?ZAr ne?
HVALA TI UNAPRED

Voce stvara harmoniju u stomak. Savrseno je jesti ujutru. Sto se tice rucka, izbaci hleb, barem 1 parce na dan jedi.
Takodje svinjsko meso izbaci. Svinja ima previse sala, pogledaj naprimer konja, pogledaj svinju, koliki je nivo telesne masnoce kod konja, a koliko je kod svinje.
Ne kazem da jedes konjsko meso, mislim mogao bih, ako mozes da priustis, vec ono sto hocu da kazem, bolje je pilece meso...(bareno) Izmedju obroka je ok da jedes voce.
Mozes i preskociti veceru, ali nemoj da gladujes.
DeXa:
onda pojedem neko pecivo (znam da ne valja ali jbg).
Mozda si razumeo, da znanje nije dovoljno, ako hoces nesto da uradis ?
Znas da nije dobro jesti pecivo i dalje jedes. Moras se odupreti takvoj ishrani, moras iskoristiti to znanje.
Pogotovo skrob, koliko sam info. cim uneses skrob, odmah ti se uvuce pod kozu. Svaki alkohol se konvertuje u secer, ukoliko odlezis (ili se ne-aktiviras) odredjeno vreme, gojis se (a to ti nije potrebno).
Ako istrosis, svakako te usporuje, jer ti organizam to preradjuje. Pritom je duzi tvoj oporavak od treninga.
Malo pre sam se vratio sa trcanja. Hladno je, ali kad trcis 1 sat, ni ne osetis to, cak sta vise posle 10min ti je toplo.
Budi pozdravljen.

P.S. Jesi li razmisljao da koristis suplemente ?

kakarot:
jeste videli ovog lika strasno
HAHAHAHAHAH!!!!!!! :D

Strije..
Strije nastaju prilikom trganja elasticnih vlakana koze, moze se reci nakon naglog rastezanja koze. Obicno se desi trudnicama, ili decama u pubertetu, takodje sam imao priliku da vidim kod nekih BB.
Nisam nikad imao problema sa strijama. Koliko sam cuo, ostaju zauvek. Zao mi je, neznam kako se izlazi na kraj sa tim. Cuo sam za razne kreme, ali ne mogu da kazes po svom iskustvu.
Mozda ce ti ovaj link pomoci:

kako spreciti strije

P.S. Ljudi napravio sam sajt www.spartan.co.sr
Pa bi hteo da cujem vase misljenje o njemu.
(za one koji ne primeciju, dole na stranici imate dve strelice, sto idu levo desno, tako listajte stranice)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back