boris0230
Aktivan član
- Poruka
- 1.583
Neko spomenuo BodyBuilding ovde
?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uvek se nadje jedan majmun :/ jbt.Koja je svrha bildovanja? Hajde da razumem ono kad ideš da se malo izgradiš, dobiješ masu, oblikuješ, ali dalje od toga? Samo se ogledaju, k'o neke snajke... U svakoj sali ogledala levo, desno, napred, nazad, još malo i gore i dole... Narcisi?
Logično bi bilo da nije, ali šta ako i jeste. Dobro je to što stimuliše prirodnu proizvodnju testosterona, što je test. u telu dobijen prirodnim putem, a ne ubačen (injektivno).POP Mare:Tribulus nije stetan... toliko od mene, ali pijes ga na svoju odgovornost![]()
Svi mi cheznemo za lepotom, svi bi voleli da lepo izgledaju, i da budu pozeljni, ko nebi to nebi voleo ?gnjec:i sta dobijas time sto si lep??? po meni to cak i nije lepo...previse se nabucas izgledas ko masters
Jer su dizajnirani da jedu nesto drugo. Ne mozes prevariti majku prirode. Covek takodje treba da jede za chega je dizajniran. O ovome retko ko vodi rachuna. Vasa ishrana mora da je 99 % prirodna, ne moguce je 100 % da se hranis prirodno, pritom da se hranis zdravo.levrone:Opet, zašto kučići oslepe kad ih hraniš slatkišima?
Ovakve konstatacije sam čuo milion puta. Gnjec, bodi-bilding se ne trenira da bi se tukao s nekim, ili da bi dizao ne znam kakve težine. To nije ni disciplina dizanja tegova, nije ni borilački sport (što se iz imene sporta zaključuje). Cilj treninga u BB je da stimulišeš mišiće da rastu i da se oblikuju. Nejveća je greška kad neko diže da bi digao neku težinu, pa cima, pa ljulja... Kao da ispadne faca. Neka taj bude faca pa neka spremi sebi 8 obroka...Možda zvuči jednostavno, ali daleko je od toga. Žvaćeš ono posno meso, samo ga prevrćeš po ustima. ..........................................gnjec:izvini borise dzaba tebi teretana ali nikad neces biti jak kao neki rvac
Potrebna ti je ogromna potpora (materijalna prvenstveno), da bi izgledao kao likovi iz npr. FLEX-a. Nije to baš tako jednostavno kao što, izgleda, misliš.gnjec:i sta dobijas time sto si lep??? po meni to cak i nije lepo...previse se nabucas izgledas ko masters
Pokušaću da ispratim sve što si rekao.boris0230:E sad, ne kazhem da je whey njesra i da dobijes posledice, vec mislim da je najzdraviji prirodan put.
Jer pored proteina, ovo gore shto sam naveo, sadzhi i druge korisne stvari. Po meni, najvaznije je da pojedem najkvalitetniju mast mogucu. Od lososa uglavnom i govedju.
gnjec:izvini borise dzaba tebi teretana ali nikad neces biti jak kao neki rvac
Levrone je lepo rekao. BB je disciplina dizanje tezina ne borba, volim da idem u teretanu jer mi je zabavno, ismejem se,gnjec:izvini borise dzaba tebi teretana ali nikad neces biti jak kao neki rvac
Dobra je i piletina na rostilj ili barena. Svinjetinu nemoj jesti. Pogledaj samo konja, kakav je, koliki mu je nivo telesne masnoce, meso koje sadrzi kreatin. Pogledaj svinju.( Da uzmem u obzir da spava u sopstveni izmet ceo dan, a neki ljudi se gade da jedu zhabe.. )sport_and_sport:Znaci najbolje je jesti ribu i jaja posto se njihovi proteini najbolje apsorbuju? A sta je sa piletinom ?Mnogi kazu da je dobra.
Sta mislite o prsuti(od svinje), moje omiljeno. mmmm Jeli to dobar izvor proteina?
Teretanu ne smatras sportom ?izvini ali ja to ne smatram sportom...mozes da kazes sta hoces...ali to meni nije sport...
...ok je teretana uz sport ako ti treba snage..ali nikako primarna stvar
Tacno tako, ali ne svinjka mast, pogotovo pecena mast (sto ima -200 hranljivih nutricija unutra) Ako jedes takvu vrstu hrane tvom telu ce trebati vise vremena da "preradi" to.Sport_and_sport:pa tako i ja, ja mrsam kad prestanem da terniram. A zasto svi dizu buku oko masti. Mast nam trema, posebno onima koji treniraju dosta. Zar ne?
Tako je, mast od ribe je mnogo dalje od govedine. b 12 (ili b 13 vitamini) imaju vaznu ulogu u ljudskom organizmu.levrone:Ne sećam se šta sam pričao o mastima, ali suštinska stvar je da nisu sve masti iste. Sve treba jesti, samo bitno je da se lepo iskombinuje. Kao prvo, svinjetina je nešto što je bespotrebno i neopravdano. Govedina je ste dobra, ali nikako ne može da bude dobra kao riba! Prosto i jednostavno, to je crveno meso!
Hocu samo da dodam, kad pravite "shake" od voca, mnogi ljudi naprave ujutru a sutra dan popiju, za to vreme nesto se desi sa vocem (naprimer kad iseces jabuku i porcni posle 10 minuta?)levrone:Jabuke su pune vlakana, i radi boljeg varenja valja je pojesti 10-15min PRE obroka!!!
Tezi si od mene, imam manje kg nego ti. E da, te vezbe kad nosis druga, dobre su. Uglavnom gace ti se na kraju oznoje sto je najvaznije.gnjec:pa pazi borise sve to sam radio sto i ti samo nisam toliku masu nosio jer sma bio laksi ali sam radio drugo nesto uvatim ortaka na krkace pa ga nosi ili u ruke a onda tako sam njim radis cucnjeve ma bilo je uzas vezbi