mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 34.443
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rosel, draga, budi bez brige, on samo muzikom opija.
Moraćeš na časove matiša. Sada imaš 5.
Ostaćeš bez ičega, a sa nultne pozicije nema povratka, to jest dodavanja. Takva su pravila.
Čega, bre?
Ma nije mu ni stalo do para, sigurno.
Cepidlačiš.
Može, može. Volim reprize.
Ne, otpale i propale jadne same od silnog okretanja.
Stani, čoveče! Gde ode bez gaća?!

Lakše sam shvatio E=mc2 nego što ću shvatiti tvoju matematiku... jednostavno je paradoksalna... abrakadabra i ti dođe na 5 max... kako?... nemoguće da je 5 jer ja stigao do 6 već sada... i šta sada sa matematikom? kako pretvoriti 6 u 5... imam kompromisno rešenje i predlog.... ako budeš dobra zaustaviću se na 6 iako sam silovito krenuo...razmisli...
Dva puta ništa je ništa, čista matematika.
Pokušaću da budem dobra. Mada, znaš da to jako teško ide.
Samo se ti pravi blesav. Napravio si dve greške. Za jednu ti je oduzeto 6, za drugu 5. Imao si 16. Znači, ostaje ti 5. Ne znam šta tu nije jasno?
Pa, nismo još do toga stigli. Žuriš, srećo. Polako. Tu epizodu ćemo sledeće nedelje.
Ma znam ja da tebi nije problem, ali mi kvariš reputaciju kafane.
Tell Me Some Lies

Lepo ja odabrah pesmu Tell Me Some Lies. Lagiš malo, nema šanse da je brojka već 8.Dakle tvrdoglava ti, tvrdoglav ja... nisi me razumela...čitaš kako želiš... tvoja računica je max. 5 ... ali imamo problem srećo... sada kako da ti kažem... da ti opišem... kahm... juče je brojka bila 6 a danas je već 8... šta to znači? pa znači da je 8 već lendskejpovano, aploadovano, nokautirano, precrtano, odrađeno... da li sam sada dovoljno jasan? .... znači kako sada pretvoriti 8 realizacija u tvojih max 5? Nemoguće! Juče ti ponudih ruku pomirenja... stajem na 6 ako obećaš da ćeš biti dobra... nisi obećala a ja odoh na 8... danas činim to isto, stajem na 8 ako obećaš da ćeš biti dobra, eto, bolje prihvati odmah jer već večeras se penjem na 10 ili 12 realizacija...biraj...
Ali, ako kojim slučajem jeste, možeš da zaboraviš na to da ću biti dobra. Nema šanse!
8?! 
Dođoh, videh, odlepih.

Znam. Opa, opa. Biće tebi opa, polako samo. 8?!"Jedva čekam da nedelja dođe"... opa!...znaš li tu pesmu?

Sve je to tvoje maslo.Ova kafana je odavno dereputirana...

A sad mi namiguješ? 8?!

.... ali zato Simple ima vrlo ubedljiv način da utiče na moj muzički ukus.