rosel
Poznat
- Poruka
- 7.515
Jutrić Karenka!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sinoć sam preslušavala neku muziku, novu za mene, maltretiraću vas njome celog dana.
...samo da čekiram ovu grupu na B....tako....e aj sad puštaj,neću te pitati zašto...valjda je moralo da tako bude.

U više fazona smo trenutno, Laki i ja. Pobićemo se oko matematike, to je sigurno. A muzičari, pa, Zlajo, to nikada nećemo prestati da budemo, bez obzira na sve.Pozdrav matematičari ili logičari,ne znam u kom ste fazonu....i muzičari(ako je još koji ostao)![]()
Hej! Jesi li ti preslušao onaj deo koji sam napomenula?!Karenka, video sam da si htela da mi uvališ onaj link sa onom grupom na slovo.....znaš već koje i da me zaraziš sa progom preko njih.... ali zato Simple ima vrlo ubedljiv način da utiče na moj muzički ukus.
![]()
Preslušaj i javi utiske!Sjajna je grupa, ne zezaj, Zlajo. Pruži im priliku da te osvoje.I počinje ponovo...samo da čekiram ovu grupu na B....tako....e aj sad puštaj,neću te pitati zašto...valjda je moralo da tako bude.
Evo Karenka,naletih na![]()
![]()
Hej! Jesi li ti preslušao onaj deo koji sam napomenula?! Preslušaj i javi utiske!
Sjajna je grupa, ne zezaj, Zlajo. Pruži im priliku da te osvoje.
....iskren da budem,nisam ih baš pažljivo slušao,zato ću im dati još koju priliku,da me osvoje.Već ti rekoh, ali hajde da ponovim, pesma je odlična i to je blago rečeno. Hvala, Zlajo!

Laki će poludeti. Ne voli Dilana. A i meni nešto ne prija kao pre, ustvari više mi uopšte ne leži. Smorila sam se žestoko poslednji put kada sam ga slušala (umalo ne napisah čitala umesto slušala ).
,zar tako o čika Dilanu,legndi,ma šta legendi.... divu koji se još vuče po našoj maleni planeti i svojom muzikom dominira nad našim vuglima ...vidim kako se u narednih 100 godina Dilanova mjuza i dalje sluša istim intezitetom kao sad,ako je to uopšte moguće.
Odlican pocetak,samo nastavi da pustasPočetak me je oduvao!

Ko rece,da me nema,ako je ostalo koje,posle dobrog rucka,prijaNema Sumare,Aki....dobro više za mene,samo da mi ne bude mnogo?
Ti bas gatara,
... ili mi se pojačava ludilo....... ali zato Simple ima vrlo ubedljiv način da utiče na moj muzički ukus.
Lepo ja odabrah pesmu Tell Me Some Lies. Lagiš malo, nema šanse da je brojka već 8. Ali, ako kojim slučajem jeste, možeš da zaboraviš na to da ću biti dobra. Nema šanse!
Dođoh, videh, odlepih.
Sve je to tvoje maslo.
A sad mi namiguješ?
Acronym (L.O.V.E.)
Znao sam da ćeš da se primiš na moj predlog koji je vrlo ozbiljan. Vezaćemo te za stolicu, pustiti prog i uvodim ti dve striptizete u punoj opremi... Zlajo što će one da te izmuštraju nemaš pojma... Tri dana ću vas držati zaključane sve dok ne kažeš "Simve puftav me, efo fog vokev cu biti... ne mogu više brate" E tada ću te pustiti, okačiti medalju za naprednjaštvo... i da budem iskren ... upašću da dokusurim te striptizete i da ih ispratimo u novu misiju.... Dobra plan Zlajo, a? Pusti ti Karen i njene spore i suvoparne metode...
Dobar je plan,jedino što mora taj prog,ali dobro, naplatiću ja muke moje....nego ako obećam da ću biti dobar i da neću dirati sluške sa glave,da li će te me onda vezati...znaš, ipak ne mogu tri dana provesti na jednoj stolici....moram malo da protegnem noge.
Dilan jeste sjajan muzicar,ali on nije za svaki dan,potrebno mnogo toga da se sklopi da bi se uzivalo u njegovoj mjuzi

Imam li dušu?! Nemam! Posebno kada su ovakve stvari u pitanju, to jest širenje dobre muzike.Opet da ih slušam,pa dokle više...imaš li ti dušu ili barem obzira koliku ti žrtvu zahtevaš od mene...aj možda i preslušam,pa ću ti reći...ali kad,e to već ne znam....treba mi vremena za tako nešto.

Mi to igramo na slovo, na slovo?Ko, ona grupa na B....iskren da budem,nisam ih baš pažljivo slušao,zato ću im dati još koju priliku,da me osvoje.

Pesma je magnifique!Hvala Karen,ponovi ti još jednom...da budeš sigurna da sam čuo.![]()
Kada ovo napišem za nešto, znači da smatram da je to nešto jako posebno i da mi se jako dopada, nešto baš onako VAU!Sve ja to poštujem i izvini, Zlajo, ali mojim ušima on više ne prija. Preciznije, jedva da ga mogu podneti. Mislim da je za to kriv prog, kao i Laki. Ako bi nekoga trebalo da napadneš za ovo, to su njih dvojica.No,no Karen,zar tako o čika Dilanu,legndi,ma šta legendi.... divu koji se još vuče po našoj maleni planeti i svojom muzikom dominira nad našim vuglima ...vidim kako se u narednih 100 godina Dilanova mjuza i dalje sluša istim intezitetom kao sad,ako je to uopšte moguće.
![]()
Uh, valjda ovo nisam puštala. Malo se pogubih, ne zamerite mi.
Ne bih ja rekla da je u pitanju sanjivost i ludilo.Ladno sam ovo onako sanjiv pročitao "Ti si bas gitara"... pa rekoh od kad je Aaki bas gitara, a ja nešto i ne volim taj instrument da diram, mada ga cenim... poičinjem da ludim...... ili mi se pojačava ludilo...

Dobar plan koji ću ti lično pokvariti!Znao sam da ćeš da se primiš na moj predlog koji je vrlo ozbiljan. Vezaćemo te za stolicu, pustiti prog i uvodim ti dve striptizete u punoj opremi... Zlajo što će one da te izmuštraju nemaš pojma... Tri dana ću vas držati zaključane sve dok ne kažeš "Simve puftav me, efo fog vokev cu biti... ne mogu više brate" E tada ću te pustiti, okačiti medalju za naprednjaštvo... i da budem iskren ... upašću da dokusurim te striptizete i da ih ispratimo u novu misiju.... Dobra plan Zlajo, a?
Stvarno si mislio da ću ti dozvoliti da pokvariš Zlaju? Nema šanse! Zlajoooooooooooooooooooooo! Ne slušaj ga, moje metode su manje pokvarene. Pusti ti Karen i njene spore i suvoparne metode...
ili 
Mmm, znala sam ja da je to tako.Ma sve sam se šalio medena. Nema ništa od toga. Nula, jedna velika 0. Nisam ja od tih, jedva stižem i da se odmorim. Samo ti mirno spavaj sve je pod tvojom kontrolom i biće kako ti želiš.
Ne mogu! I neću! Baš mi je lepo ovako nesabranoj!Saberi se ženo!

Naravno! Mašina nije samo pokrenuta, radi punom parom.Umrli bi u dosadi. Mašina je pokrenuta.
A šta to znači?Na oba oka.

Kad ti ja budem objasnila na pp, videćeš, samo polako.Čega je ovo akrnim, ne provaljujem... možeš i na pp.

Dobar je plan,jedino što mora taj prog,ali dobro, naplatiću ja muke moje....nego ako obećam da ću biti dobar i da neću dirati sluške sa glave,da li će te me onda vezati...znaš, ipak ne mogu tri dana provesti na jednoj stolici....moram malo da protegnem noge.
Dobar plan koji ću ti lično pokvariti! Stvarno si mislio da ću ti dozvoliti da pokvariš Zlaju? Nema šanse! Zlajoooooooooooooooooooooo! Ne slušaj ga, moje metode su manje pokvarene.

Mmm, znala sam ja da je to tako.
Tek sada si zaslužio:
Ne mogu! I neću! Baš mi je lepo ovako nesabranoj!
A šta to znači?
Kad ti ja budem objasnila na pp, videćeš, samo polako.
Mi to igramo na slovo, na slovo?

mam li dušu?! Nemam! Posebno kada su ovakve stvari u pitanju, to jest širenje dobre muzike.

Sve ja to poštujem i izvini, Zlajo, ali mojim ušima on više ne prija. Preciznije, jedva da ga mogu podneti. Mislim da je za to kriv prog, kao i Laki. Ako bi nekoga trebalo da napadneš za ovo, to su njih dvojica.

Dobar plan koji ću ti lično pokvariti! Stvarno si mislio da ću ti dozvoliti da pokvariš Zlaju? Nema šanse! Zlajoooooooooooooooooooooo! Ne slušaj ga, moje metode su manje pokvarene.
i striptizete la lal la 
Vidi Zlajo, nećeš ti biti non-stop vezan niti odvezan. Smenjivaće se ciklusi kad si vezan i sa sluškama dok striptizete prave magiju oko tebe... onda ćete one odvezati pa ćeš ti mađijati njima i sve tako dok ne dehidriraš... onda ću da zovem Nadu Macuru da ti da infuziju... pa sve u krug... Kad izađeš iz podruma pocepan, raščupan i sluđen kačimo medalju i puštamo te da ideš da spavaš... eto...
Zlajo ti si sada između anđela i đavola... kom carstvu ćeš se priklonit?

Uh, zbog bolda neću ništa reći.Tvoje metode ne nude čoveku ništa osim napora slušanja muzike, moje metode su multimedijalne, polivalentne i povezane sa kompletnim opuštanjem mozga kao i totalnim uživanjem. Zlajo ti kapiraš da sam malo iskusniji roker od Karenke... dobro, ona je moralnija, plemenitija, pametnija, boginja prava... ali ja sam ti Zlajo više za ovozemaljski život... moralisanje i nebo ostavima za druga vremena... Zlajo ti si sada između anđela i đavola... kom carstvu ćeš se priklonit?![]()

Vidiš kako sam dobra, kada si i ti dobar.Kako ti sve znaš... hehe... pametnice... pa gde bih ja, ih... i to 8... sve si tačno provalila... hvala ti za to što sam zaslužio

Mmm... Ne smem ništa više da kažem.Ima neke lepote u tom rasulu... slažem se...
Pa znači da je jedno oko malo, pa zato na dva...

Nešto sam malo i sama sebi konfuzna, od malopre, ništa ja tebe ovde ne razumem. Da sada ti meni pojasniš na pp?Ne crkni magarče do zelene trave.

Nego šta, sinoć utroših silno vreme za pripremu liste.Muziku ne puštam, preslušavam vašu, uživam i dobro vam ide...
Znači tako...sad konačno razumem ove stihove : there are two paths you can go by, but in the long run,there's still time to change the road you're on. Gde da turim potpis?
Beži bre tamo. Neću sa tobom više ništa da se igram, ti slušaš samoValjda,ne znam,reci ti meni?![]()