Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Rosel, draga, budi bez brige, on samo muzikom opija.

hych.jpg

Moraćeš na časove matiša. Sada imaš 5.

Lakše sam shvatio E=mc2 nego što ću shvatiti tvoju matematiku... jednostavno je paradoksalna... abrakadabra i ti dođe na 5 max... kako?... nemoguće da je 5 jer ja stigao do 6 već sada... i šta sada sa matematikom? kako pretvoriti 6 u 5... imam kompromisno rešenje i predlog.... ako budeš dobra zaustaviću se na 6 iako sam silovito krenuo...razmisli...

Ostaćeš bez ičega, a sa nultne pozicije nema povratka, to jest dodavanja. Takva su pravila.

Opet paradoksalna matematika... razmisli o predloženom...

"Pucajte, ja i dalje držim čas!" je citat koji je postao sleng, nije baš prikladan za zezanje s`obzirom na njegovo istorijsko poreklo... tako da sam pogrešio sa time...zaboravi...

Ma nije mu ni stalo do para, sigurno.

Aham... nije... kome nije?... ali to mu je sudbina... za nekih sat vremena link je u etru...

Cepidlačim srećo, tako je.

Može, može. Volim reprize.

Sutra... to je bila najava za audio-viz.

Ne, otpale i propale jadne same od silnog okretanja.

A majcu neš da menjaš... ccccc... i lepo sam te zamolio...

Stani, čoveče! Gde ode bez gaća?!

Nije prvi put... no problemo...

Dva puta ništa je ništa, čista matematika.

Pokušaću da budem dobra. Mada, znaš da to jako teško ide.

Samo se ti pravi blesav. Napravio si dve greške. Za jednu ti je oduzeto 6, za drugu 5. Imao si 16. Znači, ostaje ti 5. Ne znam šta tu nije jasno?

Dakle tvrdoglava ti, tvrdoglav ja... nisi me razumela...čitaš kako želiš... tvoja računica je max. 5 ... ali imamo problem srećo... sada kako da ti kažem... da ti opišem... kahm... juče je brojka bila 6 a danas je već 8... šta to znači? pa znači da je 8 već lendskejpovano, aploadovano, nokautirano, precrtano, odrađeno... da li sam sada dovoljno jasan? .... znači kako sada pretvoriti 8 realizacija u tvojih max 5? Nemoguće! Juče ti ponudih ruku pomirenja... stajem na 6 ako obećaš da ćeš biti dobra... nisi obećala a ja odoh na 8... danas činim to isto, stajem na 8 ako obećaš da ćeš biti dobra, eto, bolje prihvati odmah jer već večeras se penjem na 10 ili 12 realizacija...biraj...

Done!

Pa, nismo još do toga stigli. Žuriš, srećo. Polako. Tu epizodu ćemo sledeće nedelje.

"Jedva čekam da nedelja dođe"... opa!...znaš li tu pesmu?

Ma znam ja da tebi nije problem, ali mi kvariš reputaciju kafane.

Ova kafana je odavno dereputirana...

Tell Me Some Lies

:per:

Dakle tvrdoglava ti, tvrdoglav ja... nisi me razumela...čitaš kako želiš... tvoja računica je max. 5 ... ali imamo problem srećo... sada kako da ti kažem... da ti opišem... kahm... juče je brojka bila 6 a danas je već 8... šta to znači? pa znači da je 8 već lendskejpovano, aploadovano, nokautirano, precrtano, odrađeno... da li sam sada dovoljno jasan? .... znači kako sada pretvoriti 8 realizacija u tvojih max 5? Nemoguće! Juče ti ponudih ruku pomirenja... stajem na 6 ako obećaš da ćeš biti dobra... nisi obećala a ja odoh na 8... danas činim to isto, stajem na 8 ako obećaš da ćeš biti dobra, eto, bolje prihvati odmah jer već večeras se penjem na 10 ili 12 realizacija...biraj...
Lepo ja odabrah pesmu Tell Me Some Lies. Lagiš malo, nema šanse da je brojka već 8. :zplez: Ali, ako kojim slučajem jeste, možeš da zaboraviš na to da ću biti dobra. Nema šanse! :zplez: 8?! :zeek:

Dođoh, videh, odlepih. :zaljubljena:

"Jedva čekam da nedelja dođe"... opa!...znaš li tu pesmu?
Znam. Opa, opa. Biće tebi opa, polako samo. 8?! :zeek:

Ova kafana je odavno dereputirana...
Sve je to tvoje maslo. :zplez:

A sad mi namiguješ? 8?! :zeek:

Pozdrav matematičari ili logičari,ne znam u kom ste fazonu....i muzičari(ako je još koji ostao) :cao:

Karenka, video sam da si htela da mi uvališ onaj link sa onom grupom na slovo.....znaš već koje i da me zaraziš sa progom preko njih:zeek:.... ali zato Simple ima vrlo ubedljiv način da utiče na moj muzički ukus.:zper:

Sumara, daj mani se kuvanje kahfa,izazovan je i naporan taj posao...mislim ako nisi vična sa džezvom,uvek možemo da popijemo

Poslednja izmena:
Aki,da ti manem :cao:

E Sumara, Kalimera sam voleo da gledam kao klinac,ali pojma nisam imao šta priča. I sada mi je simpatično to pilence sa ljuskom na glavi, koje ide naokolo i veče: nepravda! Da Kalimero,nepravda,ali stisneš zube,povez preko očiju i guraš kroz život.

Aj pošto ide 8. mart,da malo pripremimo teren...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back