Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Malo u tajm mašin da se uđe i da se podseti na ovo
Jel znaš gde je umro i kako Džim?
Jel znaš gde je umro i kako Džim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo u tajm mašin da se uđe i da se podseti na ovo
Neću da guglam. Zaboravila sam. Hoćeš li biti ljubazan da me podsetiš?
Neću više pominjati onog Čeha.
Ah, da. Pripremila sam da pustim Light My Fire, pre nego što sam videla ovaj tvoj post. Pominjao si vatru, pa je to bila asocijacija.
Ja joj kažem: "Dobro, jesi li joj rekla da ide sutra i da ga uzme?! Nisam ja fotograf." Baba je čula od nekog da je 3 megapiksela malo i odlučila da meni nije potreban takav telefon. Srećom, pa je u subotu otišla i kupila. Bio je poslednji.
Spartanac, neću ni jednu reč za ovu pesmu! Zaboravila sam da vam ispišem nešto vezano za kupovinu mog novog telefona.
Jao, setih se jedne lude pesme! Spartanac, neću ni jednu reč za ovu pesmu!
Znam da je bila gadna smrt.Udavio se u sopstvenoj povraćki u nekom stanu u Parizu posle gomile tableta i puno alkohola...bio je u kadi... dugo... voda se ohladila pa je i hipotermija učinila svoje... U Parizu je i sahranjen... ima jednostavan spomenik... Džim Morison - pesnik.
Vidi, ne mogu da se odlučim između njega i gitariste.Pominji ga srećo, nemam ništa protiv... naprotiv
Situacija sa mojom vatrom je na istom nivou kao i tvoja.Pa? Jel se upali ta tvoja vatra?
Ae ja ću malo da spustim ritam pa da uđemo u neke normalnije vode... šta je izgorelo igorelo je ... sada će da tinja...
Pisalo je nešto svakodnevna, ali šta beše?! Nije šema, jao, na vrh mi je jezika.
Znam da je bila gadna smrt.
Vidi, ne mogu da se odlučim između njega i gitariste.
Situacija sa mojom vatrom je na istom nivou kao i tvoja.
Nice! Skoro sam ih, čini mi se, postavljala negde na forumu.
Zašto glupost, pobogu?! To je baš lepo. Ja sam ga naučila sa 4.
Inače, setih se jedne repke za sledeću pesmu:

Mmmmmmmmmmmmmmmmm... Like it! E, ovo mi prija večeras!
zanimljivo mi deluje ima malo fanka inače bluz rok
Velika šteta, veliki muzičari. Ostavili su dubok trag iza sebe, to je sada važno.Isto Hendriks, Dženis... samo van kade...
Hehe, pa sad. I nije baš isto. Gitarista može da mi svira dok plešem. Ipak je to velika prednost. Zamisli tu scenu.Hehe... pa to mu dođe manje-više skoro isto...
Zanimljivo, kod mene je narandžasto. Upali svetlo! KLIK! Hahahahahahahahaha! Evo, umalo na padoh sa stolice!Znači belo usijanje... to ti je jedan od najvećih nivoa usijanja...
Ne slušam ih stalno, ali su jako dobri i volim ih.Redovno su kačeni ovde... Llly ih je volela baš....
Nema roka u tome... ne volim klišee... nema veze...sa 4, u ala si naprdna bila...

Setiću se. Polako.Ako mene pitaš neam pojma o čemu se radi...

Rosel, srećo moja, evo samo za tebe:Uja....ja stigla
Karenka ove moje se opile ...uzas
aj pusti nesto za mene,jos me drzi pozitiva
Laki![]()
Uja....ja stigla
Karenka ove moje se opile ...uzas
aj pusti nesto za mene,jos me drzi pozitiva
Laki
Nije tebi lako večeras! Kako me vozaš po muzici! Zaista te treba istrpeti i izdržati ovo ludilo. Znači, vraćam se jazz-u i funk-u. A pre toga:

Zamisli, ne popušta. Zašto pitaš?
Mmmmmmmmmmmmmmmmm... Like it! E, ovo mi prija večeras!
Velika šteta, veliki muzičari. Ostavili su dubok trag iza sebe, to je sada važno.
Hehe, pa sad. I nije baš isto. Gitarista može da mi svira dok plešem. Ipak je to velika prednost. Zamisli tu scenu.
Zanimljivo, kod mene je narandžasto. Upali svetlo! KLIK! Hahahahahahahahaha! Evo, umalo na padoh sa stolice!
gafisvefvo KLIK! fa bivo? vafto pavif svefvo? 
Pozdrav i tebi Rosel... izgleda ni ti nisi bolje prošla...
Nisi u pravu Laki,ja nisam alkos,ja uzivam i uz sokic
Srećo, Rosel je srećna zbog nekih drugih stvari. Treba da časti.Pozdrav i tebi Rosel... izgleda ni ti nisi bolje prošla...
Oduzimaj 5 za maltretiranje! Znači, ostaje samo 5.šabmegabri puštam šta mi se sviđa... kuliram![]()

Slatko ću se smejati kada dođe Aki i sredi te za ove izjave!Sve u redu sa ACDC ali kad čujem kako peva odmah ga zamislim nataknutog na turski kolac kako ispušta dušu pevajući ili kako ima tvrdu stolicu dok peva... znaš da volim lepo pevanje...sorry...

Debelo si zayebo! Ništa se ne sekiraj, znaš da ne ostajem dužna.Samo pipam puls... moram... da ne zaebem nešto... a već sam zaebo kad rekoh ono za ACDC...
Ok, postavićeš i ovde link, tako da ne brinem.Dobar je album, kad uhvatim malo vremena da apnem (aploadujem, sleng) na šark....
Kako god, uživamo i dan danas u njihovoj muzici.Pijanice i narkosi ... pih...
Ne dadoše mi barabe link.Taj film je već snimljen... nisi gledala?
Pali opet! KLIK!Narandžasto je samo stepen ispod belog...gafisvefvo KLIK! fa bivo? vafto pavif svefvo?
![]()

Srećo, Rosel je srećna zbog nekih drugih stvari. Treba da časti.
Oduzimaj 5 za maltretiranje! Znači, ostaje samo 5.
Slatko ću se smejati kada dođe Aki i sredi te za ove izjave!
Debelo si zayebo! Ništa se ne sekiraj, znaš da ne ostajem dužna.
Ok, postavićeš i ovde link, tako da ne brinem.
Kako god, uživamo i dan danas u njihovoj muzici.
Ne dadoše mi barabe link.
Pali opet! KLIK!
Komšija preko puta: kojimojovodvojemanijakanonstoppaleigasesvetloiokre ćugaće!
i ovo će u knjigu da uđe... a da te pitam kojim povodom je bio ovaj poslednji KLIK!... opet naopako gaće? ili nešto drugo?Rosel, draga, budi bez brige, on samo muzikom opija.Srećan sam i ja zbog njene sreće... evo i ja ću da častim... al malo kasnije... Rosel znaš li ti da meni u kafani niko nije odoleo, napiću te dok kažeš dok kažeš "ne, hvala ja ne pijem"
Moraćeš na časove matiša. Sada imaš 5.Oduzimam... i kakav mi je sada konačni skor...5, 8, 12? ti vodiš taj tefter ja sam se pogubio...
Ostaćeš bez ičega, a sa nultne pozicije nema povratka, to jest dodavanja. Takva su pravila.Pa nek me sredi... ali peva brate kao da ga muči cela inkvizicija na čelu sa Papom...
Čega, bre?shut... ja i dalje držim čas...
Ma nije mu ni stalo do para, sigurno.Čim ga apnem link dolazi prvo ovde pa se onda širi planetom... tako da je jadnik puko sa zaradom...
Cepidlačiš.To da, ali ono prvo takođe da...
Može, može. Volim reprize.hehe... ništa snimićemo reprizu neku, kopiju... pa ćeš imati...
Ne, otpale i propale jadne same od silnog okretanja.Ti si genijei ovo će u knjigu da uđe... a da te pitam kojim povodom je bio ovaj poslednji KLIK!... opet naopako gaće? ili nešto drugo?