Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neću da guglam. Zaboravila sam. Hoćeš li biti ljubazan da me podsetiš?

Udavio se u sopstvenoj povraćki u nekom stanu u Parizu posle gomile tableta i puno alkohola...bio je u kadi... dugo... voda se ohladila pa je i hipotermija učinila svoje... U Parizu je i sahranjen... ima jednostavan spomenik... Džim Morison - pesnik.

Neću više pominjati onog Čeha.

Pominji ga srećo, nemam ništa protiv... naprotiv

Ah, da. Pripremila sam da pustim Light My Fire, pre nego što sam videla ovaj tvoj post. Pominjao si vatru, pa je to bila asocijacija.

Pa? Jel se upali ta tvoja vatra?

Ae ja ću malo da spustim ritam pa da uđemo u neke normalnije vode... šta je izgorelo igorelo je ... sada će da tinja...

- - - - - - - - - -

E zaboravih... majka me je naučila igranju tih gospodskih plesova kao što je valcer još kad sam imao 7 godina... po njenim merilima je bilo sramota da krenem u školu a da ne umem da igram valcer... glupost... al ajde... prežive se...

Zaboravila sam da vam ispišem nešto vezano za kupovinu mog novog telefona.

Ovako je to bilo. Prošlog petka pričam sa mamom preko skype-a i ona mi kaže kako je baba videla LG telefon, touch screen, na sniženju, 90 eura i kako nije htela da ga kupi zato što je kamera samo 3 megapiksela. :fdlan: Ja joj kažem: "Dobro, jesi li joj rekla da ide sutra i da ga uzme?! Nisam ja fotograf." Baba je čula od nekog da je 3 megapiksela malo i odlučila da meni nije potreban takav telefon. Srećom, pa je u subotu otišla i kupila. Bio je poslednji.

Jao, setih se jedne lude pesme! :rotf: Spartanac, neću ni jednu reč za ovu pesmu!

Mumbers... dakle nije greška... nije numbers već mumbers... vraćam se u prog vode, tamo gde pripadam... numem da plivmam baš svuda...

Zaboravila sam da vam ispišem nešto vezano za kupovinu mog novog telefona.

Pa koji će ti jača kamera... to se ionako retko koristi... bar je ja retko koristim...

Jao, setih se jedne lude pesme! Spartanac, neću ni jednu reč za ovu pesmu!

Ćutim, no problemo... jesi li srećna još ili te popušta?

Udavio se u sopstvenoj povraćki u nekom stanu u Parizu posle gomile tableta i puno alkohola...bio je u kadi... dugo... voda se ohladila pa je i hipotermija učinila svoje... U Parizu je i sahranjen... ima jednostavan spomenik... Džim Morison - pesnik.
Znam da je bila gadna smrt.

Pominji ga srećo, nemam ništa protiv... naprotiv
Vidi, ne mogu da se odlučim između njega i gitariste.

Pa? Jel se upali ta tvoja vatra?
Situacija sa mojom vatrom je na istom nivou kao i tvoja.

Ae ja ću malo da spustim ritam pa da uđemo u neke normalnije vode... šta je izgorelo igorelo je ... sada će da tinja...

Pisalo je nešto svakodnevna, ali šta beše?! Nije šema, jao, na vrh mi je jezika.

Znam da je bila gadna smrt.

Isto Hendriks, Dženis... samo van kade...

Vidi, ne mogu da se odlučim između njega i gitariste.

Hehe... pa to mu dođe manje-više skoro isto...

Situacija sa mojom vatrom je na istom nivou kao i tvoja.

Znači belo usijanje... to ti je jedan od najvećih nivoa usijanja...

Nice! Skoro sam ih, čini mi se, postavljala negde na forumu.

Redovno su kačeni ovde... Llly ih je volela baš....

Zašto glupost, pobogu?! To je baš lepo. Ja sam ga naučila sa 4.

Nema roka u tome... ne volim klišee... nema veze...sa 4, u ala si naprdna bila...

Inače, setih se jedne repke za sledeću pesmu:

Ako mene pitaš neam pojma o čemu se radi...

EGO

Isto Hendriks, Dženis... samo van kade...
Velika šteta, veliki muzičari. Ostavili su dubok trag iza sebe, to je sada važno.

Hehe... pa to mu dođe manje-više skoro isto...
Hehe, pa sad. I nije baš isto. Gitarista može da mi svira dok plešem. Ipak je to velika prednost. Zamisli tu scenu.

Znači belo usijanje... to ti je jedan od najvećih nivoa usijanja...
Zanimljivo, kod mene je narandžasto. Upali svetlo! KLIK! Hahahahahahahahaha! Evo, umalo na padoh sa stolice!

Redovno su kačeni ovde... Llly ih je volela baš....
Ne slušam ih stalno, ali su jako dobri i volim ih.

Nema roka u tome... ne volim klišee... nema veze...sa 4, u ala si naprdna bila...
:rumenka:

Ako mene pitaš neam pojma o čemu se radi...
Setiću se. Polako.

Ego je :heart:

Uja....ja stigla:bye:
Karenka ove moje se opile ...uzas:zcepanje:
aj pusti nesto za mene,jos me drzi pozitiva:cmok2:
Laki:bye:
Rosel, srećo moja, evo samo za tebe:

http://grooveshark.com/#!/s/NO+WOMAN+NO+CRY+URBAN+LOVE/5058X0?src=5

Uja....ja stigla
Karenka ove moje se opile ...uzas
aj pusti nesto za mene,jos me drzi pozitiva
Laki

Pozdrav i tebi Rosel... izgleda ni ti nisi bolje prošla...

Nije tebi lako večeras! Kako me vozaš po muzici! Zaista te treba istrpeti i izdržati ovo ludilo. Znači, vraćam se jazz-u i funk-u. A pre toga:

šabmegabri puštam šta mi se sviđa... kuliram :cool:

Sve u redu sa ACDC ali kad čujem kako peva odmah ga zamislim nataknutog na turski kolac kako ispušta dušu pevajući ili kako ima tvrdu stolicu dok peva... znaš da volim lepo pevanje...sorry...

Zamisli, ne popušta. Zašto pitaš?

Samo pipam puls... moram... da ne zaebem nešto... a već sam zaebo kad rekoh ono za ACDC...

Mmmmmmmmmmmmmmmmm... Like it! E, ovo mi prija večeras!

Dobar je album, kad uhvatim malo vremena da apnem (aploadujem, sleng) na šark....

Velika šteta, veliki muzičari. Ostavili su dubok trag iza sebe, to je sada važno.

Pijanice i narkosi ... pih...

Hehe, pa sad. I nije baš isto. Gitarista može da mi svira dok plešem. Ipak je to velika prednost. Zamisli tu scenu.

Taj film je već snimljen... nisi gledala?

Zanimljivo, kod mene je narandžasto. Upali svetlo! KLIK! Hahahahahahahahaha! Evo, umalo na padoh sa stolice!

Narandžasto je samo stepen ispod belog... :rotf: gafisvefvo KLIK! fa bivo? vafto pavif svefvo? :rotf:

Pozdrav i tebi Rosel... izgleda ni ti nisi bolje prošla...
Srećo, Rosel je srećna zbog nekih drugih stvari. Treba da časti.

šabmegabri puštam šta mi se sviđa... kuliram :cool:
Oduzimaj 5 za maltretiranje! Znači, ostaje samo 5. :zplez:

Sve u redu sa ACDC ali kad čujem kako peva odmah ga zamislim nataknutog na turski kolac kako ispušta dušu pevajući ili kako ima tvrdu stolicu dok peva... znaš da volim lepo pevanje...sorry...
Slatko ću se smejati kada dođe Aki i sredi te za ove izjave! :rotf:

Samo pipam puls... moram... da ne zaebem nešto... a već sam zaebo kad rekoh ono za ACDC...
Debelo si zayebo! Ništa se ne sekiraj, znaš da ne ostajem dužna.

Dobar je album, kad uhvatim malo vremena da apnem (aploadujem, sleng) na šark....
Ok, postavićeš i ovde link, tako da ne brinem.

Pijanice i narkosi ... pih...
Kako god, uživamo i dan danas u njihovoj muzici.

Taj film je već snimljen... nisi gledala?
Ne dadoše mi barabe link.

Narandžasto je samo stepen ispod belog... :rotf: gafisvefvo KLIK! fa bivo? vafto pavif svefvo? :rotf:
Pali opet! KLIK!
Komšija preko puta: kojimojovodvojemanijakanonstoppaleigasesvetloiokrećugaće! :rotf:

Srećo, Rosel je srećna zbog nekih drugih stvari. Treba da časti.

Srećan sam i ja zbog njene sreće... evo i ja ću da častim... al malo kasnije... Rosel znaš li ti da meni u kafani niko nije odoleo, napiću te dok kažeš dok kažeš "ne, hvala ja ne pijem"

Oduzimaj 5 za maltretiranje! Znači, ostaje samo 5.

Oduzimam... i kakav mi je sada konačni skor...5, 8, 12? ti vodiš taj tefter ja sam se pogubio...

Slatko ću se smejati kada dođe Aki i sredi te za ove izjave!

Pa nek me sredi... ali peva brate kao da ga muči cela inkvizicija na čelu sa Papom...

Debelo si zayebo! Ništa se ne sekiraj, znaš da ne ostajem dužna.

shut... ja i dalje držim čas...

Ok, postavićeš i ovde link, tako da ne brinem.

Čim ga apnem link dolazi prvo ovde pa se onda širi planetom... tako da je jadnik puko sa zaradom...

Kako god, uživamo i dan danas u njihovoj muzici.

To da, ali ono prvo takođe da...

Ne dadoše mi barabe link.

hehe... ništa snimićemo reprizu neku, kopiju... pa ćeš imati...

Pali opet! KLIK!
Komšija preko puta: kojimojovodvojemanijakanonstoppaleigasesvetloiokre ćugaće!

Ti si genije :rotf: i ovo će u knjigu da uđe... a da te pitam kojim povodom je bio ovaj poslednji KLIK!... opet naopako gaće? ili nešto drugo?

Srećan sam i ja zbog njene sreće... evo i ja ću da častim... al malo kasnije... Rosel znaš li ti da meni u kafani niko nije odoleo, napiću te dok kažeš dok kažeš "ne, hvala ja ne pijem"
Rosel, draga, budi bez brige, on samo muzikom opija.

Oduzimam... i kakav mi je sada konačni skor...5, 8, 12? ti vodiš taj tefter ja sam se pogubio...
Moraćeš na časove matiša. Sada imaš 5.

Pa nek me sredi... ali peva brate kao da ga muči cela inkvizicija na čelu sa Papom...
Ostaćeš bez ičega, a sa nultne pozicije nema povratka, to jest dodavanja. Takva su pravila.

shut... ja i dalje držim čas...
Čega, bre?

Čim ga apnem link dolazi prvo ovde pa se onda širi planetom... tako da je jadnik puko sa zaradom...
Ma nije mu ni stalo do para, sigurno.

To da, ali ono prvo takođe da...
Cepidlačiš.

hehe... ništa snimićemo reprizu neku, kopiju... pa ćeš imati...
Može, može. Volim reprize.

Ti si genije :rotf: i ovo će u knjigu da uđe... a da te pitam kojim povodom je bio ovaj poslednji KLIK!... opet naopako gaće? ili nešto drugo?
Ne, otpale i propale jadne same od silnog okretanja. :rotf:

a4818

- - - - - - - - - -

http://albums.karike.com/s3/1/5/d/15d537416.jpg
Nikako ne mogu da stavim sliku :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back