Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uh, zbog bolda neću ništa reći.

Reci slobodno... pa kako da uklještimo Zlaju drugačije ti budi svetla a ja ću tamna strana ... a on neka bude na klackalici... hajde udari...

Vidiš kako sam dobra, kada si i ti dobar.

Pa to se podrazumeva da sam miran i dobar... da li si stvarno upadala u neki trip da divljam i još da sam aktivan u tom pogledu... svašta od tebe... na pamet mi ne pada...gadi mi se jednostavno...

Nešto sam malo i sama sebi konfuzna, od malopre, ništa ja tebe ovde ne razumem. Da sada ti meni pojasniš na pp?

Objasniću ti, eno čekaj pp, samo što nije. :per:

Nego šta, sinoć utroših silno vreme za pripremu liste.

Jbt počele pripreme kao pred nastup... ozbiljno je ovo ovde... naravno, ništa bez priprema...a ja sam danas totalno nespreman, parazitiram na vašoj muzici i ne kajem se...lepo mi brate...

Vidiš Zlajko moj, život je pun takvih izazova... donošenja teških odluka i sličnih klacklaica... na tebi je da odlučiš... hoćeš li se prepustiti razvratu koji ti nudim... za uzvrat moraćeš da mi predaš tu tvoju rokersku dušu da je prepravim u prog rokersku... slično je ali ipak razlika nije mala...moraš da izdaš i sebe i one koji veruju u tebe... ali nećeš biti gubitnik... postaćeš prog roker i satiraćeš dve striptizete 3 dana, kao i one tebe... Sa druge strane Karen ti nudi neki besplatan više pokušaj nego pravi prelazak kroz kapiju proga... ona ipak želi da sačuva tvoju dušu neuprljanom... uz njen recept imaš šanse i da se vratiš odakle si došao... ako mene posluša nema povratka... transformisan si

Idi bre Simple,podilaze me žmarci od tebe....jezivo bre....ček daj malo da se saberem....koliko imam vremena da razmislim,a možda i nemam,aj onda račun na brzaka ...tri striptizete,dva dana ...pa to je malo,ček to je nergde oko 172.800 sekundi,što i nije neko vreme,ali ipak striptizete su striptizete...ali.... Karenka, ponudi nešto bolje,nadmudri ovog đavola sa kikicama....mora da ima način i da se omrsim i da sačuvam kožu..:confused:

Imam i ja jednu odlicnu metodu navikavanja muza na rock i prog muziku.

Sumara vidiš li ti koji problemi su sa Zlajom ovde, a čovek roker, samo korak mu fali do progresivca ali ne da se. Kopiraj ove recepte ovde koje mi nudimo Zlaji.

Kad sedne,umoran posle posla kuci,da ruca,ja mu lepo pustim. A svi znamo,jelte,da ljubav preko stomaka ide.

Ovo je jedna od većih zabluda da je za ljubav potreban pun stomak. Naprotiv, tad se čovek uspava. Ništa lepše od seha na prazan stomak, eventualno jabuka-dve.

Karenčica mi odlepila sa grupama koje nismo često pominjali ovde i koje su tek bile u planu - a sve prog rok... lepo si se spremila dušo, lepo... :klap:

Idi bre Simple,podilaze me žmarci od tebe....jezivo bre....ček daj malo da se saberem....koliko imam vremena da razmislim,a možda i nemam,aj onda račun na brzaka ...tri striptizete,dva dana ...pa to je malo,ček to je nergde oko 172.800 sekundi,što i nije neko vreem,ali ipak striptizete su striptizete...ali.... Karenka, ponudi nešto bolje,nadmudri ovog đavola sa kikicama....mora da ima način i da se omrsim i da sačuvam kožu..

Malo ti je, a? Dobro, da povećam ulog, oćeš i Nadu Macuru pride? Odlično leči hipoglikemiju i dehidrataciju. Mogu da ti ubacim i jednu maserku i jednog ortopeda. Zlajo trebaće ti. Znaš li bre ti šta mogu da ti naprave dve striptizete u 3 dana? Burazere nema da se pokupiš 2 nedelje. Blagosiljaćeš me kad otključam vrata, dobro, ja ću još malo da utešim te striptizete tek toliko da i one ne odu istraumirane. Posle te vodim u neki klub da se olešimo nekim koktelima i na kraju te vodim na ringišpil da se lakše ispovraćaš. Dobar je ringišpil zato što ne moraš da guraš prste u usta.

A šta će Karen da ti ponudi. Karanfil i prog možda? Pazi da ne padneš na tu foru AHAHAHAHAHA

Ovde će mi biti potreban težak oblik egzorcizma. Jer ovo je:

Dodaj striptizetu više ili daj bar više vremena...mani se egzorcizma,nastradaće neko.

Ma znaš kako se sekiram za njega?!

Nemo sekirom,još si mlada :zcepanje:...a i sutra ćeš izaći u Alo...već vidim naslov koji počinje sa tragično....Simple će ono tragično da izokrene ,kao i uvek...nema čovek osećanja....zato on i nudi onako nepristojne ponude.

Poslednja izmena:
Reci slobodno... pa kako da uklještimo Zlaju drugačije ti budi svetla a ja ću tamna strana ... a on neka bude na klackalici... hajde udari...
Ma da nađemo mi Zlaji jednu, ali vrednu i da sa njom pali i gasi svetlo. KLIK! KLIK! A u pozadini, prog piči uveliko. Ima da klikne dok kažeš seks, khm... ovaj... mislim keks.

Pa to se podrazumeva da sam miran i dobar... da li si stvarno upadala u neki trip da divljam i još da sam aktivan u tom pogledu... svašta od tebe... na pamet mi ne pada...gadi mi se jednostavno...
Naravno da nisam, znam, srećo moja, znam sve. :cmok2: Bio je to samo show za široke mase. Na načemu moramo i zaraditi, valjda. Sećaš se, španska serija, opak scenario? :zper:

Objasniću ti, eno čekaj pp, samo što nije. :per:
Nije mi dobro. :zper:

Jbt počele pripreme kao pred nastup... ozbiljno je ovo ovde... naravno, ništa bez priprema...a ja sam danas totalno nespreman, parazitiram na vašoj muzici i ne kajem se...lepo mi brate...
Zar si stvarno mislio da se zezam? Dobro, dosta si nam odlične muzike napuštao. Došlo je vreme, da se i mi učenici malo pokažemo.

Ovo je jedna od većih zabluda da je za ljubav potreban pun stomak. Naprotiv, tad se čovek uspava. Ništa lepše od seha na prazan stomak, eventualno jabuka-dve.
Šta ti je kad je čovek iskusan. Još kad se jabuka podeli. :zper:

Karenčica mi odlepila sa grupama koje nismo često pominjali ovde i koje su tek bile u planu - a sve prog rok... lepo si se spremila dušo, lepo... :klap:
Hvala, srećo. :cmok2: Drago mi je da si zadovoljan. Imala sam moćnu inspiraciju. Jako moćnu. :zaljubljena:

Malo ti je, a? Dobro, da povećam ulog, oćeš i Nadu Macuru pride?

Idi bre :zcepanje:....kakva Macura :zcepanje:...moš da zadržiš i Macutu i osoblje....ali mislim malo je tri dana odjednom....bolje da raspodelimo po dan sedmično...imaće više efekta nego ovako...

Posle te vodim u neki klub da olešimo nekim koktelima i na kraju te vodim na ringišpil da se lakše ispovraćaš. Dobar je ringišpil zato što ne moraš da guraš prste u usta.

Ko će koga da vodi ,ako se obojica olešimo...zalutaćemo negde ,promašićemo ringišpil i ko zna gde i kako zuvršiti.
Ma da nađemo mi Zlaji jednu, ali vrednu i da sa njom pali i gasi svetlo. KLIK! KLIK! A u pozadini, prog piči uveliko. Ima da klikne dok kažeš seks, khm... ovaj... mislim keks.

Daj KArenka,reci i ti koju,nađitte nešto,ti si moje oko...verujem ja u tvcoj izbor...nemoj da vodiš Lakonca sa sobom,će da mi nabavi neku Macutu...da mo voštri

dobro, ja ću još malo da utešim te striptizete tek toliko da i one ne odu istraumirane
Utešiću ja tebe jednom striptizetom po glavi.

A šta će Karen da ti ponudi. Karanfil i prog možda? Pazi da ne padneš na tu foru AHAHAHAHAHA
Bre, meni nisu bile potrebne striptizete da se navučen na prog. Ono da su bili striperi, možda... :zper: Mislim, jaaaaaaaooooooooooooooo. :zaljubljena:

Hoćeš i dalje da tešiš striptizete?

Nesto od tih recepata i primenjujem,a sto se tice jabuka,moze li ova

ta je jabuka mnogo lepa, najlepša... Ti sumara ako nećeš da plaćaš striptizeta kao što ja moram za Zlaju, možeš se i sam pretvoriti u striptizetu i tvoj muž će postati panker ako treba... ali samo na prazan stomak... može jabuke.. one smitovke... zelene i sočne...

Ti morališi i dalje... ja sam za urnebesnija rešenja... Zlajo čopor striptizeta ću ti navatati... ali ako završiš na koronarnom nemoj se buniti... bojim se da ćeš pre u raj nego prog rokere... a što ti ne bi izneo svoj plane nego se ja i Karen ovde lomimo... Hajde da čujemo tebe?

Naravno da nisam, znam, srećo moja, znam sve. Bio je to samo show za široke mase. Na načemu moramo i zaraditi, valjda. Sećaš se, španska serija, opak scenario?

Tako je srećo. Sve si pogodila. To je samo šou. U stvarnosti sam potpuno nezainteresovan. Možeš u harem da me pustiš da prenoćim ja bih ostao suv. Takav sam, veran, šta ću. :hehehehehehh:

Oš veštačko disanje? Masažu srca? Kardiopulmonalnu reanimaciju? Lečim po kućama. Dižem iz mrtvih. Isterujem duhove i uterujem đavole. Sve što treba...

Zar si stvarno mislio da se zezam? Dobro, dosta si nam odlične muzike napuštao. Došlo je vreme, da se i mi učenici malo pokažemo.

Spokojno ću umreti, na nečijim rukama....

Utešiću ja tebe jednom striptizetom po glavi.

Ups... pobeže mi...

Bre, meni nisu bile potrebne striptizete da se navučen na prog. Ono da su bili striperi, možda...

E to je bilo...

Hoćeš i dalje da tešiš striptizete?

Ma to je bila pesnička sloboda, metafora... prenosno značenje, preuveličavanje... ništa ozbiljno... kapiš?

Ti morališi i dalje... ja sam za urnebesnija rešenja... Zlajo čopor striptizeta ću ti navatati... ali ako završiš na koronarnom nemoj se buniti... bojim se da ćeš pre u raj nego prog rokere... a što ti ne bi izneo svoj plane nego se ja i Karen ovde lomimo... Hajde da čujemo tebe?
Izjasnio se čovek. Ja sam pobedila. :zplez: Ali, ne brini, imam za tebe utešnu nagradu. :zper:

Tako je srećo. Sve si pogodila. To je samo šou. U stvarnosti sam potpuno nezainteresovan. Možeš u harem da me pustiš da prenoćim ja bih ostao suv. Takav sam, veran, šta ću. :hehehehehehh:
:rotf:

Ma sve ti verujem! :zcepanje:

Oš veštačko disanje? Masažu srca? Kardiopulmonalnu reanimaciju? Lečim po kućama. Dižem iz mrtvih. Isterujem duhove i uterujem đavole. Sve što treba...
Evo ga, opet je pošandrcao totalno. A znam i zašto. Bio je super viz. :zplez:

Spokojno ću umreti, na nečijim rukama....
:rotf:

E, jbg. Nisam mislila da je tvoje vreme prošlo.

Kakav otkačen naziv grupe:

Idi bre ....kakva Macura ...moš da zadržiš i Macutu i osoblje....ali mislim malo je tri dana odjednom....bolje da raspodelimo po dan sedmično...imaće više efekta nego ovako...

Znaš li ti ko je Nada Macura? Ona je ekspert za te iscrpljujuće situacije... trebaće ti samo da znaš. ne može Zlajo terapija da se secka... mora da bude ŠOK terapija... kao nokaut, jedino tako uspeva... inače ovo što ti hoćeš neće da upali i upropastićeš mi striptizete btate... a znaš da su one mka srca, brzo se razneže pa oće da ripaju u Dunav... nemo se zajebavati...

Ko će koga da vodi ,ako se obojica olešimo...zalutaćemo negde ,promašićemo ringišpil i ko zna gde i kako zuvršiti.
:rotf: za fotku

A bre ZLajko za sve postoji organizacija. Znaš li da profesionalni šljkore plate ciganče da ga prati i odvede kući. Tako ćemo organizovati dva pratioca da nas popnu na ringišpil brate, ima da izginemo ko vlasi onako pijani, i za peglanje je mnogo dobro i ne možeš da se udaviš povraćkom kao Hendriks, leti na sve strane u onoj brzini... treba misliti na sve...

Daj KArenka,reci i ti koju,nađitte nešto,ti si moje oko...verujem ja u tvcoj izbor...nemoj da vodiš Lakonca sa sobom,će da mi nabavi neku Macutu...da mo voštri

Ne kod nje da prelaziš.... NEEEEEEEEEEEEEEEEEE na svetlu stranu... Zlajo, ponudiću ti i smešne cigare, samo ne tamo kod Karen, nema ona ništa osim moralisanja, karanfila i proga... zabećaš se Zlahota druže moj... VRATIIIIIII SEEEEEEEEEEEEEE....

Laki, srećo moja, vidiš li da sam moćnija od tebe?

Videćemo!

Izjasnio se čovek. Ja sam pobedila. Ali, ne brini, imam za tebe utešnu nagradu.

Nagradu hoću :per: , časti... pobedila si... opet... ali samo do nove prilike...

Ma sve ti verujem!

A šta je smešno? Pa i treba da mi veruješ.

Evo ga, opet je pošandrcao totalno. A znam i zašto. Bio je super viz.

Ko ne bi čoveče... bio je... gde si sada... ej živote lutalico...

E, jbg. Nisam mislila da je tvoje vreme prošlo.

Pa još nije, ali proći će... pa rekoh da bar te ruke obezbedim... što da ne?

al ste se nagurali , kad udjem u mashinu bojim se da neko ne ispadne dok centrifuga drnda

evo je bas gitara :rotf: pozdrav Zmijo, kako si ti danas?

Hajde da čujemo tebe?

Zašto...nije meni ni stalo da slušam proga,nego vama,a i rođen sam bez mašte..sorry...nemam šta da dodam....ali umem da računam....tako,ako imate ponude,ja slušam.:aha:

Zlajo čopor striptizeta ću ti navatati.

Nabavi mi sedam,da imam za svaki dan u sedmici.....nemoj odjednom sve.

Laki, srećo moja, vidiš li da sam moćnija od tebe?

Jeste Laki...viš Karenka ne nudi neke keksualne vatrolomije i ne tera me da se penjem na ringišpil...kod nje je sve romantično,lagano,oće žena da me skrasi...a ti mi nudiš provod na tri dana.Karenka, dogovorićemo se oko nekih pojedinosti,osim ako Laki ne ponudi neki dan viške i bolje rasporedi dane koje ponudi.

Znaš li ti ko je Nada Macura? Ona je ekspert za te iscrpljujuće situacije... trebaće ti samo da znaš. ne može Zlajo terapija da se secka... mora da bude ŠOK terapija... kao nokaut, jedino tako uspeva... inače ovo što ti hoćeš neće da upali i upropastićeš mi striptizete btate... a znaš da su one mka srca, brzo se razneže pa oće da ripaju u Dunav... nemo se zajebavati...

Čuo sam da su nežne,ali nisam ima predstavu da su tako osetljive...aj da pustimo da se strasti slegnu,a i došla Aki,gleda nas i smeje se....upristojite se.::cistinaocare:

Nagradu hoću :per: , časti... pobedila si... opet... ali samo do nove prilike...
Samo ti sanjaj i zanosi se. Nagradu ćeš dobiti svakako. :zper: Prosto nemam srca da te odbijem.

A šta je smešno? Pa i treba da mi veruješ.
Verujem ti, bleso. Nemoj da mi se tripuješ. Verujem ti čak i kada znam da me lagiš. :z;:

Ko ne bi čoveče... bio je... gde si sada... ej živote lutalico...
Ti to pitaš život gde je ili mene? :rotf:

Pa još nije, ali proći će... pa rekoh da bar te ruke obezbedim... što da ne?
Koje ruke, bre?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back