Buve, krpelji i ostala gamad

Pozdrav svima, jedna molba. Posto sam nova na forumu, a imam labradora, a kao i svi plasim se krpelja, zanima me da li front line "radi" i nakon kupanja psa u reci. Stavili smo joj pre 3 nedelje i za sada nema ni krpelja ni buva, a po ceo dan je u dvoristu i u kuci. Ne znam da li posle kupanja opet moram da joj stavljam front line ili ne.

Pozdrav svima, jedna molba. Posto sam nova na forumu, a imam labradora, a kao i svi plasim se krpelja, zanima me da li front line "radi" i nakon kupanja psa u reci. Stavili smo joj pre 3 nedelje i za sada nema ni krpelja ni buva, a po ceo dan je u dvoristu i u kuci. Ne znam da li posle kupanja opet moram da joj stavljam front line ili ne.

Nema potrebe da se opet stavlja.

ima...ako stanujes blizu Tasa odi u Royal...ja sam tamo kupila

sto se veta tice; ako imas frku oko veta mozda
da odes u Mamu kod Olge i Aleksandra...oni su ok
ili u Rot kod Vlade...
ili ti dam broj veta koji je dolazio kod nas kuci, po pozivu...
iz nekog mog iskustva svi ovi ljudi su ok...

sto se Novaka tice; jeste, deru...samo, tamo sam ja isla
kad moj vet nije bio tu, a trebalo mi hitno da tvorovi dobiju vakacine i cipove...
za nesto ozbiljno...tesko da bih isla tamo...

ne znam dal ima u Pet centru
provjeri na njihovom sajtu...

super sto je malena ok
sad ciscenje ponovite za 21 dan...

inace, od te Virbac paste su moji svi dobili dijareju
zaboravih ti reci...
+ ona uopce ne cisti vec samo prorjedjuje parazite...
zato je i zgodna za davanje macicima...stencima...

Bubi prasak je njesra tesko, al ih barem omami
uzmi cesalj i kreni u...lov...
da, ne smijes ga kupati, a nema ni potrebe...

Definitivno ih je malo slogirao, posto su usporile pa sam nekoliko uspela da ubijem. A cesljicem onim sa uskim zupcima sam ga celog iscetkala. Rekose nam da ponavljamo prasenje na nedelju dana pa cemo videti. Onda ce vec dovoljno porasti pa ako ne uspemo, uzecemo Arpalit, i za njega su nam rekli da je jos mali.

Back