Kupila sam za psa scalibor ogrlicu , pa me zanima vase misljenje o njoj i da li sme da se kvasi sa njom , jer pored parka imamo reko i on stalno ulazi u nju, pa me zanima da li ce i tada imati efekta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Više puta pominjana (prelistaj malo temu unazad), mislim da su iskustva prilično pozitivna.Kupila sam za psa scalibor ogrlicu , pa me zanima vase misljenje o njoj i da li sme da se kvasi sa njom , jer pored parka imamo reko i on stalno ulazi u nju, pa me zanima da li ce i tada imati efekta?
Pozdrav svima, jedna molba. Posto sam nova na forumu, a imam labradora, a kao i svi plasim se krpelja, zanima me da li front line "radi" i nakon kupanja psa u reci. Stavili smo joj pre 3 nedelje i za sada nema ni krpelja ni buva, a po ceo dan je u dvoristu i u kuci. Ne znam da li posle kupanja opet moram da joj stavljam front line ili ne.
na koliko vremena bi trebalo ponovo staviti front? ja sam mojoj Luni stavila pre tri nedelje, kada bi trebalo ponovo?
e, za Frontline je premali...stvarno
sto se Nerosotomosana tice...to je bas jak...neki derivat benzina mislim
(znat ce Mimis Mom bolje...)
za ovo sto ti kazem znam da radi jer sam na svojima isprobala...kosta oko 600 dindzi, a imat cete
za cijelu godinu...
Ali i za to si napisala da je od dva meseca pa navise...Inace jel ubija i zive buve i jajasca?
Bubi prasak je njesra tesko, al ih barem omami
uzmi cesalj i kreni u...lov...
da, ne smijes ga kupati, a nema ni potrebe...
ono sto mozes uraditi je da uzmes Arpalit ili Biokil i poprskas stan...